Mountzouris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ειναι πολλά τα λεφτά Άλεξ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Υπαρχει το Lenovo Miix 10 -Thinkpad 8 το περιμενω και με τα Jbl ηχεια...αρχοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atakas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Θα ήθελα τη γνώμη όσων έχουν το Τ100ΤΑ, είτε με τα 500GB στο πληκτρολόγιο είτε το απλό. Είναι το μόνο μηχάνημα που αξίζει τα λεφτά για τη χρήση που σκοπεύω να του κάνω, αφού θα είναι το πολύ 2 μήνες το χρόνο (γιορτές και καλοκαίρι). Όλη την υπόλοιπη χρονιά είμαι καθισμένος σε σταθερά, αρκετά πιο δυνατά PC. Η χρήση αυτή θα έχει να κάνει με τα εξής: - Microsoft Outlook (κανονικό ή Express, αν δουλεύει στα Win 8): Δεν υπάρχει online mail server και o συνολικός όγκος είναι περίπου 16GB, τα οποία μεταφέρω όποτε χρειαστεί στο (χρέπι πλέον) laptop για να έχω μαζί μου όλα τα email. Στην περίπτωση του Τ100ΤΑ είναι προτιμότερο να τα έχω περασμένα στην microSD (32GB) ή σε εξωτερικό δίσκο (USB - 2,5" - 500GB); Δεν με πειράζει να τα κάνω access μόνο όταν είναι κουμπωμένο στο πληκτρολόγιο. - Photo editing: Δεν περιμένω να σηκώνει Lightroom το Τ100ΤΑ, αλλά αν κάποιος το έχει δοκιμάσει θα με ενδιέφερε να ακούσω εντυπώσεις. Αρκούμαι και σε android εφαρμογές για 80% του editing, οπότε ΟΚ. - Connectivity: Τα βασικά θα είναι ένα 3G στικάκι, ένας εξωτερικός δίσκος και ένα ποντίκι (όλα USB - όχι, δεν έχω bluetooth ποντίκι). Συνεργάζεται μιά χαρά το Τ100ΤΑ με ένα εξωτερικό USB HUB; Η χρήση ξεχωριστής τροφοδοσίας του HUB θα είναι υποχρεωτική; - Mozilla με τουλάχιστον 10 tabs (πχ 2xYoutube 4xSocial 4xδιάφορα): Πόσα μπορεί να αντέξει το Τ100ΤΑ απροβλημάτιστα, χωρίς να κομπιάσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω οι γνώμες σας να συνεναίσουν στην αγορά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GSpiraras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Θα ήθελα τη γνώμη όσων έχουν το Τ100ΤΑ, είτε με τα 500GB στο πληκτρολόγιο είτε το απλό. Είναι το μόνο μηχάνημα που αξίζει τα λεφτά για τη χρήση που σκοπεύω να του κάνω, αφού θα είναι το πολύ 2 μήνες το χρόνο (γιορτές και καλοκαίρι). Όλη την υπόλοιπη χρονιά είμαι καθισμένος σε σταθερά, αρκετά πιο δυνατά PC. Η χρήση αυτή θα έχει να κάνει με τα εξής: - Microsoft Outlook (κανονικό ή Express, αν δουλεύει στα Win 8): Δεν υπάρχει online mail server και o συνολικός όγκος είναι περίπου 16GB, τα οποία μεταφέρω όποτε χρειαστεί στο (χρέπι πλέον) laptop για να έχω μαζί μου όλα τα email. Στην περίπτωση του Τ100ΤΑ είναι προτιμότερο να τα έχω περασμένα στην microSD (32GB) ή σε εξωτερικό δίσκο (USB - 2,5" - 500GB); Δεν με πειράζει να τα κάνω access μόνο όταν είναι κουμπωμένο στο πληκτρολόγιο. - Photo editing: Δεν περιμένω να σηκώνει Lightroom το Τ100ΤΑ, αλλά αν κάποιος το έχει δοκιμάσει θα με ενδιέφερε να ακούσω εντυπώσεις. Αρκούμαι και σε android εφαρμογές για 80% του editing, οπότε ΟΚ. - Connectivity: Τα βασικά θα είναι ένα 3G στικάκι, ένας εξωτερικός δίσκος και ένα ποντίκι (όλα USB - όχι, δεν έχω bluetooth ποντίκι). Συνεργάζεται μιά χαρά το Τ100ΤΑ με ένα εξωτερικό USB HUB; Η χρήση ξεχωριστής τροφοδοσίας του HUB θα είναι υποχρεωτική; - Mozilla με τουλάχιστον 10 tabs (πχ 2xYoutube 4xSocial 4xδιάφορα): Πόσα μπορεί να αντέξει το Τ100ΤΑ απροβλημάτιστα, χωρίς να κομπιάσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω οι γνώμες σας να συνεναίσουν στην αγορά του Αν και φεύγουμε από το θέμα θα προσπαθήσω να σου δώσω μερικές απαντήσεις από την χρήση μου μαζί του. Έχω την έκδοση με 64GB SSD και του έχω καρφώσει μια SDXC 64GΒ. Η χωρητικότητα είναι υπεραρκετή για την δουλειά του μια και εχω και ένα εξωτερικό δίσκο 2TB για τα άλλα αρχεία. 1. Το δικό μου έρχετε μαζί με το Office 2010 οπότε έχει Outlook και δουλεύει μια χαρά 2, Τρέχει άνετα Paint.net και Corel Paint Shop Pro X4 για γρήγορο ρετουσάρισμα φωτογραφιών 3, USB hub δουλεύει μια χαρά. Παρεπιπτώντος ο δίσκος 2TB παίρνει ρεύμα και δουλεύει από το USB port στο πληκτρολόγιο αλλά δεν δουλεύει στο microUSB πάνω στην οθόνη. Στικάκια δουλεύουν κανονικά οπότε μάλλον δεν δίνει αρκετό ρεύμα στην συγκεκριμένη πόρτα. Γενικά η απόδοση του είναι εξαιρετική και είναι πολύ γρήγορο στα πάντα και έχω μόνιμα γύρω στα 20+ tabs στο firefox. Απλά σαν σκέτη ταμπλέτα με το Metro είναι τουλάχιστον απογοητευτική η εμπειρία του για εμένα τουλάχιστον μια και απευθύνεται μάλλον σε εγκεφαλικά ανάπηρους (εξ'ού και το μερίδιο αγοράς που έχει η Microsoft στα tablets). Από την άλλη με το πληκτρολόγιο και σε classic desktop είναι πραγματικό εργαλείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atakas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Αν και φεύγουμε από το θέμα θα προσπαθήσω να σου δώσω μερικές απαντήσεις από την χρήση μου μαζί του. Έχω την έκδοση με 64GB SSD και του έχω καρφώσει μια SDXC 64GΒ. Η χωρητικότητα είναι υπεραρκετή για την δουλειά του μια και εχω και ένα εξωτερικό δίσκο 2TB για τα άλλα αρχεία. 1. Το δικό μου έρχετε μαζί με το Office 2010 οπότε έχει Outlook και δουλεύει μια χαρά 2, Τρέχει άνετα Paint.net και Corel Paint Shop Pro X4 για γρήγορο ρετουσάρισμα φωτογραφιών 3, USB hub δουλεύει μια χαρά. Παρεπιπτώντος ο δίσκος 2TB παίρνει ρεύμα και δουλεύει από το USB port στο πληκτρολόγιο αλλά δεν δουλεύει στο microUSB πάνω στην οθόνη. Στικάκια δουλεύουν κανονικά οπότε μάλλον δεν δίνει αρκετό ρεύμα στην συγκεκριμένη πόρτα. Γενικά η απόδοση του είναι εξαιρετική και είναι πολύ γρήγορο στα πάντα και έχω μόνιμα γύρω στα 20+ tabs στο firefox. Απλά σαν σκέτη ταμπλέτα με το Metro είναι τουλάχιστον απογοητευτική η εμπειρία του για εμένα τουλάχιστον μια και απευθύνεται μάλλον σε εγκεφαλικά ανάπηρους (εξ'ού και το μερίδιο αγοράς που έχει η Microsoft στα tablets). Από την άλλη με το πληκτρολόγιο και σε classic desktop είναι πραγματικό εργαλείο. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ποιά microSD έβαλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Εφαρμογές μπορείς να έχεις εγκατεστημένες στην microSD και να τις τρέχεις κανονικά, ή μόνον στην εσωτερική μνήμη του tablet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GSpiraras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μια Sandisk UHS-II. Εφαρμογές μπορείς να εγκαταστήσεις στην SD για desktop mode. Οι Metro μάλλον πάνε υποχρεωτικά στον εσωτερικό δίσκο αλλά μια και δεν θέλω ούτε να θυμάμαι ότι υπάρχει δεν του έχω βάλει καμία για να ξέρω σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atakas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μια Sandisk UHS-II. Εφαρμογές μπορείς να εγκαταστήσεις στην SD για desktop mode. Οι Metro μάλλον πάνε υποχρεωτικά στον εσωτερικό δίσκο αλλά μια και δεν θέλω ούτε να θυμάμαι ότι υπάρχει δεν του έχω βάλει καμία για να ξέρω σίγουρα thanks και πάλι Πιστεύεις υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι τα €400; Έστω κι αν είναι μόνο laptop (κάτω από 14" όμως). Όσες κριτικές είδα για τα laptop που κυκλοφορούν σε αυτό το εύρος τιμής (11" περίπου όλα) είναι υποδεέστερα απ'ότι λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GSpiraras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 thanks και πάλι Πιστεύεις υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι τα €400; Έστω κι αν είναι μόνο laptop (κάτω από 14" όμως). Όσες κριτικές είδα για τα laptop που κυκλοφορούν σε αυτό το εύρος τιμής (11" περίπου όλα) είναι υποδεέστερα απ'ότι λένε. Δεν μπορώ να σου απαντήσω μια και δεν έχω ψάξει τι παίζει με τιμές τον τελευταίο καιρό. Το δικό μου το πήρα ~270€ και 20€ την κάρτα οπότε σε αυτή την τιμή μου φάνηκε πολύ τίμιο - συν την άλλη αν δεν μου άρεσε θα μπορούσα να το σπρώξω στην τιμή αγοράς χωρίς πρόβλημα. Μετά από χρήση σαν laptop αποδείχτηκε πολύ καλύτερο από ότι περίμενα (και σαν tablet πολύ χειρότερο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μια Sandisk UHS-II. Εφαρμογές μπορείς να εγκαταστήσεις στην SD για desktop mode. Οι Metro μάλλον πάνε υποχρεωτικά στον εσωτερικό δίσκο αλλά μια και δεν θέλω ούτε να θυμάμαι ότι υπάρχει δεν του έχω βάλει καμία για να ξέρω σίγουρα O.K. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Υποθέτω το ίδιο θα συμβαίνει για την εγκατάσταση εφαρμογών σε desktop mode και με την έκδοση με τον 500άρη στο keyboard. Αν αποσυνδεθεί η microSD (ή το dock με τον 500άρι) απλά δεν τρέχουν οι εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες εκεί. Δεν έχουμε τίποτα κολήματα, έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atakas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δεν μπορώ να σου απαντήσω μια και δεν έχω ψάξει τι παίζει με τιμές τον τελευταίο καιρό. Το δικό μου το πήρα ~270€ και 20€ την κάρτα οπότε σε αυτή την τιμή μου φάνηκε πολύ τίμιο - συν την άλλη αν δεν μου άρεσε θα μπορούσα να το σπρώξω στην τιμή αγοράς χωρίς πρόβλημα. Μετά από χρήση σαν laptop αποδείχτηκε πολύ καλύτερο από ότι περίμενα (και σαν tablet πολύ χειρότερο). Δεν έχω κοιτάξει καθόλου τα Metro.. θα τα δω λίγο σήμερα μήπως καταλάβω γιατί τα απεχθάνεσαι τόσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Παρακολουθω με ιδιαιτερο ενδιαφέρον το θεμα.θα ηθελα να προσθεσω κ εγω την αποψη μου ως κατοχος nexus 7 2013 32gb(του αδερφου μου),ipad 3 32gb(της γυναικας μου)και asus transformer t100(δικο μου).τα δυο πρωτα τα ειχα λιωσει στην χρηση,εντυπωσιακα και τα δυο...μεχρι που πηρα το Τ100...Ναι,ειναι ακομα σε βρεφικο σταδιο το λειτουργικο,Ναι,κανεις καποιες παραχωρησεις στο θεμα του Touch,Ναι,δεν εχει τα Τοπ τεχνικα χαρακτηριστικα,αλλα Απο τοτε που το πηρα,εχω αφησει στην ακρη λαπτοπ,ipad,nexus...η πρωτη ΦΘΗΝΗ σχετικα πληρης υλοποιηση με ενα σχετικα ωριμοτερο λειτουργικο απτα win7. καταπληκτικη οθονη,αμεσα συγκρισιμη με ipad και nexus,επαρκη χαρακτηριστικα για καθημερινη χρηση,ΤΕΛΕΙΑ μπαταρια,Usb3,miniHdmi....κανονικο desktop mode οποτε το λαπτοπ παπαλα,touch friendly εφαρμογες οποτε ταμπλετς παπαλα... Προτιμαω να κανω τα παντα σε ενα μηχανημα και σχετικα ανετα,παρα να κανω τα μισα και τελεια...αυτη ειναι προσωπικη αποψη...η ιδανικη λυση ειναι ενα τελειο λαπτοπ και ενα τελειο ταμπλετ...αλλα τοτε μιλαμε για δυο συσκευες....εκτος αν αποφασισουν στο αμεσον μελλον microsoft και κατασκευαστες να σοβαρευτουν,να φτιαξουν λεπτα 11,6 με full high definition,μεγαλη διαρκεια μπαταριας,4-8gb Ram,128gb hdd τουλαχιστον,win9(2015?) και wacom digitizer με stylus,και την διαδοχη κατασταση των atom bay trail με αποδοση i5-i7...αν το επομενο Πασχα ολα αυτα κανουν μεχρι 600 ευρω,πειτε μου ενα λογο να παιρνει κανεις ταμπλετ των 799 ευρω για να παιζει flawless angry birds.... Να δεις το Dell Venue Pro 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 ...υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι τα €400; Έστω κι αν είναι μόνο laptop (κάτω από 14" όμως)... http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=64430&selectedCategoryId=475 http://www.digideli.gr/Notebooks_Tablets/samples_sale/A6D90EA_4330s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atakas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=64430&selectedCategoryId=475 http://www.digideli.gr/Notebooks_Tablets/samples_sale/A6D90EA_4330s To S210 το είχα απορρίψει, δεν μπορώ να θυμηθώ το λόγο. Το HP 4330s φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Είναι σημαντικά καλύτερο παρόλο που είναι διετίας+ κατα τη γνώμη σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δεν μπορώ να σου απαντήσω μια και δεν έχω ψάξει τι παίζει με τιμές τον τελευταίο καιρό. Το δικό μου το πήρα ~270€ και 20€ την κάρτα οπότε σε αυτή την τιμή μου φάνηκε πολύ τίμιο - συν την άλλη αν δεν μου άρεσε θα μπορούσα να το σπρώξω στην τιμή αγοράς χωρίς πρόβλημα. Μετά από χρήση σαν laptop αποδείχτηκε πολύ καλύτερο από ότι περίμενα (και σαν tablet πολύ χειρότερο). Τι ειναι αυτο που σου χαλασε την εμπειρια σαν tablet? Αν ειναι το metro ui,θα ηταν καλυτερο να κοιταζες για κατι αλλο,android ή ipad!Το metro εχει οτι χρειαζεται για tablet χρηση και γενικα καλυτερα gestures για να βοηθουν την touchscreen χρηση. Για το desktop,απλα δεν υπαρχει αλλο λογισμικο(desktop) που να ειναι τοσο friendly σε touchscreen επιπεδο,οποταν δεν υπαρχει μετρο συγκρινση σ'αυτο! Αν θες να το απολαυσεις καλυτερα,αρχισε να μαθαινεις να εκμεταλευεσαι το desktop και σε touch mode,αλλα και να αποδεχτεις το metro ως το κυριο ui για tablet χρηση.Αλλιως θα καταλυξεις να το χρησιμοποιεις σαν λαπτοπ και θα ειναι κριμα,γιατι θα εχεις πεταξει τα λεφτα σου σε ενα μηχανιμα που απλα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για σενα! Τα Windows tablets ΔΕΝ ειναι android/ios και δε σου υποσχονται οτι θα εχεις την ιδια εμπειρια με αυτα.Εχουν δικη τους φιλοσοφια και δικο τους τροπο χειρισμο και αλληπεδραση κυριως ως tablets.Δεν κανει για αλλους.αλλα μονο γι'αυτους που τους αρεσει και θελουν κατι διαφορετικο με αυτα που εχουν μαθει σε android/ipad!Αυτος ειναι και ο λογος που εδω δε τα προτεινουμε στον καθε ενα που θελει καποιο tablet! Σκεψου σοβαρα αν θα το κρατησεις ή οχι,γιατι καλυτερα παρα να χασεις το tablet κομματι,να το δωσεις και να παρεις ενα android/ipad και να το απολαυσεις σαν tablet! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα