HERTHAN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Γνωριζει κανεις αν το συγκεκριμενο eshop ειναι αξιοπιστο και επισης αν τα προιοντα του ειναι γνησια? Αν εχει αγορασει κανεις απο εκει ή αν εχει μερικες πληροφοριες θα βοηθουσε πολυ. http://www.heavenofbrands.gr/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Επειδη ετοιμαζομαι να κανω μια παραγγελια απο το συγκεκριμενο καταστημα υπαρχει κανενας που να γνωριζει τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 αν δεν απαντησει κανεις απλα googlare το να δεις τι γραφουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Το πρωτο που κανω σχεδον παντα αυτο ειναι αλλα δε βρηκα κατι και γι'αυτο ειπα να ρωτησω πρωτα εδω.....αλλα μαλλον κανεις δεν θα γνωριζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 τι να σου πω.και εγω πρωτη φορα το ακουω και γενικα προσεξε το μην ειναι τιποτα απομιμησεις ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Γι'αυτο φοβαμαι περισσοτερο απ'ολα γιατι μετα ειναι πεταμενα λεφτα. Θα δω μηπως μπορεσω και παρω καμια πληροφορια απο πουθενα αλλου. Σε περιπτωση που κανω αγορα θα ενημερωσω......αν και το βλεπω δυσκολο σε περιπτωση που δεν σιγουρευτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 αν δεν βρεις κατι η δεν απαντησει καποιος ναι μην παρεις το ρισκο εκτος αν εχουν γραψει σχολια μεσα και παλι δεν ξερεις ποσο ειναι αληθεια.ειδικα αν οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες τοτε μπορει να βρωμαει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ έκανα την πρώτη μου αγορά από αυτό το site πριν μερικές μέρες. Μια χαρά ήταν τα προϊόντα και μάλιστα μια επιστροφή (λόγω νούμερου στο παπούτσι) που έκανα ήταν χωρίς μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ έκανα την πρώτη μου αγορά από αυτό το site πριν μερικές μέρες. Μια χαρά ήταν τα προϊόντα και μάλιστα μια επιστροφή (λόγω νούμερου στο παπούτσι) που έκανα ήταν χωρίς μεταφορικά. Ειναι γνησια τα προιοντα τους ετσι? Πολυ καλο που οταν θες να επιστρεψεις ενα προιον που δεν σου ειναι ενταξει το νουμερο να εχει δωρεαν μεταφορικα.Αυτο ισχυει για ολα τα προιοντα γενικα παπουτσια και φορμες? Ξερεις επισης αν η αντικαταβολη ειναι δωρεαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Με αντικαταβολή πλήρωσα και ήταν δωρεάν. Όταν έκανα την επιστροφή και τους είχα ρωτήσει τηλεφωνικά δεν με ρώτησαν τι θέλω να επιστρέψω οπότε θα ισχύει για όλα τα προϊόντα. Τα προϊόντα μου φάνηκαν μια χαρά στο θέμα γνησιότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Εγινε φιλε μου σ'ευχαριστω. Θα κανω μια μια παραγγελια και θα ενημερωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 δωρεαν μεταφορικα ηταν για να στα στειλουν αυτοι πισω η και δωρεαν μεταφορικα(χρεωση δικη τους) για να τα στειλεις και εσυ εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Φανταζομαι για να τα επιστρεψει ο ιδιος πισω με χρεωση δικη τους αν καταλαβα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Φανταζομαι για να τα επιστρεψει ο ιδιος πισω με χρεωση δικη τους αν καταλαβα καλα. αν ειναι ετσι τοτε μπραβο τους γιατι οι περισσοτεροι σου λενε εσυ εκανες λαθος εσυ στειλτα πισω με δικα σου ταχυδρομικα και θα στα στειλουμε εμεις με δικα μας/ επισης ηεπιστροφη πως εγινε?του ειπαν να τα στειλει με συγκεκριμενο τροπο?του πιστωσαν τα ταχυδρομικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 η επιστροφή έγινε με acs όπως και μου τα έστειλαν και με δικιά τους χρέωση. Γενικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα