Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να βάζεις να εκτυπώσεις μια εικόνα και να μπορείς να βάλεις τα ακριβές cm ή mm της εικόνας που θα εκτυπωθεί? Δηλαδή η συγκεκριμένη θέλω τα γράμματα (εννοείτε ότι το περίγραμμα θα το κόψω στο photoshop) να είναι 19x2cm...

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Αφού έχεις ήδη το Photoshop φόρτωσε την εικόνα και κάνε resize στις διαστάσεις που θέλεις.

Μετά δημιούργησε μια νέα εικόνα με διαστάσεις A4 και σύρε μέσα το logo. Βάλτο στο πάνω μέρος και τύπωσε χωρίς resize.

Δημοσ.

Τα IrfanView και XnView που χρησιμοποιώ έχουν αυτή τη δυνατότητα: μπορείς να ορίσεις επακριβώς τις διαστάσεις εκτύπωσης που θέλεις.

Θέλει λίγο ψάξιμο ή είναι η ιδέα μου? :P

Αφού έχεις ήδη το Photoshop φόρτωσε την εικόνα και κάνε resize στις διαστάσεις που θέλεις.

Μετά δημιούργησε μια νέα εικόνα με διαστάσεις A4 και σύρε μέσα το logo. Βάλτο στο πάνω μέρος και τύπωσε χωρίς resize.

Χμμ είναι και αυτό... Δεν το είχα σκεφτεί...

Ευχαριστώ πολύ..!

Δημοσ.

Θέλει λίγο ψάξιμο ή είναι η ιδέα μου? :P

Ελάχιστο ψάξιμο. Όλα είναι στο File > Print.

Στο μεν XnView, πας στην καρτέλα Layout όπου δίνεις τις διαστάσεις που θες αφού επιλέξεις Single - Custom στο Page layout, στο δε IrfanView, στο παράθυρο του Print, βάζεις τις διαστάσεις στο πλαίσιο Custom. Και στα δύο, βλέπεις πώς θα εκτυπωθεί η εικόνα με τις αλλαγές που κάνεις, στο Preview.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλει όμως λίγο προσοχή στην εκτύπωση γιατί το φόντο είναι άσπρο και το χαρτί πάλι άσπρο.

Αν το κάνεις όπως είναι 19Χ2 και το τυπώσεις δεν θα μπορείς να το κόψεις σωστά γιατί δεν θα έχεις τα όρια, εκτός αν μετρήσεις με χάρακα.

Στο 19χ2 θέλεις να περιλαμβάνεται και το άσπρο περιθώριο από το Logo; Αν όχι, κάντο πρώτα crop στο photoshop όπως το θέλεις και μετά κάνε το resize.

Μετά πήγαινε Print with preview και μην ξεχάσεις να τσεκάρεις το Corner crop marks για να έχεις έναν τρόπο να κόψεις ακριβώς αυτό που θέλεις.

Υ.Γ. το έχω κάνει ήδη resize στα 19χ2 me 150dpi αν το θέλεις.

post-100994-0-87706400-1390159115_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Τα γράμματα θέλω να είναι 19x2 χωρίς το περίγραμμα. Δεν με νοιάζει που είναι άσπρο έτσι και αλλιώς για την δουλειά που το θέλω θέλω να κόψω το εσωτερικό των γραμμάτων. Θα το κάνω με το A4 όπως είπες πριν γιατί θέλω να βάλω και άλλα πάνω στο χαρτί.

Είσαι ωραίος..! ;) σε ευχαριστώ πολύ..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...