Προς το περιεχόμενο

[Laptop] NOTEBOOK FUJITSU TOUCH AH562GL,i3,White @ COSMODATA 399euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έχει πάρει κάποιο παιδί για να μας πει εντυπώσεις ?

το πηρα εγω και το γυρισα πισω.2 φορες.Και τα 2 προβλημα στην συναρμολογηση στο touchpad.Kαι το touch screen δεν ειχε καμια σχεση σε αποκριση με τα touchscreens που ξερουμε απο tablets και κινητα.Δηλαδη δεν ειναι ολη η οθονη touch αλλα σημεια της οθονης καθε μισο εκατοστο περιπου.Δηλαδη πρεπει να κεντραρεις το δαχτυλο πανω στο κουμπι που θες να πατησεις για το ''παρει'' με την μια.Πραγμα που συμβαινει σπανια

Δημοσ.

Δηλαδη? 

Δηλαδη? 

αν εννοεις για το touchpad δεν ηταν τοποθετημενο σωστα αλλα στραβα με αποτελεσμα να το ακουμπας και να κανει θορυβο σαν να χτυπανε πλαστικα.Δε μπορω να στο εξηγησω καλυτερα,ηταν η εμπειρια σα να παιρνεις κατι πολυ φτηνο κινεζικο κακοσυναρμολογημενο.Μονο που ειναι κατι που χρησιμοποιεις συνεχεια οποτε δεν σε αφηνει να το ξεχασεις.Α,και δεν το αναγνωριζουν σαν ελαττωμα!

• Like 1
Δημοσ.

καταλαβα, αφου δεν το αναγνωριζουν ως ελλατωμα πως καταφερες να το επιστρεψεις?  B)

με τον μονο τροπο που βρισκεις το δικιο σου στη Ελλαδα.Φασαρια

• Like 3
Δημοσ.

Τον αγόρασα πριν από δύο εβδομάδες. Είναι τελικά καλύτερος από ότι περίμενα.

Τρία πραγματα φοβόμουν λόγω χαμηλής τιμής 399euros χωρίς λειτουργικό.

1. Η οθόνη αφής - τελικά είναι εξαιρετική με τα windows 8.1 που εγκατέστησα.

2. Η μπαταρία του - κρατάει 5!! ώρες.

3. Το μόνο που μένει να διαπιστώσω είναι  η αξιοπιστία του ως προς το χρόνο.

Και για να μην το ξεχάσω ο επεξεργαστής του είναι τετραπύρηνος!!!

Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι η όχι και τόσο καλή ποιότητα υλικών εξωτερικά αν τον συγκρίνω με τον δικό μου ΗΡ (1000ευρω - λογικό για την τιμή του) και το άσπρο χρώμα του.

Πάντως η γυναίκα μου είναι ενθουσιασμένη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγγραφή σήμερα και σχόλιο μόνο και μόνο για το λάπτοπ της cosmodata. Τουλάχιστον κάν' το σωστά... ;)

Και ψάξε κιόλας πριν πετάξεις τη βλακεία σου περί τετραπύρηνου: http://ark.intel.com/products/53452/
[α ξέχασα, είσαι αδιορθωτος οπότε δεν επιδέχεσε διορθώσεις...]

Επεξ/σία από Razor_7
Δημοσ.

Τον αγόρασα πριν από δύο εβδομάδες. Είναι τελικά καλύτερος από ότι περίμενα.

Τρία πραγματα φοβόμουν λόγω χαμηλής τιμής 399euros χωρίς λειτουργικό.

1. Η οθόνη αφής - τελικά είναι εξαιρετική με τα windows 8.1 που εγκατέστησα.

2. Η μπαταρία του - κρατάει 5!! ώρες.

3. Το μόνο που μένει να διαπιστώσω είναι  η αξιοπιστία του ως προς το χρόνο.

Και για να μην το ξεχάσω ο επεξεργαστής του είναι τετραπύρηνος!!!

Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι η όχι και τόσο καλή ποιότητα υλικών εξωτερικά αν τον συγκρίνω με τον δικό μου ΗΡ (1000ευρω - λογικό για την τιμή του) και το άσπρο χρώμα του.

Πάντως η γυναίκα μου είναι ενθουσιασμένη.

Απο την στιγμή που εχει και καλό touch μιλάμε για άριστη αγορά. Στα 400€ δεν υπάρχει κάτι ανάλογο.

Να σε διορθώσω οτι εχει δυο πυρήνες ο επεξεργαστής με 4 threads αλλά και πάλι είναι άψογος για λαπτοπ ιδιως σε αυτη την τιμή.

Απο την στιγμή που είσαι εσυ ικανοποιημένος και η γυναίκα σου ενθουσιασμένη οτι και να πουμε εμεις περισευει !

Δημοσ.

ουτε τετραπυρινος ουτε καλη η οθονη αφης.Θα ηθελα πολυ να ηταν κομπλε το λαπτοπ και να μην χρειαζοταν να το γυρισω πισω και να μεινω τοσες μερες χωρις laptop μεχρι να 1.γυρισει πισω στην fujitsu (και οχι στην cosmodata) 2.To κοιταξουν στο service και σου πουν οτι εισαι τρελος μια χαρα ειναι το μηχανημα 3.κανεις φασαρια για να εγκρινουν αποζημιωση και οχι επισκευη ενω ειναι καινουργιο μηχανημα 4.περιμενεις να εγκριθει η αποζημιωση 5.περνεις τηλεφωνα εσυ ο ιδιος απο την fulitsu στo καταστημα και απο το καταστημα στο service για να μαθεις ποτε και αν εχει βγει η αποζημιωση γιατι δεν θα σε ενημερωσει κανεις.Αυτα τα ωραια και να αφησουμε τα παραμυθια.Αν εξαιρεσεις την οθονη αφης που ειναι το καροτακι (και δεν ειναι και καλη) τοτε βρισκεις καλυτερο μηχανημα με τα ιδια λεφτα ευκολα.

Να σημειωσω οτι windows 7 δεν μπορεις να βαλεις γιατι δεν υπαρχουν drivers και υποστηριξη για νεοτερο os απο windows 8.Eκτος και αν θες να ειναι το device manager σου κιτρινο απο τα θαυμαστικα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το πηρα,3 φορες γιατι τις 2 το πηγα πισω.Και τα 3 προβλημα στην συναρμολογηση του touchpad.Οταν πηρα πρωτη φορα τηλ για αλλαγη με μπερδεψαν με αλλον που τους ειχε παρει την προηγουμενη μερα για το ιδιο θεμα.Οποτε 4 εξακριβωμενα κομματια με προβλημα.Δεν ξερω αν ειναι ΟΛΗ η παρτιδα με προβλημα αλλα 4 συσκευες καπακι δεν ειναι λιγες.

Στο τελος το κρατησα γιατι βαρεθηκα να το πηγαινοφερνω και να περιμενω και τοσες μερες να βγει η επιστροφη των χρηματων για την αντικατασταση.Ασε που με βγαζαν και τρελο οτι ολα τα touchpad ετσι ειναι.. Μπορει καποια στιγμη να το φτιαξω μονος μου,ξερω τι θελει.Ειναι ευκολο?Μετρια δυσκολια αν πιανει το χερι σου γινεται με πατεντα.

Οποτε οποιος το παρει να το χει υποψη του οτι μπορει να πεσει σε λαχειο.Εγω ενημερωνω γιατι πιστευω οτι πρεπει να προστατευεται πρωτα ο αγοραστης και μετα ο πωλητης.Στην τελικη για καθε ελατωματικο κομματι η fujitsu αποζημιωνει το καταστημα,δεν χανει κανεις λεφτα.Και δεν φταει το καταστημα γιατι δεν τα συναρμολογησαν αυτοι,αν και προσπαθησαν να με βγαλουν λιγο τρελο για να αποφυγουν την διαδικασια.Αν ξερεις φυσικα τα δικαιωματα σου διεκδικεις το δικιο σου.

Υποψη οτι η τιμη του συγκεκριμενου επεσε 2 φορες μεσα σε ενα μηνα (399-384-349) δεν ξερω αν ειναι τυχαιο η σχετιζεται.

Εγω το πηρα για την οθονη αφης γι αυτο και δεν το αλλαξα με αλλο,αλλα η οθονη δεν εχει πολυ καλη αποκριση στην αφη,μην νομιζεις δηλαδη οτι ειναι σαν να χειριζεσαι ταμπλετα στην αποκριση.Καμια σχεση,εξηγω σε προηγουμενο ποστ μου.

τα υπολοιπα τεχνικα του χαρακτηριστικα καλα ειναι δεν ειδα κατι αλλο

• Like 2
Δημοσ.

φανταζομαι ότι σε αυτά ταχρακτηριστικά και σε αυτή την τιμή δύσκολα να βρεθεί κάτι "καλύτερο". ψαχνω καιρό για κάτι "καλό" μεχρι 400 ευρώ είτε απο εδώ είτε απο εξωτερικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...