Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα οποίος ξέρει να μου πει αν δικαιούμαι δώρο Χριστούγεννα από την πρώην δουλειά.

Δούλεψα από 11 Αυγούστου μέχρι 31 Αυγούστου αλλά μετά με απέλυσαν, ήταν προώθηση καρτοκινητή της Vodafone.

Η πρόσληψη έγινε μέσω ΟΑΕΔ γιατί ήθελαν να γίνει η πρόσληψη με κάρτα ανεργία.

Όταν ήταν να πληρώθω υπέγραψα το χαρτί μισθοδοσίας αλλά και για επίδομα άδειας.

Και είχα ρωτήσει μια συνάδελφο αν δίουν δώρα κτλ και μου είπε ναι, αλλά επειδή δούλεψα μόνο λίγες μέρες δικαιούμαι δώρο; Αν ναι να τους πάρω ένα τηλ, να μην τους τα χαρίσω.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες εδώ φίλε μου.

Με κάθε επιφύλαξη, μιας και δεν είμαι λογιστής ή νομικός, θα έλεγα πως δικαιούσαι. Το θέμα είναι πως για 20 ημέρες εργασίας το ποσό θα είναι πιθανότατα εξαιρετικά μικρό.

Γνώμη μου είναι πως και 5 ευρώ να σου χρωστάνε, κυνήγησε τα. Έτσι για να καταλαβαίνουν τα διάφορα λαμόγια πως υπάρχουν και νόμοι, πως δεν τρώμε κουτόχορτο. 

• Like 3
Δημοσ.

Δικαιουσε

Δούλεψες 20 μέρες το καλοκαίρι και θες και δώρο Χριστουγέννων; Είσαι σοβαρός;

Κι όμως!!!! Δικαιούται 2 μεροκάματα!!!

• Like 2
Δημοσ.

Μα γι αυτό θέλω να τα κυνηγήσω, ξέρω ότι θα είναι μηδαμινό το ποσό, αλλά ο τρόπος του με κάνει να το κυνηγήσω.

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση θα τώρα κοιτάζω το λινκ.

Δημοσ.

Δούλεψες 20 μέρες το καλοκαίρι και θες και δώρο Χριστουγέννων; Είσαι σοβαρός;

με 19 μερες δικαιούται!

Οπως ειπαν και οι άλλοι δύο ημερομήσθια κοινώς κάπου 50€ δωρο αλλα και επίδομα αδείας!

• Like 2
Δημοσ.

με 19 μερες δικαιούται!

Οπως ειπαν και οι άλλοι δύο ημερομήσθια κοινώς κάπου 50€ δωρο αλλα και επίδομα αδείας!

14 μέρες είναι όχι 19 η 20 γιατί είναι και τα σαββατοκύριακα και με είχαν ως μισθωτός.

Δημοσ.

Συνήθως παλιά, σε τέτοιες περιπτώσεις (δουλειά ενός μήνα, απολύσεις) έδιναν και το δώρο με την εκκαθάριση.

Δες τα χαρτιά σου τι λένε μήπως στο έχουν ήδη δώσει αλλά επειδή ήταν μικρό το ποσό δεν το κατάλαβες. Αν όχι, επικοινωνείς μαζί τους. Φυσικά και δικαιούσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι, δεν το εχω παρει. Μονο επιδομα αδειας μου εδωσαν και τον μισθο. Δηλαδη εχω μονο 2 χαρτια μησθοδοσιας που αναγραφονται λεπτομερως οι αποδοχες, αυτο με τον μισθο μου κι αυτο με το επιδομα αδειας. 

Επεξ/σία από BloodDonor89

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...