Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Scrypt Mining (Litecoin κλπ) για Αρχάριους

The__Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν guys σχετικά με την εξαργύρωση, ύστερα από μία εβδομάδα mining αποφάσησα να κάνω ένα test run για να δω με τα μάτια μου αν μπαίνουν λεφτά στην τράπεζα, πόσα και πως ακριβώς. Κατέληξα τελικά σε αυτό το site, το οποίο μου φάνηκε φοβερό. Καταρχήν δεν θέλει ταυτότητα ούτε απόδειξη κατοικίας ούτε διαβατήριο. Για αναλήψεις μέχρι 2000 δολλαρίων την μέρα θέλει μόνο διεύθυνση και τηλέφωνο τα οποία γίνονται confirm σε 5-10 λεπτά αντί για 1-2 βδομάδες στα άλλα site που θέλουν ταυτότητες. Τραπεζικός λογαριασμός επίσης μπαίνει αμέσως. Λοιπόν έστειλα χθες γύρω στα 0,0345 bitcoins τα πούλησα για 20,22 ευρώ αμέσως και ζήτησα να τα στείλουν στην τράπεζα στις 02:50 τα χαράματα. Σήμερα κατά τις 5:40 το απόγευμα που άνοιξα το e-banking είχαν έρθει.

Να αναφέρω ότι, το kraken, όπως και όλα τα παρόμοια site, για SEPA transfers (ειδικό σύστημα τραπεζών για κάποιες χώρες τις Ευρώπης, στο οποίο είναι μέσα η Ελλάδα) κάνει 1-4 εργάσιμες μέρες οπότε εγώ ίσως ήμουν και τυχερός με αυτή την δοκιμαστική μεταφορά. Επίσης πληροφοριακά τα κεντρικά της τράπεζας του kraken είναι στο Λονδίνο και το κατάστημα από το οποίο στέλνονται λεφτά βρίσκεται στο Μόναχο.

Σχετικά με τα fees να πώ ότι η διαδικασία dogecoin pool -> dogecoin wallet -> bter.com -> sell to bitcoins -> bitcoin wallet -> kraken -> sell to euros κόστησε γύρω στα 70 λεπτά του ευρώ. Σήμερα όμως είδα το πανέμορφο fee από την Eurobank των 3 ευρώ το οποίο λέει είναι για εισερχόμενες μεταφορές μέχρι 12500 ευρώ. Δείτε εδώ λεπτομέρειες. Το ίδιο ισχύει και για την alpha bank. Και δεν το έψαξα παραπάνω αλλά απ' ότι κατάλαβα ισχύει για όλες. Αν βρείτε κάτι διαφορετικό για την τράπεζά σας ή ξέρετε κάνα κόλπο να τα αποφύγουμε αυτά πείτε το γιατί 3 ευρώ δεν είναι και λίγα.

Εν τέλει ξεκίνησα με 21 ευρώ και πήρα 17 ευρώ πριν το ρεύμα που είναι γύρω στα 7 οπότε στο χέρι μου πήρα 10 ευρώ καθαρά. Φυσικά είναι εντελώς βλακεία να μετατρέπεις μόνο 20 ευρώ αλλά όπως είπα το run αυτό ήταν δοκιμαστικό και για να βγούνε συμπεράσματα.

Επεξ/σία από Blazz0r
  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στα 20Ε φυσικα και κατι ειναι τα 3. Αλλα στα 1000Ε? (μην το πεις!). Αυτο που εχει ομως σημασια ειναι οτι πουλησες πολυ φθηνα το BTC, αλλα ειναι μια εμπειρια που φυσικα δεν ειχε φασαριες, οποτε επιλεγει κανεις. Αξιος.

Ναι όλα σωστά είναι αυτά που λες. Και το dogecoin σε btc το έκανα όταν ήταν 145 satoshi, ενώ σήμερα είναι 164. Από εδώ και μπρος το θέμα θα αντιμετωπίζεται πιο "κερδοφορικά" :-D .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το guiminer σεταρισμενο σωστα βλεπω accepted shares στο guiminer αλλα το LTCRabbit μου τα βλεπει ολα invalid. Τι μπορει να φταιει?

Επεξ/σία από Anubis13

Από pool σε pool υπάρχει περίπτωση να υπάρχει διαφορά στην απόδοση;Εκτός τίποτα τυχαίων προβλημάτων επικοινωνίας με το pool για τη λήψη των δεδομένων;Λογικά θα πρέπει να υπάρχουν πολύ μικρές αποκλίσεις, σωστά;

Εννοείται πως υπαρχουν,όχι συχνα όμως μεγάλες διάφορες. Πχ εγώ ήμουν καιρό multipool στο οποίο είχα στην αρχή 875kh/s και μετα απο καποιες ώρες έπεφτε στα 840kh/s.Ενω όταν πήγα στο dogehouse είμαι συνέχεια 24/7 στα 875kh/s. Δεν ξέρω μήπως στο multipool έχανε την ταχύτητα του λογο της αλλαγής του most profitable coin..

• Like 1

Μάγκες καλησπέρα νέος στο mining έδω και λίγο καιρό. Αλλα τη σφαλιάρα είναι αυτή στο bitcoin???? Τι έγινε με το Mt. Gox???? Έγινε τουλίπα... το bitcoin να περιμένουμε ξεφούσκωμα??

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους έχω αυτό το batch file

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
.\cgminer-3.7.2-windows\cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://eu.ltcrabbit.com:3333 -u ******** -p ******** -I 12 -g 1 -w 256 --thread-concurrency 8192 --gpu-powertune 20 στο cgminer και δεν μπορώ να ανέβω πάνω απο 300 kh/s με Gigabyte 7870.Πείτε καμμιά λύση βρε παιδιά

καταρχάς έχεις την τελευταια εκδοση των οδηγων???

επισης κατεβασε την 2.7 εκδοση απο εδώ http://developer.amd.com/tools-and-sdks/heterogeneous-computing/amd-accelerated-parallel-processing-app-sdk/downloads/download-archive/

οχι τη 2.9 γιατι δεν έχει καλή αποδοση

επισης ποια εκδοση cgminer  έχεις ??

3.7.2 cgminer

Τελικά δεν είχα διαβάσει αρκετά.Αυτούς τους οδηγούς δεν τους έχω περάσει.Οχι δεν άλλαξε τίποτα πάλι 290-300

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...