Προς το περιεχόμενο

βαψιμο κουτιου..

Sapounos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να βαψω το κουτι μου μεσα μαυρο με λιγο κοκκινο η πρασινο δεν εχω αποφασισει ακομα. Εχω το coolermaster haf 932. Υπαρχει καποια ειδικη μπογια που ζηταω στο εμποριο γι αυτη τη δουλεια η με ενα σπρει μπορω να κανω τη δουλεια μου?

Την αβαφη λαμαριν εννοω μεσα να βαψω.. οτι αλλο ειναι βαμμενο δεν το πειραζω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με σπρέι αν βάζεις-βγάζεις πράγματα με τον καιρό το χρώμα θα φύγει σε κάποια σημεία. Η καλύτερη λύση είναι η ηλεκτροστατική αλλά αν δεν έχεις γνωστό μπορεί να σου πάει όσο ένα νέο κουτί.

περαν απο καρτες γραφικων και ram δεν εχω σκοπο να ξαναπειραξω το κουτι.. απλα θελω να το ομορφηνω λιγο να γινει σαν το haf 932 advanced.. που ειναι και μεσα μαυρο με μονη διαφορα να βαλω λιγο πρασινο ή κόκκινο.. η ηλεκτροστατικη πως γινεται? εγω μπορω να αγορασω μια τετοια συσκευη ωστε να την εχω και για μελλοντικη χρηση?

Οχι δεν μπορεις να βαψεις κατι ηλεκτροστατικα εσυ, ειναι μηχανηματα για εργοστασιακη κατασταση... προσπαθησε με το σπρει οτι και βγει καλο θα ειναι γιατι θα ειναι κατι που εχεις φτιαξει εσυ

ενταξει! ευχαριστω πολυ! θα προσπαθησω οσο καλυτερα μπορω κ ισως ανεβασω καμια φωτογραφια με το αποτελεσμα! ;)

Πηγαινε σε κανεναν που να βαφει ζαντες κτλ και ρωτησε τον για ηλεκτροστατικη,λογικα η τιμη θα ειναι καλη και θα κανεις και σωστη δουλεια!

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

προσεχε μη το βαψεις κατευθειαν... θελει primer πρωτα μετα τριψιμο και μετα το σπρευ με το χρωμα που θες για να πιασει η βαφη καλα.

κατεθειαν χρωμα θα σου ξεφτυσει γρηγορα. το primer το περνεις λιγο ακριβοτερα απο το χρωμα.

αποστολη εξετελεσθη! θελει να δει κανεις το αποτελεσμα?? το κουτι βαφτικε πολυ καλα αλλα τα πλαστικα μερη που ηθελα να βαψω δεν ηταν αναλογα του αναμενομενου... βιαζομουν κιολας... αλλα το γενικο συνολο μου αρεσει.. τωρα σκεφτομαι για λεντοταινια μεσα απο το κουτι η led fan! θελετε να δειτε? Επισης το πλαινο κουτι σκεφτομαι να βγαλω τον μεγαλο ανεμηστηρα και να το κανω ολο τζαμι σε εκεινο το σημειο! σιγα σιγα ομως!

Η όλη φάση ειναι razeronvidia! μιας και μ αρεσουν και οι 2 εταιριες.. τωρα το μονο που μενει ειναι να βαλω led fan Πρασινα η μια λεντοταινια περιμετρικα στο εσωτερικο του κουτιου.. το ενα πλαινο καπακι δεν το εβαψα ακομα γιατι θελω στη θεση του ανεμηστηρα να βαλω τζαμι ολομονοκοματο απο πανω μεχρι κατω.. κ επειδη ειμαι και καινουριος γενικα στα Mods αν δεν εχετε προβλημα να μου προτινετε τροπους να κανω αυτη τη δουλεια..!

8gak.jpg

otyp.jpg

9k2o.jpg

• Like 4

Ωραιος φιλε.Και εγω ειχα κανει ετσι ενα βαψιμο με σπρει χωρις ασταρι τριψιματα και ιστοριες βεβαια αλλα το αποτελεσμα μου αρεσε πολυ και δεν το μετανιωσα.2 φορες βεβαια την μια μωβ και την αλλη ασπρο ολο το εσωτερικο του κουτιου :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εβαψα ολο το εσωτερικο του κουτιου απο αχρωμο, μαυρο κ τα πρασινα που στην αρχη ηταν μαυρα.. ναι βγηκε μια χαρα μονο με το σπρει.. βεβαια την επομενη που θα γινει κατι τετοιο θα γινει πιο σωστα κ με μεγαλυτερη υπομονη. Τωρα δεν ειχα ουτε τον καταλληλο χωρο ουτε και χρονο για μια ολοσωστη οσο το δυνατον πιο επαγγελματικη δουλεια αλλα και παλι ειμαι ευχαριστημενος γιατι ετσι κ αλλιως δικος μου κοπος ειναι. Η επομενη θα ειναι με τριψιματα βερνικια sleevαρισματα και τετοια αλλα καλα πραγματα. Το ποτε ειναι αγνωστο μονο. :P

Επεξ/σία από Sapounos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...