Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
δεν θέλω κάποιο παιχνίδι ωστόσο θέλω να πω συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή! δεν την βλέπουμε συχνά!

και πάλι μπράβο!

καλά χριστούγεννα σε όλους!

• Like 13
Δημοσ.

καλή κίνηση αδερφέ και καλές γιορτές!

δεν με ενδιαφέρει κάποιο game απλά είπα να σου πω ένα gratz για την κίνηση σου :D

• Like 5
Δημοσ.

Άκου εκεί "κάποια κλήρωση". Τι αδιαφανείς διαδικασίες είναι αυτές, είμαι σίγουρος ότι τα έχουν ήδη κλεισμένα οι κολλητοί σου και απλά έφτιαξες το thread για να διασκεδάσεις με τους ευκολόπιστους που θα αρχίσουν να δηλώνουν ενδιαφέρον... :-D

Δημοσ.

δε παιζω ομως μπραβο σου boy ! καλες γιορτες σε ολους κ χρονια πολλα!!

• Like 2
Δημοσ.

Συγχαρητίρια φίλε.

αν μπορείς βάλε με σε κλήρωση για

Dead Space
Crysis 2 Maximum Edition
Dead Space  3
Medal of Honor
Mirror's Edge

Ευχαριστούμε!

Άκου εκεί "κάποια κλήρωση". Τι αδιαφανείς διαδικασίες είναι αυτές, είμαι σίγουρος ότι τα έχουν ήδη κλεισμένα οι κολλητοί σου και απλά έφτιαξες το thread για να διασκεδάσεις με τους ευκολόπιστους που θα αρχίσουν να δηλώνουν ενδιαφέρον... :-D

και έτσι να είναι. με γεια του και χαρά του.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για τα καλά σας λόγια πρώτον και δεύτερον φίλε kostool13 φαντάζομαι ότι αστειεύεσαι. Όποιος κερδίσει μπορεί να γράψει αν με ξέρε από πριν ή όχι εδώ στο θέμα. Για το θέμα της κάποιας κλήρωσης το ανέφερα έτσι επειδή δεν έχω αποφασίσει ακόμα πως θα διαλέξω τους τυχερούς. Σκέφτομαι να κάνω την κλήρωση εδώ: http://www.random.org/integers/

Στο πρώτο post, για να το βλέπετε όλοι, θα δώσω από έναν αριθμό στον καθένα από εσάς που δηλώνει συμμετοχή (ο αριθμός θα βασίζεται στην σειρά με την οποία απάντησε ο καθένας,) καθώς και τα game τα οποία θέλει. Επειδή βλέπω ότι είστε αρκετοί θα κληρώσω τυχαία 13 άτομα ώστε να κερδίσουν όσο πιο πολλοί γίνεται! :)

ΥΓ. Παρακαλώ πολύ μην μου στέλνετε προσωπικά μηνύματα για την κλήρωση. Μόνο όσοι ποστάρουν εδώ και δηλώνουν ότι ενδιαφέρονται για κάποιο game θα μπαίνουν στην κλήρωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...