Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλεος με το you. Πάλι λάθος εικόνα που δεν συμφωνεί με την περιγραφή. Ή μήπως είναι πράγματι το 5537 οπότε η εικόνα είναι σωστή και η περιγραφή λάθος; Έτσι για σασπένς, να μην είσαι ποτέ σίγουρος τί θα παραλάβεις.

Όπως και να έχει πάντως, επειδή είναι σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για 3537, είναι όντως η καλύτερη τιμή από όλες όσες έπαιξαν για το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Αυτό το λάπτοπ είναι αρκετά καλό για gaming?Θα το χρησιμοποιώ και για video editing,απλά η τιμή του μου φαίνεται αρκετά καλή.Έχετε τίποτα άλλο να προτείνετε?

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Αυτό το λάπτοπ είναι αρκετά καλό για gaming?Θα το χρησιμοποιώ και για video editing,απλά η τιμή του μου φαίνεται αρκετά καλή.Έχετε τίποτα άλλο να προτείνετε?

Είναι μακράν το καλύτερο VFM αυτή την στιγμή αλλά νομίζω ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμο...

Δημοσ.

Αν είναι το 5537 είναι απιθανό! Αν είναι το 3537 επειδη έχω αυτή τη στιγμή ένα στα χέρια μου ολοιδιο δε θεωρώ ότι αξίζει να ασχοληθείς εκτός αν το θες σα φορητό desktop! Θυμομουν ότι δεν έχει καλη κατασκευή αλλα τελικα είναι τουλάχιστον άθλια!

Δημοσ.

Είναι μακράν το καλύτερο VFM αυτή την στιγμή αλλά νομίζω ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμο...

Μπορώ να το παραγγείλω άρα λογικά είναι διαθέσιμο;

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι σε όσους το έχουν παρει; είναι γυαλιστερή ή ματ η οθόνη, λέει glossy που είναι η γυαλιστερή;

Μπορώ να το παραγγείλω άρα λογικά είναι διαθέσιμο;

σωστά

Υπήρχε θέμα αλλά είναι κλειδωμένο πλέον 
Ίδια τιμή αλλά από διαφορετικό μαγαζί και χωρίς λειτουργικό και με  2 χρόνια εγγύηση .... (τώρα τι να πεις) 

Μόνο 15 τεμάχια έλεγε αυτό (You.gr)

οι οδηγίες είναι να ξανανοίγει θέμα όταν είναι ίδια προσφορά από αλλο μαγαζί. σε κάθε περίπτωση γράφω rerun στην περιγραφή για όσους το πιάσαν ;)

Δημοσ.

Κάτι ακόμα τι εννοείται όταν λέτε έχει χάλια κατασκευή?

Edit:Tο laptop πως σας φαίνεται για gaming?Να σας πω την αλήθεια δεν με νοιάζει τόσο η κατασκευή ούτε η εμφάνιση γιατί έχω ήδη ένα Desktop.Απλά το χρειάζομαι για διάφορα ταξίδια,gaming και video editing ,ενώ είμαι μακριά από το Desktop.Τέλος δεν ξέρω αν γνωρίζετε τίποτα για streaming,αλλά θα ήθελα να μου πειτε αν τα specs είναι καλά για ένα 480p ή 720p stream.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

δεν το έχω αλλα νομιζω το σχόλιο είναι λίγο υπερβολικό. με την έννοια ότι φτηναίνουν και γίνονται και πιο φτηνές κατασκευές ούτως ή άλλως. Δηλαδή δε νομίζω τα lenovo που πουλάνε με το κιλο και πολύ φτηνά και είναι σχετικά καλά για τα χρήματα τους ότι είναι top. αντίστοιχα φτηνά είναι. θέλω να πω ότι αυτό που πρέπει να αξιολογήσεις είναι τα 3 χρόνια εγγύηση και ότι είναι μια μέση ποιοτητα με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Η ποιότητα της οθόνης παίζει ρόλο, αν έχει κάποιος να μας πει κάτι για αυτη...

Δημοσ.

επειδη πηρα προσφατα το 5537 εχει και fhb αναλυση 

στο you στα χαρακτηριστικα λεει 1366*768 

γενικα η περιγραφη δεν ειναι και η καλυτερη

παντως σα cpu gpu ειναι μια χαρα το λαπτοπ 

εναν ssd θελει καποια στιγμη και ειναι τουμπανο

Δημοσ.

επειδη πηρα προσφατα το 5537 εχει και fhb αναλυση 

στο you στα χαρακτηριστικα λεει 1366*768 

γενικα η περιγραφη δεν ειναι και η καλυτερη

παντως σα cpu gpu ειναι μια χαρα το λαπτοπ 

εναν ssd θελει καποια στιγμη και ειναι τουμπανο

μα αυτό δεν είναι το 5537. αν ήταν θα το είχα χτυπήσει και εγώ από την πρώτη στιγμή. και δεν έχει και fhd

Δημοσ.

Κάτι ακόμα τι εννοείται όταν λέτε έχει χάλια κατασκευή?

Edit:Tο laptop πως σας φαίνεται για gaming?Να σας πω την αλήθεια δεν με νοιάζει τόσο η κατασκευή ούτε η εμφάνιση γιατί έχω ήδη ένα Desktop.Απλά το χρειάζομαι για διάφορα ταξίδια,gaming και video editing ,ενώ είμαι μακριά από το Desktop.Τέλος δεν ξέρω αν γνωρίζετε τίποτα για streaming,αλλά θα ήθελα να μου πειτε αν τα specs είναι καλά για ένα 480p ή 720p stream.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ξέρει κανείς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...