Stavmitsos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Να μαι κι εγώ, άλλος ένας μ****κας που αγόρασε ένα lumia 920 τον Μάιο, όταν κόστιζε 400€. Από τις πρώτες μέρες, η εμπρόσθια κάμερα ξεκίνησε να παίρνει σκόνη με αποτέλεσμα πριν κανένα δίμηνο να αναγκαστώ να το στείλω στο Nokia Care Αιγάλεω αφού είχε γίνει πλέον άχρηστη και έτυχε να σταματήσει να δουλεύει και το φλας. (σ.σ.: μένω στη Σάμο και χρειάστηκε να πληρώσω και 15€ κερατιάτικα μεταφορικά). Περνάει μια βδομάδα, περνάει δεύτερη, τρίτη, ε την τέταρτη επιτέλους γύρισε. Ίσως και λίγο παραπάνω, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Τέλος πάντων, οι τύποι χρειάστηκαν 1 μήνα και κάτι για να καθαρίσουν την κάμερα και να κολλήσουν τις επαφές του φλας (το υποθέτω γιατί ήθελε να το ζουλάς για να δουλέψει) 30/12/2013. Το κινητό έχει γεμίσει πάλι σκόνη και το power button έγινε άχρηστο. Δεν μπορώ να το κάνω restart και είμαι με την ψυχή στο στόμα μη ξεμείνει από μπαταρία και άντε άνοιξε το μετά. Ξαναπαίρνω το κατάστημα τηλέφωνο και μου λένε ότι μόνη λύση είναι να το ξαναστείλουμε. Αντικατάσταση ούτε λόγος... Τηλέφωνο στην Ελλάδα; Nop. Τηλέφωνο στα Κεντρικά; -Sorry sir, this in Nokia Finland. No telephone in Greece, can't help you. *Beep*Beep*Beep* Τηλέφωνο στην Αγγλία; Ε εκεί κάτι έγινε, μίλησα με ένα παλικάρι ο οποίος όμως κατέληξε στο ότι μόνη λύση είναι να το στείλω στο κατάστημα. Να φορτωθώ με λίγα λόγια άλλα 15€ μεταφορικά για να το ανοίξουν δεύτερη φορά και τρίζει μετά ολόκληρο. Ήδη από την πρώτη και όλο του το σασί κάνει θόρυβο αν το πιέσεις. Ας μη μιλήσω για πρόβληματα με το accelerometer η το wifi που μουλαρώνει γιατί με μια επανεκκίνηση τουλάχιστον αυτά έφτιαχναν. Έχει κάνεις αντίστοιχες εμπειρίες; Αν ναι, τι λύση βρήκε; 8 μήνες κινητό και τους 2 στο σέρβις; Ε όχι δα...
Stavmitsos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Αυτοί αναλαμβάνουν; Δεν μου είπαν κάτι τέτοιο...
Calexako Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ναι ΚΑΙ η NOKIA τα στέλνει στην Αrvato. Μονοκρατορία έχουν.
Stavmitsos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μιλησα και με την αρβατο σημερα. Απαντησε μια αγενεστατη "κυρια" η οποια απαντησε πως μπορει να εχω προκαλεσει εγω το προβλημα και πως αν δεν στειλω το κινητο δεν μπορω να απαιτω το οποιοδηπτε σερβις.
kataramenos32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μιλησα και με την αρβατο σημερα. Απαντησε μια αγενεστατη "κυρια" η οποια απαντησε πως μπορει να εχω προκαλεσει εγω το προβλημα και πως αν δεν στειλω το κινητο δεν μπορω να απαιτω το οποιοδηπτε σερβις. Κλασικη αρβατο.Απαραδεκτο service και απαραδεκτη συμπεριφορα...
stamatinho Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Συννηγορο του καταναλωτη,βρισιδι λιγο,καμια απειλη και παιρνα και καμια βολτα και απο εκει,15 και 15=30 Το εβγαλες το εισητηριο με καραβι Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
star12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μιλησα και με την αρβατο σημερα. Απαντησε μια αγενεστατη "κυρια" η οποια απαντησε πως μπορει να εχω προκαλεσει εγω το προβλημα και πως αν δεν στειλω το κινητο δεν μπορω να απαιτω το οποιοδηπτε σερβις. δες λιγο τι γραφτηκε για το αρβατο σε αυτα τα θρεντς πριν τους το στειλεις και απ οτι καταλαβα αν δεν θες να τους χρυσωσεις και αλλο το χαπι
ergidis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Και την επόμενη φορ από θα θελήσεις να αγορά σεις φιλανδικά Παλιό υποπροϊόντα να σκεφτείς δίπλα και να μην περνεις Λουκία Και λουκούμια απο τους αλκολικους
kataramenos32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Και την επόμενη φορ από θα θελήσεις να αγορά σεις φιλανδικά Παλιό υποπροϊόντα να σκεφτείς δίπλα και να μην περνεις Λουκία Και λουκούμια απο τους αλκολικους
Stavmitsos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 δες λιγο τι γραφτηκε για το αρβατο σε αυτα τα θρεντς πριν τους το στειλεις και απ οτι καταλαβα αν δεν θες να τους χρυσωσεις και αλλο το χαπι Εμένα μ άρεσε αυτή η άποψη πάντως :Ρ Σε άλλα νέα, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Λόγω γιορτών όλα είναι κλειστά. Ευτυχώς, υπάρχει το καημένο iphone 4 το οποίο 2 χρόνια μέτα, χωρίς θήκες-ζελατίνες δουλεύει ρολόι. Υ.Γ.: Γ@μω το ios 7 που το έκανε να σέρνεται -.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα