Typhonios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Παραγγελία από Ελλάδα ή εξωτερικό για πιο γρήγορα; Eγώ από PUBLIC και είμαι μια χαρά.
thinlizzy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Eγώ από PUBLIC και είμαι μια χαρά. Δηλαδή; Τι εννοείς "μια χαρά";
Typhonios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδή; Τι εννοείς "μια χαρά"; Εννοώ ότι και καλή τιμή έχει και Ontime θα έχω το προιόν. Μην παραγγείλεις από εξωτερικό μιας και η τιμή/χρόνος παράδοσης είναι ο ίδιος. Οπότε "μια χαρά"
thinlizzy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Εννοώ ότι και καλή τιμή έχει και Ontime θα έχω το προιόν. Μην παραγγείλεις από εξωτερικό μιας και η τιμή/χρόνος παράδοσης είναι ο ίδιος. Οπότε "μια χαρά" Έχεις προπαραγγείλει παιχνίδι και σου ήρθε την ημερομηνία κυκλοφορίας του;
Typhonios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις προπαραγγείλει παιχνίδι και σου ήρθε την ημερομηνία κυκλοφορίας του; Aρκετές φορές και από Public και από CD Media, με την ΠΛΑΙΣΙΟ έχω ένα θέμα.
-Mayhem- Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Παραγγελία από Ελλάδα ή εξωτερικό για πιο γρήγορα; Αν δεν σε ενδιαφέρουν η Συλλεκτική ή η Black Armour Edition αγόρασε το από Ελλάδα,συγκεκριμένα ή από τα Public ή από κάνα μαγαζάκι...οι τιμές τους είναι OK!!!Από τα Public άμα δώσεις κάνα παιχνίδι ειδικά τίποτα νέες κυκλοφορίες που έπαιξες και δεν τα θες πια θα το πάρεις αρκετά φθηνότερα
thinlizzy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν σε ενδιαφέρουν η Συλλεκτική ή η Black Armour Edition αγόρασε το από Ελλάδα,συγκεκριμένα ή από τα Public ή από κάνα μαγαζάκι...οι τιμές τους είναι OK!!!Από τα Public άμα δώσεις κάνα παιχνίδι ειδικά τίποτα νέες κυκλοφορίες που έπαιξες και δεν τα θες πια θα το πάρεις αρκετά φθηνότερα Δεν δίνω σημασία στο κουτί, αλλά στο περιεχόμενο . Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να το έχω στα χέρια μου όσο γίνεται γρηγορότερα, γιατί έχω σκάσει...
-Mayhem- Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 θα το εχεις...Δεν νομιζω να γινει sold out την πρωτη μερα
Typhonios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μετράω τις ημέρες για την Collectors Edition!
Typhonios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Λιγοτερο απο μηνα Typhonie Έχεις δίκιο!! Λέω να πιάσω για 4η φορά το Dark Souls και να το λιώσω ΞΑΝΑ....ελπίζω να έχει την ίδια σαπίλα το 2
Typhonios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 To κέρατο μου! Το θέλω από εχθές κιόλας! Κάψιμο τρελό!
Typhonios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ανυπομονώ μιας την έχω παραγγείλει κι εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα