Προς το περιεχόμενο

[mirorless compact] Nikon 1 S1+NIKKOR 11-27.5MM - 199€ - mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@amav εγώ δεν έχω καμία από αυτές και μέτρο σύγκρισης δεν θα έπαιρνα μόνο τις εικόνες από το net αλλά Ok.

Μα δε χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο.

Εγώ τι θα έκανα, θα πήγαινα σε ένα καλό μαγαζί (ναι υπάρχουν και μάλιστα με ανταγωνιστικές τιμές)  και θα έβγαζα φωτογραφίες. Οι σωστοί επαγγελματίες δε θα σου αρνηθούν κάτι τέτοιο.

Τρελένομαι όταν βλέπω εταιρίες να πουλάνε φωτογραφικές μηχανές πλέον γράφοντας στο κουτί "Quad core processor", έχουν περάσει στο υποσυνήδειτο μας ότι όσο περισσότερα τόσο καλύτερα, ξεφεύγοντας από την ουσία που στη φωτογραφία  είναι το τελικό αποτέλεσμα!

Δημοσ.

Λέω να το κάνω κάποια μέρα αυτό ( αν και εγώ τραβάω και πολλά πλάνα πάνω στην μηχανή και μάλλον δεν βλέπω να έχει όρεξη για βόλτες ο καταστηματάρχης :) ''αλλά με κόβει κρύος ιδρώτας με το γεγονός ότι αν μου αρέσει κάποια θα κλάψω αρκετά ευρώ λόγο ότι δεν ξέρω και τι άλλο θα πάρω μαζί, οπότε λέω πρώτα να βρω την τιμή και μετά να πάω να την δω ξέροντας ότι έχω στην άκρη την ίδια με το Χ κέρδος !αν πάλι δεν μου αρέσει δεν παίρνει καμία

Μα δε χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο.

Εγώ τι θα έκανα, θα πήγαινα σε ένα καλό μαγαζί (ναι υπάρχουν και μάλιστα με ανταγωνιστικές τιμές)  και θα έβγαζα φωτογραφίες. Οι σωστοί επαγγελματίες δε θα σου αρνηθούν κάτι τέτοιο.

Τρελένομαι όταν βλέπω εταιρίες να πουλάνε φωτογραφικές μηχανές πλέον γράφοντας στο κουτί "Quad core processor", έχουν περάσει στο υποσυνήδειτο μας ότι όσο περισσότερα τόσο καλύτερα, ξεφεύγοντας από την ουσία που στη φωτογραφία  είναι το τελικό αποτέλεσμα!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στα 199 χωρίς μεταφορικά είναι ότι καλύτερο μπορείτε να πάρετε αυτή τι στιγμή. Είναι πολύ καλή η τιμή. Οι φωτογραφίες τις, έτσι απλά, το τελικό φωτογραφικό αποτέλεσμα δηλαδή είναι το καλύτερο στα 199 ευρώ σε σχέση με οποιαδήποτε compact, compact με φακό ή slr 

Δημοσ.

Ναι αλλά για κάποιον που θέλει compact η συγκεκριμένη δεν κάνει.

Είναι κάτι μεταξύ compact και dslr. Δε χωράει στο τσεπάκι με τον φακό που έχει.

Δημοσ.

Καλυτερα να μαζεψει καποιος αλλα 40 ευρω και να παει στην nx1000, εχει σχεδον τον 3πλασιο αισθητηρα και το βραδυ βγαζει πολυ καλυτερες φωτογραφιες απο την nikon, επισης τα 20mp στον αισθητηρα της samsung αποδιδουν παρα πολυ καλα και δινουν την επιλογη για αρκετο cropping. Τελος με μια γρηγορη ματια η nikon απο οτι βλεπω δεν εχει πολλους μικρους φακους, αν εξαιρεσουμε 1-2 οι περισσοτεροι ξεφευγουν σε μεγεθος και αναιρει το μικρο μεγεθος της μηχανης.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...