Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν το S4  i9506 από Γερμανία ή Σουηδία όπου κυκλοφορεί ενημερώνω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ελληνικό μενού και εγγύηση γραμμένη στα ελληνικά.

Στην συσκευασία περιλαμβάνετε και ένα έξτρα πίσω καπάκι με σαγρέ υφή.

Επίσης το 4g λειτουργεί κανονικά στο δίκτυο της Cosmote που το δοκίμασα χωρίς καμιά επιπλέον ρύθμιση και εμφανίζει την ένδειξη LTE. To κομμάτι που προμηθεύτηκα το διαθέτει η Τ-mobile Γερμανίας και εμφανίζετε μάλιστα και το λογότυπο της εταιρίας κατά την εκκίνηση ωστόσο είναι ξεκλείδωτο και λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα με την sim της Cosmote.  

Το λευκό της οθόνης του είναι εξαιρετικό για Amoled. Μπροστά του το λευκό του παλιού μου S2 φαίνεται γκρίζο.

Μου ήρθε με την 4.2 αλλά είναι άμεσα διαθέσιμη η 4.3 την οποία έβαλα αμέσως και του έτρεξα το Quadrant.

Η συσκευή μου έδωσε στο Quadrant σκορ 22.921 (!!!) την στιγμή που το LG G2 βγάζει 20.650, το Xperia Z1 21.600, το απλό S4 βγάζει γύρω στα 12.500 και το S4 με τον Exynos Octa λίγο πάνω από 13.000. Μιλάμε δηλαδή για τον απόλυτο κυρίαρχο της κατηγορίας αυτή τη στιγμή. 

Γενικά η συσκευή πετάει.

Ελπίζω οι παραπάνω πληροφορίες να χρησιμέψουν σε όποιον ενδιαφέρετε να το αγοράσει.

Ευχαριστώ όλους τους συμφορουμίτες που συμμετείχαν στο θέμα.

Αν κάποιος θέλει κάποια επιπλέον πληροφορία ευχαρίστως να του απαντήσω.

anax111

Δημοσ.

Μου ήρθε με την 4.2 αλλά είναι άμεσα διαθέσιμη η 4.3 την οποία έβαλα αμέσως και του έτρεξα το Quadrant.

Η συσκευή μου έδωσε στο Quadrant σκορ 22.921 (!!!) την στιγμή που το LG G2 βγάζει 20.650, το Xperia Z1 21.600, το απλό S4 βγάζει γύρω στα 12.500 και το S4 με τον Exynos Octa λίγο πάνω από 13.000. Μιλάμε δηλαδή για τον απόλυτο κυρίαρχο της κατηγορίας αυτή τη στιγμή. 

Μην δινεις πολυ βαση στα σκορ του quadrant, ειναι γνωστο οτι η samsung κλεβει στα benchmark και στο quadrant. Το ιδιο λογικα θα κανει και με αυτην την εκδοση του s4.

Η λογικη λεει οτι θα ειναι στα ιδια επιπεδα με το g2, ισως και λιγο πιο αργο λογω του touchwiz, παρολο που ειναι 30% ακριβοτερο απο το lg g2.

Δημοσ.

Όχι ότι έχουν και καμιά ιδιαίτερη σημασία τα benchmarks, αλλά τρέξε και ενα antutu να μας πεις τα αποτελέσματα

Και στο  Antutu κλεβει η samsung, αλλα και η lg με το lg g2.

Με το nexus 4 και nexus 5 δεν κλεβει πουθενα η lg.

http://www.anandtech.com/show/7517/google-nexus-5-review/4

Image%202014-02-07%20at%2010.01.12%20PM.

Δημοσ.

Καλυτερα αφηστε τα ανουσια benchmarks και απολαυστε ο καθενας τη συσκευη του παιδια.Δεν εχει νοημα η συγκριση με αριθμους.Αν θελετε βρεθειτε απο κοντα για κανα καφεδακι :P και τεσταρετε τα σε καθημερινη χρηση

• Like 2
Δημοσ.

<p>Καλυτερα αφηστε τα ανουσια benchmarks και απολαυστε ο καθενας τη συσκευη του παιδια.Δεν εχει νοημα η συγκριση με αριθμους.Αν θελετε βρεθειτε απο κοντα για κανα καφεδακι :P και τεσταρετε τα σε καθημερινη χρηση</p>

λοιπον εγω χτες εκανα ανταλλαγη του εν λογω οχταπυρηνου S4 με ενα Note 3. Μπορω να πω οτι εχω εντυπωσιαστει απο την ταχυτητα, ΚΑΜΙΑ σχεση ομως.....τι να πω, μυστηρια πραγματα.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

λοιπον εγω χτες εκανα ανταλλαγη του εν λογω οχταπυρηνου S4 με ενα Note 3. Μπορω να πω οτι εχω εντυπωσιαστει απο την ταχυτητα, ΚΑΜΙΑ σχεση ομως.....τι να πω, μυστηρια πραγματα.

Sent from my iPad using Insomnia

Βασικα το θεμα αφορουσε το S4 με Snap 800 οχι αυτο με τον exynos αλλα οπως και να εχει καλα εκανες και το ανεφερες για να εχουμε και γενικες γνωσεις :P

Δημοσ.

Βασικα το θεμα αφορουσε το S4 με Snap 800 οχι αυτο με τον exynos αλλα οπως και να εχει καλα εκανες και το ανεφερες για να εχουμε και γενικες γνωσεις :P

Ναι σωστό. Κοίταξε να δεις, δεν ξέρω το πόση διαφορά έχει/θα έπρεπε να έχει το Snap μοντέλο με τον Exynos, σε γενικές γραμμές ήταν μια χαρά, αλλά αυτό που παρατήρησα ήταν τις πρώτες 3-4 μέρες σταματούσε να δουλεύει το touchwiz μια δυο φορές τη μέρα, δεν ανταποκρινόταν, μετά έφτιαξε. Απο κει και πέρα, το είχα αρκετά φορτωμένο με εφαρμογές και widgets, ειχε στάνταρ γύρω στα 300-400 ελεύθερη ραμ, αρκετό αποθηκευτικό χώρο, αλλά δεν ήταν smooth όπως είχα συνηθίσει το αειφον (θα μου πεις διαφορετικά το ένα με το άλλο). Είχε τα ψιλοκολληματάκια του (το οποίο επιβεβαιώνει τα λεγόμενα περι αντροιντ για μένα τουλάχιστον και μετά από 2 μήνες χρήσης βαριάς σε σχέση με τόσα χρόνια αειφον). Το Note 3 μέχρι στιγμής και με την ίδια χρήση δεν έχει καμία μα καμία σχέση. Είναι σφαίρα, και πολύ καλύτερη ανταπόκριση. Αν και δεν είμαι φαν του μεγέθους, θα το θυσιάσω το (ιδανικό για μένα) μέγεθος του Σ4 για την απόδοση. Και δεν το μετανιώνω στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

Ουπς!!! Είχα τελείως ξεχάσει το θέμα με τη λαμογιά της Samy στα benchmarks! Έχετε απόλυτο δίκιο με την πρώτη ευκαιρία σήμερα ή αύριο θα τρέξω κάποιο από τα προγράμματα που σύμφωνα με τον πίνακα του haHa δεν κλέβει η Samsung και θα σας γράψω τα αποτελέσματα.

Kataramenos32  έχεις απόλυτο δίκιο για τα benchmarks και πραγματικά το θέμα είναι να χαίρεσε την συσκευή σου και όχι να μαλώνεις σαν 15χρονο για το ποιος την έχει μεγαλύτερη. Και πραγματικά παρόλο που το S4 το μελετούσα καιρό και δεν το αποφάσιζα γιατί δεν ήξερα αν αξίζει τα λεφτά του με το που το πήρα στα χέρια μου και το δούλεψα μου άφησε την αίσθηση ότι αξίζει την κάθε δεκάρα του.

Από το eye scrolling και τα air view-air gestures μέχρι της φωνητικές εντολές, την γρηγοράδα του στην απόκριση, την λαμπρή οθόνη του και την απίστευτη κάμερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού πραγματικά σε κάνει να το λατρέψεις.  Το Quadrant πίστεψέ με το έτρεξα ποιο πολύ από περιέργεια.

Αυτό που με εντυπωσίασε δεν είναι τόσο το υψηλό σκορ που έδωσε όσο η τεράστια διαφορά από το απλό S4 και το S4 με τον Exynos Octacore τον οποίο θεωρούσα ισχυρότερο. 

Τα λέμε

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που με εντυπωσίασε δεν είναι τόσο το υψηλό σκορ που έδωσε όσο η τεράστια διαφορά από το απλό S4 και το S4 με τον Exynos Octacore τον οποίο θεωρούσα ισχυρότερο. 

Τα λέμε

Ειναι επεξεργαστες μια γενια πισω αυτη, οποτε ειναι αισθητα πιο αργοι.

Επισης καινε και παραπανω ρευμα, ο snapdragon 800 ειναι πιο energy efficient.

Δημοσ.

Παιδιά τα benchmarks που παίρνω βάζουν την συσκευή στην κορυφή!!! Το Antutu δίνει σκορ 35.807 και το τοποθετεί ψηλότερα και από το Note 3!!! Δεδομένου ότι η Samy έχει ρυθμίσει και τις δύο συσκευές να κλέβουν τότε ή το S4 i9506 είναι ποιο δυνατό ή...κλέβει καλύτερα :-D

Η μεγάλη έκπληξη όμως ήρθε από το Basemark X στο οποίο υποτίθετε ότι δεν κλέβει η Samy. Και λέω υποτίθετε γιατί με αυτά που βλέπω δεν ξέρω ποια αν τα σκορ που πιάνει το μηχανάκι είναι φυσιολογικά ή η Samsung αναβάθμισε τις εντολές κλοπής στον επεξεργαστή ώστε να κλέβει και στα υπόλοιπα προγράμματα.

Σύμφωνα λοιπόν με το Basemark X το Galaxy i9506 πιάνει σκορ 16,22 μεγαλύτερο από οποιαδήποτε άλλη συσκευή!!! Και αυτό τι στιγμή που το iPhone 5s πιάνει 15,54 και το iPad LTE 15,34!!!

Και δια του λόγου το αληθές ανεβάζω και τις οθονιές γιατί ίσως κάποιοι πιστέψουν ότι πουλάω φούμαρα.

29dw7zr.png

2f06cnn.png

2ynrot3.png

25aq794.png

anax111 αν επιτρέπεται, από που αγόρασες το κινητό και πόσο χρόνο έκανε να σου έρθει?

Από γερμανό πωλητή με πολύ υψηλή βαθμολογία στο Ebay. Το έστειλε με απλό ταχυδρομείο και έκανε 10 εργάσιμες για να έρθει. Ολοκαίνουριο με τις ζελατίνες του με την συσκευασία ανέγγιχτη.

Δημοσ.

Η μεγάλη έκπληξη όμως ήρθε από το Basemark X στο οποίο υποτίθετε ότι δεν κλέβει η Samy. Και λέω υποτίθετε γιατί με αυτά που βλέπω δεν ξέρω ποια αν τα σκορ που πιάνει το μηχανάκι είναι φυσιολογικά ή η Samsung αναβάθμισε τις εντολές κλοπής στον επεξεργαστή ώστε να κλέβει και στα υπόλοιπα προγράμματα.

Σύμφωνα λοιπόν με το Basemark X το Galaxy i9506 πιάνει σκορ 16,22 μεγαλύτερο από οποιαδήποτε άλλη συσκευή!!! Και αυτό τι στιγμή που το iPhone 5s πιάνει 15,54 και το iPad LTE 15,34!!!

Και δια του λόγου το αληθές ανεβάζω και τις οθονιές γιατί ίσως κάποιοι πιστέψουν ότι πουλάω φούμαρα.

2ynrot3.png

25aq794.png

Οπως σωστα υποπτευεσαι, η samsung εχει ξεκινησει και κλεβει και στο Basemark X.  Απο το note3 αρχισε να κλεβει.

Image%202014-02-07%20at%2010.01.12%20PM.

Δημοσ.

Αν η Sammy κλέβει σε όλες τις συσκευές της που φοράνε τον 800άρι τότε το μόνο που μας μένει είναι το GFXBench. Θα το τρέξω αύριο να δούμε τι θα πει και αυτό. Αν και τη Δευτέρα έχω πολλές δουλειές και μάλλον δεν θα προλάβω να ασχοληθώ. Μόλις πάντως το τρέξω θα ανεβάσω οθονιές. Καληνύχτα.

Δημοσ.

Λοιπόν δεν μπορώ να μην το σχολιάσω! Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα  στο διαδίκτυο έχουν εμφανιστεί δύο εκδόσεις του S5 στο Antutu με σκορ  31.843 και 35.445 αντίστοιχα. Θέμα κλοπής δεν υπάρχει εδώ καθώς πρόκειται για συσκευές Samsung. Λοιπόν το i9506 με 35.807 βάζει κάτω και το S5!!! Θα μου πείτε τώρα "σιγά τα ωά", δεν παίζει ρόλο το τι σκορ χτυπάει μια συσκευή αλλά το τι νέες τεχνολογίες ενσωματώνει και πόσο χρηστικές είναι. Όντως, αλλά όπως και να το κάνουμε φαίνεται ότι από πλευράς ισχύος το i9506 είναι στα ίδια επίπεδα με το S5. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...