Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αυτό το μήνυμα δεν έχει ως στόχο να κράξει το συγκεκριμένο κατάστημα σε καμία περίπτωση. Εγώ γενικά είμαι ευχαριστημένος (ειδικά με τις τιμές και την ποικιλία) και θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ.

Αγόρασα πριν από περίπου έναν μήνα έναν υπολογιστή από το eshop. Όχι ολοκληρωμένο σύστημα αλλά σε κομμάτια. Η σύνθεση του υπολογιστή έγινε από εμένα μαζί με έναν φίλο μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Ωστόσο μετά από περίπου έναν μήνα μου παρουσιάστηκε πρόβλημα με το τροφοδοτικό όπως είχα αναφέρει σε ένα άλλο θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν κατηγόρησα το εν λόγω κατάστημα γιατί τυχαίνει κάποιες φορές να έρθουν κάποια ελαττωματικά προϊόντα. Πήγα στο eshop το pc και επειδή τους είπα πως το χρειάζομαι γρήγορα λόγω εξεταστικής μου είπαν να το πάω εγώ στο κατάστημα της Καλλιθέας γιατί θα έκανε 1-2 μέρες να φύγει από το κατάστημά τους (Μου είπαν πως ενδεχομένως να το έπαιρνα και την ίδια μέρα).

Έτσι λοιπόν το πήγα στην Καλλιθέα παρά το γεγονός ότι ήμουν πολύ πιεσμένος με τον χρόνο (Παρασκευή 17/1).  Με ενημέρωσαν για το πρόβλημα και μου είπαν πως θα είναι έτοιμο το pc την Δευτέρα (20/1). (Σημειώνω πως το τροφοδοτικό ήταν διαθέσιμο και πως διαθέσιμα προϊόντα αν δεν φτάσουν την ίδια μέρα στα χέρια του πελάτη, την επόμενη φτάνουν σίγουρα). Η σειρά έχει ως εξής:

1) Την Δευτέρα μου λένε πως θα είναι στο κατάστημα του Ελληνικού την Τρίτη (21/1)

2) Την Τρίτη μου λένε πως το περιμένουν την Τετάρτη (22/1)
3) Σήμερα μου είπαν από τα κεντρικά πως δεν έχει περαστεί καν στο σύστημά τους ότι έχουν παραλάβει τον υπολογιστή από την Καλλιθέα για να τον στείλουν στο ελληνικό. Από την άλλη στην Καλλιθέα ισχυρίζονται πως έχει φύγει ο υπολογιστής από αυτούς  εδώ και μέρες και πως θα τον έχω σήμερα βράδυ (έτσι είπε αυτός στην Καλλιθέα). Ο αντίστοιχος υπεύθυνος στα κεντρικά μου λέει πως ίσως δεν τον παραλάβω καν αύριο (τουλάχιστον είναι ειλικρινής και δεν με κοροϊδεύει :blink: ) 

Για να μην πολυλογώ, θέλω να καταλήξω στο εξής: Μπορεί το eshop να έχει όντως πολύ καλές τιμές, μπορεί τα άτομα στα καταστήματα όντως να είναι εξυπηρετικά (όταν θες να αγοράσεις κάτι) δεν λέω. Αλλά άπαξ και σου χαλάσει κάτι....ένας θεός ξέρει πότε θα το ξαναδείς. Έχω κάνει έρευνα και στα forum και σχεδόν όλοι ισχυρίζονται πως το service τους είναι πραγματικά απαίσιο. Δεν λέω, θα ξαναγόραζα πράγματα από αυτό το κατάστημα γιατί κάνει καλό στην τσέπη μου ωστόσο αν χαλάσει κάτι θα το πάω για διάγνωση, για πίστωση του συγκεκριμένου εξαρτήματος εφόσον είναι στην εγγύηση και μετά γεια σας. Θα το φτιάξω μόνος μου. Για όσους δεν γνωρίζουν προτείνω απλά να πάρουν το καινούριο κομμάτι και το pc και πάνε σε κάποιον γνωστό τους. Αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη και το χρειάζεστε όπως εγώ λόγω διαβάσματος καλύτερα να δώσετε 10-15 ευρώ και να σας συνδέσει ένας τοπικός το συγκεκριμένο κομμάτι και να ξεμπερεδεύετε. Αυτά είχα να πω, περιμένω να δω πότε θα το πάρω... 

PS: Υπάρχουν πολύ χειρότερα παραδείγματα από το δικό μου εάν ψάξετε (2-3 εβδομάδες - 1 μήνας). Επαναλαμβάνω οι 3 μέρες δεν θα με ενδιέφεραν αν δεν υπήρχε ανάγκη.

Υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Επειδή και εγώ έτυχε πολύ πρόσφατα να αγοράσω απο το eshop υπολογιστή και μου έτυχε να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα με την μητρική, παρόλο που με τις εγγυήσεις και τις αντικαταστάσεις των προϊόντων τους είναι πολύ εντάξει σαν μαγαζί, κατάλαβα και εγώ ότι έχουν ένα θεματάκι με τον χρόνο.. τόσο στο service όσο και στις παραδόσεις και γενικώς στην όλη συνεννόηση.

Προσωπικά στην συγκεκριμένη δικιά μου περίπτωση έτυχε να μην έχω πρόβλημα με τον χρόνο αρκεί να γίνουν όλα σωστά, αλλά όπως είπες και εσύ επειδή υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, καλό είναι τουλάχιστον να υπάρχει η σωστή ενημέρωση.

Δημοσ.

Εγώ έχω εντελώς διαφορετική εμπειρία, αλλά πάντα κάνω τις επιστροφές στο Μενίδι που είναι και το τεχνικό τους τμήμα... σε 2-3 εργάσιμες εξυπηρετούμαι πάντα. Είναι και ο λόγος που το προτιμώ, στα είδη που είναι ανταγωνιστικό στις τιμές.

Προφανώς αυτό δε λέει τίποτα για τους πελάτες εκτός Αττικής, αλλά αν είστε Αθήνα & προάστια κτλ και βιάζεστε, μάλλον θα πρέπει να πηγαίνετε στο Μενίδι για τις επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων, γιατί γενικότερα στις μεταφορές/παραδόσεις κτλ δεν είναι τόσο γρήγοροι τελευταία. :P

Δημοσ.

απο eshop Χανιων εχω παραλαβει αρκετα πραματα και το 10% εχουν ανοιγμενες συσκευασιες κτλ,τουλαχιστων δεν ειχαν προβλημα τα πραματα με εξαιρεση μια οθονη που αν κοιταζες προσεκτικα ειχε δυπλη ταινια δλδ ειχαν ανοιξει την κουτα προσεκτικα και εβαλαν ταινια για να διχνει σφραγησμενη,οταν την ανοιξα ειχε καμενο πιξελ..

απο σερβις 3 φορες μου χρειαστηκε και ξηγηθηκαν ενταξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...