Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπέρα παιδιά :)

λοιπόν έχω το ενλόγω mondem εδώ και 2 μέρες και πραγματικά σέρνεται το wifi του...έχω 2 laptop συνδεμένα και είμαι στο διπλανό δωμάτιο από το modem και έχω 2 γραμμές ισχύει -_- και με το κινητό τα ίδια.

πείρα την wind μου είπανε κάτι ρυθμίσεις να κάνω αλλα παρόλα αυτά τα ίδια..εντωμεταξύ από την πρώτη μέρα που το έβαλα το modem δεν το αναγνωρίζει το playstation 3!! το αναγνώρισε στην αρχή συνδέθηκε και μόλις πάτησα test connection έβγαλε error 8001000A :/ και μετά από αυτό όταν πατάω scan για να το βρει απλά δεν το βρίσκει για κανένα λόγο :/ μονο όταν το έκανα reset το modem το ξαναβρήκε αλλα και πάλυ έκανε τα ίδια...έπαιξα με τα κανάλια του wifi τα πείρα όλα σβάρνα αλλα τίποτα πάλυ :/ μήπως γνωρίζει κανεις κάποιο τρόπο για καλλύτερο wifi η κάποια ρύθμιση? και κανένα τρόπο για να το αναγνωρίζει το playstation?

σας ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.

δοκιμασε και αλλο κλειδωμα περα απο αλλο καναλι.αλλα σε βλεπω για αλλο ρουτερ η να ριχνεις καλωδιο.πες μου καποιον που πηρε zte και να μην εχει θεμα.εχουμε γεμισει στο ινσομνια τωρα τελευταια προβληματα με τα zte οποιοδηποτε παροχου.οι μισοι θεμα με το fb οι αλλοι μισοι με το wifi.και πριν λιγες μερες με καποιον αλλον μιλαγαμε για παρομοιο

check εδω

http://www.insomnia.gr/topic/513117-προβλημα-με-router/

επισης το ρουτερ καλο θα ηταν να ειναι ψηλα να ειναι μακρυα απο εμποδια και διαφορα τετοια.τελειως τυπικα αμα θες δοκιμασε να βαλεις το wifi να παιζει μονο g η να παιζει μονο b και δες αν βελτιωνεται τιποτα.

με δυο λεξεις παντως :κινεζικο σαπιδορουτερ.

Δημοσ.

έχεις κάποιο καλο router να μου προτείνεις?? θέλω να έχει μεγάλη εμβέλεια να πιάνω full σήμα και επειδή το σπίτι είναι πάνω κάτω θέλω να πιάνω και στο κάτω καλο σήμα :) 

πιο πολύ για wifi το θέλω να έχει πολύ καλο γιατί συνδεόμαστε 3 laptop 3 κινητά και ένα ps3 :P έχεις κάποιο καλο και οικονομικό σχετικά? μην ξεφεύγουμε από τα 100 ευρώ :P

τι λες για αυτο??

http://www.skroutz.gr/s/2185131/TP-LINK-TL-WDR3600.html

Δημοσ.

έχεις κάποιο καλο router να μου προτείνεις?? θέλω να έχει μεγάλη εμβέλεια να πιάνω full σήμα και επειδή το σπίτι είναι πάνω κάτω θέλω να πιάνω και στο κάτω καλο σήμα :)

πιο πολύ για wifi το θέλω να έχει πολύ καλο γιατί συνδεόμαστε 3 laptop 3 κινητά και ένα ps3 :P έχεις κάποιο καλο και οικονομικό σχετικά? μην ξεφεύγουμε από τα 100 ευρώ :P

τι λες για αυτο??

http://www.skroutz.gr/s/2185131/TP-LINK-TL-WDR3600.html

για την εμβελεια κανεις δεν μπορει να σου πει στα σιγουρα οτι θα παιζει.τωρα για ρουτερ.υπαρχουν τα παρακατω αν λες 100 ευρω.

η μια λυση αν και ξεφευγουμε αρκετα θα ηταν καποιο draytek που ειναι κορυφη και ειναι και vdsl με σκοπο να εχεις και κατι για μελλοντικη χρηση.

αλλιως υπαρχει αυτο παλι λιγο πανω απο τα 100

http://www.skroutz.gr/s/338523/NetGear-DGND3700.html

μετα υπαρχει το Netgear dgn3500 αλλα να ειναι annex a οχι annex (isdn).

Κοντα στα 100 ευρω.

σε πιο φτηνο κατι σαν αυτο

http://www.skroutz.gr/s/2527668/D-Link-DSL-2750B.html

και υπαρχει και το Netgear dgn2200 επισης σε νορμαλ τιμη.

http://www.skroutz.gr/s/313403/NetGear-DGN2200.html

το tp link ειναι σκετο ρουτερ οχι adsl2+ router.

Δημοσ.

Θελω δυνατο wi-fi τιποτα αλλο με καλη εμβελεια για να συνδεω τα λαπτοπ τα κινητα και το ps3!! 

το tp link που σου εστειλα λες οτι ειναι σκετο ρουτερ και οχι adsl2+router δηλαδη?? 

ειμαι λιγο ασχετος σε αυτα :P

Δημοσ.

Θελω δυνατο wi-fi τιποτα αλλο με καλη εμβελεια για να συνδεω τα λαπτοπ τα κινητα και το ps3!! 

το tp link που σου εστειλα λες οτι ειναι σκετο ρουτερ και οχι adsl2+router δηλαδη?? 

ειμαι λιγο ασχετος σε αυτα :P

εσυ θες να αλλαξεις το zte.το adsl router ειναι σαν αυτο που εχεις.δηλαδη βαζεις τηλεφωνικη γραμμη και εχεις ιντερνετ.

το σκετο ρουτερ δεν εχει υποδοχη για τηλεφωνικη γραμμη αλλα εχει υποδοχη ethernet που γραφει wan/internet.δηλαδη περιμενει internet διαμεσω ethernet διαμεσω μιας αλλης συσκευης.δηλαδη στην δευτερη περιπτωση θα πρεπε να κρατησεις και το zte που δεν εχει νοημα.

για να το πω και με ενα αλλο χαζο παραδειγμα.εχεις ενα χ adsl router το οποιο δεν εχει ασυρματο.εκει θα μπορουσες να επερνες το tp link που εβαλες που ειναι σκετο ρουτερ για να σου δωσει ασυρματο.το χ adsl θα συνδεοταν πανω στην Wan/internet Του tp link και το tp link θα εκανε το ρολο του ασυρματου .απλο παραδειγμα χωρις να σε μπλεξω σε πολλα.εσυ θες adsl2+ router για να βγαλεις τελειως το zte που ειναι μαπα.παντως οποια συσκευη μπορεις να εχεις με ethernet Και οχι ασυρματα καντο.θα παιζει πιο σωστα.επισης το ρουτερ να μην ειναι καταχωνιασμενο πισω απο επιπλα πισω απο εμποδια μεσα σε επιπλα κτλ.να ειναι καπου σε ανοιχτο χωρο να το πω ετσι χωρις πολλα εμποδια οσο γινεται πιο ψηλα και μακρια απο γωνιες με σκοπο να παιζει οσο γινεται πιο καλα το wifi.το ιδιο και για το Ps3.Μην ειναι χωμενο σε κανα επιπλο μεσα γιατι λογικο να εχει χαλια σημα.αν και στην δικια σου περιπτωση φταιει και το zte που ειναι για πεταμα.

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ είσαι αναλυτικότατος και με βοήθησες να καταλάβω :D απλά ξέρεις τι? δεν θέλω να πάρω κάποιο που αν μην είναι καλο και βλέπω και κάτι κριτικές για κάθε modem και εκεί σκαλώνω λίγο :P τα λεφτά που διαθέτω είναι μέχρι 60-70 το πολύ εσύ σαν έμπειρος πιο πιστεύεις ότι θα με ""ξελασπώσει"" και πιο πιστεύεις ότι είναι πιο καλο με αυτά τα λεφτά?

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ είσαι αναλυτικότατος και με βοήθησες να καταλάβω :D απλά ξέρεις τι? δεν θέλω να πάρω κάποιο που αν μην είναι καλο και βλέπω και κάτι κριτικές για κάθε modem και εκεί σκαλώνω λίγο :P τα λεφτά που διαθέτω είναι μέχρι 60-70 το πολύ εσύ σαν έμπειρος πιο πιστεύεις ότι θα με ""ξελασπώσει"" και πιο πιστεύεις ότι είναι πιο καλο με αυτά τα λεφτά?

σε ενα απο τα 2 τελευταια θα πηγαινα.απλα σου ειπα για την εμβελεια κανεις δεν μπορει να σου πει στα σιγουρα οτι θα φτασει μεχρι εκει που θες.ολα θα παιξουν βεβαια καλυτερα απο το zte.τωρα αν εχει κανας φιλος σου κανενα  απο αυτα η γενικοτερα κανα Netger,d-link,tp link για δοκιμη θα μπορουσες να το δανειστεις.σορρυ για το delay.δυσκολες μερες.για ολα σχεδον τα ρουτερ θα βρεις κατι αρνητικο.ακομα και cisco να δεις κατι θα βρουν και σε αυτο.απλα θα ειναι λιγοτερα τα παραπονα αλλα θα ειναι και λιγοτεροι αυτοι που τα αγοραζουν λογω κοστους.το ιδιο και τα draytek.ενταξει σιγουρα ειναι πολυ καλα ρουτερ αλλα εφοσον ειναι εκτος χρηματων που θες δεν εχει νοημα να το συζηταμε.οποτε απο τις καλες επιλογες θεωρω αυτες τις μαρκες και σε αυτα τα λεφτα περιπου βγαινουν αυτα τα μοντελα.οπως ειπαμε υπαρχουν και καλυτερα ρουτερ αλλα δεν ειναι ευκολο να δινει καποιος 150 και ευρω .αλλα οπως ειπαμε ολα θα ειναι καλυτερα απo ta zte

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...