Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα εχω αυτο το pc :cpu AMD FX-6300

RAM 2 x 4GB DDR3

MOBO: ASRock 970 Pro3 (CPUSocket)

AVG: GeForce GTX 550 Ti (Gigabyte)

Hard Drives :112GB KINGSTON SV300S37A120G SATA Disk Device (SSD)

233GB Western Digital

τροφοδοτικο: THERMALTAKE HAMBURG 530 W

Oi θερμοκρασιες για το cpu ειναι 45-50 κ avg κοωτα στο 40

Το προβλημα μου ειναι το εξης ,στην αρχη ειχα αλλαξει cpu , mobo ,ram , ssd, εκτος απο vga, το pc κανει restarts στο ακυρο δλδ, με το που το ξεκινησω μπορει να μου κανει ,η μπορει να το εχω ανοιχτο 2-3 μερεσ και να μην κανει τπτ ,δν εχει καποιο συγκεκριμενο μοτιβο,το πειγα να το δει ενας τεχνικος και ειπε οτι βραχυκυκλωνει ι vga και την αλλαξα πριν 3 μερες αλλα παλι κανει τα ιδια, θελω να βρω τι φταιει οσο ειναι ακομα στην εγγυηση τα πραγματα ....τι μπορει να ειναι παιδεια?

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκίμασε και ένα τροφοδοτικό, μήπως φταίει αυτό.

Μνήμες-μητρική-δίσκο αν κατάλαβα καλά έχεις δοκιμάσει;

Μου φαίνεται παράξενο να βραχυκυκλώνει μετά από χρόνια... αν είχε πρόβλημα θα το παρουσίαζε από την αρχή. Η μητρική από κάτω έχει τους αποστάτες;

Δημοσ.

Δοκιμασε να τρεξεις μνημες σε single channel για δοκιμη, δηλ σε διαφορετικα slots.

Ειχα αντιστοιχο θεμα με Asrock οταν εβαζα μνημες σε dual channel.

Δημοσ.

καλησπερα και παλι ετρεξα το memtest86 για 14 ωρες (10 pass) k δεν εβγαλε κανενα error, "cpu found 6

cpu started 6

cpu test 1 "

αλλαξα ομως την επιλογη να κανει το τεστ και στους 6 core, και το αποτελεσμα ηταν την 1η φορα να κανει restart

2η φορα να κολλησει τελειως

3η φορα core 0 not found

mobo i ram elatomatikei?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...