jimarazzz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Και το περιουσιολογιο ;λέει για καρτες;
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 δεν εχω ακουσει ποτε καποιο να ειχε προβλημα γενικοτερα με χρεωστικες,Prepaid Κτλ.
VagelisDer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Και το περιουσιολογιο ;λέει για καρτες; Δεν εχει μα κανει αυτά θεωρούνται αντικείμενα πολυτελείας νομίζω και όσα και να πάρεις δεν σου λένε κατι. Άμα όμως βάλεις πχ στο λογαριασμό σου καμια 100.000 χιλιάδες ευρώ θα σου πουν που τα βρήκες η άμα αγοράσεις καμία Φεράρι και την βάλεις στο όνομα σου. Απο την στιγμή που τα αντικείμενα δεν δηλώνονται στο εκκαθαριστικό δεν φοβάσαι τπτ.
VagelisDer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 δεν εχω ακουσει ποτε καποιο να ειχε προβλημα γενικοτερα με χρεωστικες,Prepaid Κτλ. Λοιπόν ρώτησα σήμερα το πρωί στην alphabank για λογαριασμό. Μόλις το είπα του διευθυντή που τύχαινε να ειναι και οικογενειακός γνωστός και απο το ύφος του κατάλαβα ότι καλύτερα να πάω σε prepaid για αγορές online. Χρειάζεται μου είπε τουλάχιστον 300 ευρώ ελάχιστη κατάθεση ώστε να μπορώ μα ανοίξω λογαριασμό. Επομένως καλύτερα σε μια επαναφορτιζόμενη. Χρειάζεται αφμ, αστυνομική ταυτότητα και ΑΝ εχει κάποιος καταστατικό. Δεν ειναι όμως απαρετητο.
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν ρώτησα σήμερα το πρωί στην alphabank για λογαριασμό. Μόλις το είπα του διευθυντή που τύχαινε να ειναι και οικογενειακός γνωστός και απο το ύφος του κατάλαβα ότι καλύτερα να πάω σε prepaid για αγορές online. Χρειάζεται μου είπε τουλάχιστον 300 ευρώ ελάχιστη κατάθεση ώστε να μπορώ μα ανοίξω λογαριασμό. Επομένως καλύτερα σε μια επαναφορτιζόμενη. Χρειάζεται αφμ, αστυνομική ταυτότητα και ΑΝ εχει κάποιος καταστατικό. Δεν ειναι όμως απαρετητο. ζητανε καποιο ποσο για να ανοιξεις λογαριασμο αλλα 300 ευρω μου φαινεται υπερβολη.ενα γνωστο ατομο πχ πηγε εθνικη και δεν εβαλε ουτεε 5 ευρω οσο ξερω μεσα.τωρα η alpha να ζηταει 300 μου φαινεται χλωμο.και εγω οπου εχω ανοιξει λογαριασμο δεν θυμαμαι να εχω βαλει 300 ευρω μεσα.κανα 50 ευρω μπορει.300 ευρω Nope.δεν μου κανει και πολυ για οικογενειακος φιλος αυτος αλλα οκ 1
VagelisDer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 ζητανε καποιο ποσο για να ανοιξεις λογαριασμο αλλα 300 ευρω μου φαινεται υπερβολη.ενα γνωστο ατομο πχ πηγε εθνικη και δεν εβαλε ουτεε 5 ευρω οσο ξερω μεσα.τωρα η alpha να ζηταει 300 μου φαινεται χλωμο.και εγω οπου εχω ανοιξει λογαριασμο δεν θυμαμαι να εχω βαλει 300 ευρω μεσα.κανα 50 ευρω μπορει.300 ευρω Nope.δεν μου κανει και πολυ για οικογενειακος φιλος αυτος αλλα οκ Τι να σου πω και εγω δεν το περίμενα. Θα πάω όμως και σε Πειραιώς να δώ τι παίζει και εκει.
Commodus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Τι να σου πω και εγω δεν το περίμενα. Θα πάω όμως και σε Πειραιώς να δώ τι παίζει και εκει. Πάρε εκκαθαριστικό, έναν λογαριασμό ( για την επιβεβαίωση της μόνιμης κατοικίας ), την ταυτότητα σου και το ΑΦΜ. Επίσης θα σου πρότεινα να δώσεις και 5 € για να ανοίξεις winbank με το οποίο ελέγχεις τα πάντα στον λογαριασμό και στην χρεωστική σου κάρτα online. Έβγαλα πρόσφατα στην Πειραιώς χρεωστική κάρτα.
VagelisDer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Πάρε εκκαθαριστικό, έναν λογαριασμό ( για την επιβεβαίωση της μόνιμης κατοικίας ), την ταυτότητα σου και το ΑΦΜ. Επίσης θα σου πρότεινα να δώσεις και 5 € για να ανοίξεις winbank με το οποίο ελέγχεις τα πάντα στον λογαριασμό και στην χρεωστική σου κάρτα online. Έβγαλα πρόσφατα στην Πειραιώς χρεωστική κάρτα. Μου είπαν πως επειδή έγινα μόλις 18 δεν θέλει εκκαθαριστικό. Θα πάω και θα δώ.
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ναι λογικα επεειδη δεν κανεις φορολογικη δηλωση ακομα δεν θα σου ζητησουν εκκαθαριστο.σε σπανιες περιπτωσεις σε αλλες υπηρεσιες συνηθως απλα ζητανε ενα χαρτι οτι δεν εισαι υποχρεως για φορλογικη κτλ.
kostas_dr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 δεν μου κανει και πολυ για οικογενειακος φιλος αυτος αλλα οκ Και οι οικογενειακοί φίλοι, τι, κλέφτες θα γίνουν; Εξάλλου τα λεφτα θα μείνουν στην "παρέα" 1
agerakel Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Βασικα χρηματα σιγουρα... Και μια χρεωστικη καρτα electron visa.. Ν σου πρωτεινω alpha bank ναι.. Κ εισαι ετοιμος!
VagelisDer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Βασικα χρηματα σιγουρα... Και μια χρεωστικη καρτα electron visa.. Ν σου πρωτεινω alpha bank ναι.. Κ εισαι ετοιμος! Έχω ακούσει και γι αυτή που λες καλα λόγια.
GeorgeGK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί θέλω να πάω αύριο να βγάλω μία κάρτα για να την συνδέσω με paypal για αγορές! Ποια η διαφορά χρεωστικής από προπληρωμένη? έχετε να προτείνετε κάποια τράπεζα? γιατί από οτι διάβασα σε κάποιο θέμα εδώ τις κάρτες τις εθνικής δεν τις δέχεται το paypal!
djuan1988 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Να ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί θέλω να πάω αύριο να βγάλω μία κάρτα για να την συνδέσω με paypal για αγορές! Ποια η διαφορά χρεωστικής από προπληρωμένη? έχετε να προτείνετε κάποια τράπεζα? γιατί από οτι διάβασα σε κάποιο θέμα εδώ τις κάρτες τις εθνικής δεν τις δέχεται το paypal! Στην προπληρωμένη πληρώνεις χωρίς λόγο προμήθειες. Δεν έχει κανένα πλεονέκτημα. Απάτη των τραπεζών είναι, εκμεταλλεύονται το φόβο των άσχετων πελατών τους. Από τράπεζα θα σου έλεγα Πειραιώς. Η χρεωστική της περνάει παντού και έχει εξαιρετικό ebanking.
GeorgeGK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Για να βγάλω χρεωστική τι χρειάζεται στην Πειραιώς για παράδειγμα? Δεν έχω λογαριασμό στην Πειραιώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα