Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σε ολους!Ειμαι"νεος"εδω κ θελησα να γραφτω στην παρεα σας γιατι απο χθες αντιμετωπιζω ενα (περιεργο)προβλημα με τα ακουστικα οταν τα συνδεω στο λαπτοπ!Οταν τα κουμπωνω σταματαει μεν ο ηχος απο τα ηχεια αλλα δν εχω ηχο κ στα ακουστικα,η μαλλον εχω αλλα παρα παρα πολυ λιγο,ισα που τα ακουω!Αλαξα ακουστικα,εκανα επανεκινηση στο λαπτοπ,εβγαλα-εβαλα το καρφακι αλλα κ παλι τπτ!Τωρα το τρελο της υποθεσης ποιο ειναι?Πηγα στον πινακα ελεγχου/ηχος/ακουστικα-ιδιοτητες/για προχωρημενους/δοκιμη(πατας κ ακουγεται ενας χαρακτηριστικος ηχος μια απο το ενα ακουστικο κ μια απο το αλλο) κ τα ακουστικα δουλευουν κανονικοτατα!Εχω καψει εγκεφαλο,αν μπορει καποιος ας βοηθησει!Ευχαριστω προκαταβολικα !!!!!!!!! *σημειωση:εχω τα windows Vista!
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Τα ακουστικά που χρησιμοποιείς ειναι απο κινητό?
Jason 93 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 πατα πανω στο εικονιδιο του ηχου στην γραμμη εργασιων και μετα πατα στο "μεικτης". Δες εκει αν ειναι ολα ανεβασμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα