Προς το περιεχόμενο

crypto airdata 54 wireless router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχω αυτο το ρουτερ που του χρησιμοποιω την wan εισοδο απο αλλο ρουτερ γιανα λειτουργησει σαν bridge mode και καλα!

Απο που να του κανω μια ανανεωση στο λογισμικο του????Δε βρισκω κατι..........

Δημοσ.

Παιδες εχω αυτο το ρουτερ που του χρησιμοποιω την wan εισοδο απο αλλο ρουτερ γιανα λειτουργησει σαν bridge mode και καλα!

Απο που να του κανω μια ανανεωση στο λογισμικο του????Δε βρισκω κατι..........

αφου κατεβασεις το firmware το περνας απο τα tools οπως βλεπω στο manual και Upgrade firmware

εδω ειναι το manual

http://www.crypto.gr/en/manuals/AIRDATA_ROUTER_EN_M.pdf

σελιδα 4.3 .αρθρο να το πω ετσι 4.7.

αν και γνωμη μου οτιδηποτε ειναι cryptο ειναι για πεταμα απο το παραθυρο.

παντως εδω

http://www.cryptoelectronics.gr/common/downloads.aspx

δεν βρηκα καποιο firmware για αυτο.

off topic.αλλα τι εννοεις το εχεις για bridge.τι ακριβως κανεις απο περιεργεια?παιρνεις ethernet και το κανεις wireless?

Δημοσ.

Ναι αυτο κανω!!!!!Παιρνω ethernet apo to tp link wa5210g και το μοιραζω με αυτο ασυρματα.........

δηλαδη δεν υπαρχι καποιο  firmware????

προτεινε μου καποιο της tp link Να κανω αυτη τη δουλεια αλλα ασ ειναι κ repeater πχ για μελλοντικη χρηση.......

Δημοσ.

Ναι αυτο κανω!!!!!Παιρνω ethernet apo to tp link wa5210g και το μοιραζω με αυτο ασυρματα.........

δηλαδη δεν υπαρχι καποιο  firmware????

προτεινε μου καποιο της tp link Να κανω αυτη τη δουλεια αλλα ασ ειναι κ repeater πχ για μελλοντικη χρηση.......

αργησα να σου απαντησω γιατι ηθελα να σου γραψω καποια πραγματα παραπανω και εκκρεμει να σου απαντησω και στο αλλο θεμα πιο αναλυτικα.επειδη εχεις 500 συσκευες που ειναι router με αποτελεσμα η καθε μια να εχει τον δικο της dhcp και το δικο της Nat γινεται ενα ολοκληρο μπερδεμα.εγω θα μιλησω εδω μονο για το crypto.το crypto σαν ρουτερ χρησιμοποιει την θυρα wan οποτε εχει μετα δικο του nat και δικο του dhcp και κανει τα πραγματα πιο πολυπλοκα.αν θες να μην παιζει σαν ρουτερ αλλα να παιξει σαν access point μπορεις πολυ απλα αντι να βαλεις το καλωδιο στην θυρα wan να το βαλεις σε μια θυρα Lan.δεν ρυθμιζεις τιποτα στο ρουτερ περα απο αυτα που θα αναφερω πιο κατω.

α.του κλεινεις dhcp.

β.του φτιαχνεις το wireless.

γ.του δινεις μια ip η οποια θα ειναι στο ιδιο δικτυο που ειναι και το 5210.δεν χρειαζεται να ειναι σε αλλο δικτυο.οποτε ετσι ειναι σαν να εχεις ενα dummy access point.δεν θα εχει nat δεν θα εχει dhcp τιποτα τιποτα.τα υπολοιπα θα στα γραψω στο αλλο θεμα για πιο αναλυτικα γιατι βλεπω οτι εχει γινει ενα μπαχαλο.κατα τα αλλα για το θεμα tp link repeater κτλ σου απαντησε ο jkoukos.αυτα τα 3 μοντελα παιζουν.αν πας στο 701 η στο 801 προσεχε μην παρεις το v1(version 1) που ειναι το παλιο.να παρεις τo v2.δυσκολα θα βρεις v1 απλα το λεω.αν το googlareis Θα δεις πως ειναι το καθενα απεξω.το v1 και στα 2 μοντελα ειναι σαν ενα τετραγωνο κουτι τελειως απλο ενω το v2 ειναι σαν κοχυλι να το πω ετσι και δεν ειναι ακριβως τετραγωνο σαν κουτι.παιζουν και σαν repeater και σαν access point.το crypto παντως ειναι για πεταμα

Δημοσ.

Εισαι θεος φιλε!!!!!! ΕΦΤΙΑΞΕ

Πλεον εχω της HOL me ip 192.168.2.1  <---------Απο αυτο παιρνει το wa5210g με ip 192.168.1.10 <----------Kαι απο αυτο παιρνει το crypto με 192,168,1,100!!!!

Πατωντας τις ip Και των 2 στον Browser μπορω να μπω στο μενου τους!!!!

100000000 ευχαριστω!!!!αα και η ταχυτητα πλεον εχει φτιαξει.........

Δημοσ.

Εισαι θεος φιλε!!!!!! ΕΦΤΙΑΞΕ

Πλεον εχω της HOL me ip 192.168.2.1  <---------Απο αυτο παιρνει το wa5210g με ip 192.168.1.10 <----------Kαι απο αυτο παιρνει το crypto με 192,168,1,100!!!!

Πατωντας τις ip Και των 2 στον Browser μπορω να μπω στο μενου τους!!!!

100000000 ευχαριστω!!!!αα και η ταχυτητα πλεον εχει φτιαξει.........

Και κατι ακομα.με καποιο τροπο το 5210 πρεπει να μπορει να παιξει και αυτο χωρις να αλλαξεις ip.δηλαδη να παιξουν ολα στο αρχικο δικτυο 192.168.2.χ.μου φαινεται παραξενο που λες οτι δεν γινεται.θα με κανεις να κατεβασω το manual.χαχα.το ελυσες ναι μεν το προβλημα σου και γλυτωσες και το Nat και το δευτεερο Routing και ολα αυτα αλλα με παραξενευει να μην μπορει το 5210 απλα να παιξει σαν Repeater που θα δινει με καλωδιο και οχι με wireless.θα δω στο manual μολις προλαβω.ναι η ταχυτητα θα φτιαξει διοτι δεν εχεις 2 nat δεν εχεις 500 routing staff και το βασικο γλυτωνεις απο τζαμπα φορτο εργασιας το σαπιδο Crypto>το crypto πλεον απλα παιζει σαν ενα dummy access point.δεν κανει τιποτα παραπανω οποτε παιζει χαλαρα χωρις να κουραζεται η cpu του

επισης ο τροπος που σου ειπα να κανεις το cryptο access point δεν γινεται μονο με ρουτερ αλλα γινεται και με adsl ρουτερ.αν παρεις πχ ενα παλιο adsl router και κανεις τα ιδια ακριβως που σου γραψα μπορεις να το κανεις access point.ειναι σαν να σου λεω πλαγιως οτι αμα εχεις κανα καλυτερο απο το crypto πετα το crypto και βαλε το αλλο.χαχα.

Δημοσ.

Οχι με ethernet δινει το 5210!!!!Παιρνει ασυρματα και δινει ενσυρματα!Ap Client router ςιναι το mode του!Δεν ειναι στο ιδιο dhcp pool λογω καποιας ανωμαλιας του μηχανηματος!Ψαχτω και θα δεις......Απλα για dns εχει την ip του hol 192.168.2.1

Γιανα μν καιγεσαι αν θες μπορεις να μπεις με teamviewer στον υπολογιστη μου να δεις τις ρυθμισεις που του εχω κανει..........

Δημοσ.

re poulinos οταν ειναι συνδεδεμενα και τα δυο pc σε ethernet στο crypto πεταει!Οταν το laptop συνδεετε μεσω wifi τα ζωα μου αργα...........Να δοκιμασω να αλλαξω καναλι μηπως το 6 εχει πολυ θορυβο?

εβαλα το καναλι και τωρα αν ειναι το ενα pc απο wlan παει καλυτερα!!!!μακαρι....μεχρι να βρω φραγκα να παρω κανα μηχανημα της προκοπης ας βγαλει τα λεφτα της η ελληνικη μουφα!Παρατηρω ρε παιδια οτι τα 2 ρουτερ που μ στειλατε των 300mb εχουν μονο μια θυρα ethernet...

Δημοσ.

Οχι με ethernet δινει το 5210!!!!Παιρνει ασυρματα και δινει ενσυρματα!Ap Client router ςιναι το mode του! Δεν ειναι στο ιδιο dhcp pool λογω καποιας ανωμαλιας του μηχανηματος!Ψαχτω και θα δεις......Απλα για dns εχει την ip του hol 192.168.2.1

Γιανα μν καιγεσαι αν θες μπορεις να μπεις με teamviewer στον υπολογιστη μου να δεις τις ρυθμισεις που του εχω κανει..........

ειτε repeater ειτε ap client router παλι παιρνει ασυρματα και κανει σαν Repeat οποτε δεν στεκει να μην σε αφηνει να βαλεις ιδια Ip και να σου κανει Nat.ειναι βλακεια που το εχουν κανει ετσι αν δεν υπαρχει εναλλακτικη..δεν ξερω αν με κανα custom firmware αν παιρνει dd-wrt θα πετυχαινες κατι καλυτερο.επισης καποιοι ειχαν πει οτι μπορουσε να παρει πανω και firmware απο ubiquiti.δεν το εχω ψαξει.

ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΛΛΟ σου θεμα ο jkoukos εχει γραψει πως γινεται να παιξει στο ιδιο ευρος με το αρχικο adsl router χωρις δηλαδη να υπαρχει routing και nat.Οποτε να ειναι ολα στο ιδιο δικτυο.

re poulinos οταν ειναι συνδεδεμενα και τα δυο pc σε ethernet στο crypto πεταει!Οταν το laptop συνδεετε μεσω wifi τα ζωα μου αργα........... Να δοκιμασω να αλλαξω καναλι μηπως το 6 εχει πολυ θορυβο?

εβαλα το καναλι και τωρα αν ειναι το ενα pc απο wlan παει καλυτερα!!!!μακαρι....μεχρι να βρω φραγκα να παρω κανα μηχανημα της προκοπης ας βγαλει τα λεφτα της η ελληνικη μουφα! Παρατηρω ρε παιδια οτι τα 2 ρουτερ που μ στειλατε των 300mb εχουν μονο μια θυρα ethernet...

δοκιμασε αλλο καναλι και δοκιμασε και αλλους drivers για την ασυρματη καρτα.

ναι εχουν μονο μια ethernet θυρα πραγματι.παιζουν απο access point μεχρι Universal repeater,repeater κτλ.δεν εχουν δικο τους nat/routing οσο θυμαμαι.σου κανει απλα σκετο repeat η σκετο client .πισω απο αυτο βεβαια μπορεις να βαλεις κανονικα access point η και ενα switch αμα θες ethernet.αν εχεις καποιο παλιο adsl router καταργεις το crypto και βαζεις ενα παλιο adsl ρουτερ με μια δυο αλλαγες στο config για να παιξει σαν access point.

Δημοσ.

λες αν κανω ακριβως το ιδιο δηλαδη να βαλω ενα αλλο απλο παλιο ρουτερ να δουλευει σαν dummy access point να εχει καλυτερη αποδοση απο το παλιοcrypto?

Δημοσ.

λες αν κανω ακριβως το ιδιο δηλαδη να βαλω ενα αλλο απλο παλιο ρουτερ να δουλευει σαν dummy access point να εχει καλυτερη αποδοση απο το παλιοcrypto?

δοκιμασε το .δεν εχειςκατι να χασεις.

Δημοσ.

Λέω να ΠΑΡΩ γιανα κάνω την δουλεια του crypto το tp link tl wr1043nd!!!συμφωνείτε;;εσυ poulinos τι λες;;;

Αν θελω αργότερα να το δουλέψω σαν repeater μπρω;;

Δημοσ.

Λέω να ΠΑΡΩ γιανα κάνω την δουλεια του crypto το tp link tl wr1043nd!!!συμφωνείτε;;εσυ poulinos τι λες;;;

Αν θελω αργότερα να το δουλέψω σαν repeater μπρω;;

οπως βλεπω παιζει bridge μονο με wds οποτε θεωρεισε οτι δεν παιζει Repeater στην πραξη.αν θες repeater/access point Τοτε

701nd 801nd 901nd.παιζουν και universal repeater αλλα και access point.και χωρις nat Και routing και τετοια.

Δημοσ.

Το TL-WR1043ND με το εργοστασιακό firmware δεν έχει δυνατότητα να δουλέψει σε Repeater mode, όπως και τα περισσότερα routers, εν αντιθέσει των αμιγώς Access Point.

Για να δουλέψει ως αναμεταδότης θέλει άλλο συμβατό firmware (π.χ. DD-WRT).

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...