Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για να μην ανοιγω θεμα , ερωτηση

asus r290 με το κλασσικο black screen error = rma ? εχω δοκιμασει τα παντα φλασαρισμα bios  , 4 drivers  και τιποτα..παει για επιστροφη η καρτα ?

Και παίρνεις σαν την δική μου μια για αλλαγή και θα είσαι άρχοντας!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οταν εννοεις black screen error τι ακριβως σε κανει?ρωταω γιατι εχω την ιδια καρτα!

Πότε άλλαξες εσύ κάρτα..Δεν άντεξες ε..

οταν εννοεις black screen error τι ακριβως σε κανει?ρωταω γιατι εχω την ιδια καρτα!

http://rog.asus.com/forum/showthread.php?42728-quot-Black-Screen-quot-issue-with-Asus-R-290

http://www.overclock.net/t/1441349/290-290x-black-screen-poll

και πολλα πολλα θεματα στο επισημο της amd με χρηστες να οριονται που στελνουν καρτες για rma και τις ξανα παιρνουν πισω ειτε "φλασαρισμενες" με νεο bios ειτε καινουργιες και κανουν τα ιδια παλι .

σε γενικες γραμμες τρως bsod crashes etc  και εκει που το καταλαβαινεις 100% ειναι μετα το λογοτυπο των windows τρως μια πολυ ωραια μαυρη οθονη η οποια οση ωρα και να την αφησεις θα ειναι εκει μεχρι να πατησεις το κουμπι που λεει restart :P

Και παίρνεις σαν την δική μου μια για αλλαγή και θα είσαι άρχοντας!

storm πολυ θα το ηθελα φιλε μου να μεινω στην amd  αλλα διαβαζοντας στο επισημο φορουμ γραφουν και για την δικη σου οτι παρουσιαζει ιδια προβληματα και για να ειμαι ειλικρινης δεν θελω να το παιξψ κορωνα γραμματα. ασε που υπαρχει και η περιπτωση να μην χωραει στο κουτι μου :)  γιατι πρεπει να ειναι ελαφρως μεγαλυτερη..

μαλλον για nvidia με βλεπω δυστυχως.. φαντασου τωρα ειμαι με standard vga drivers (win 7 )

και θελω να την πεταξω απο το παραθυρο

• Like 1

Σε ποιό φόρουμ τα διαβάζεις?Δεν έχω βρει μέχρι στιγμής κάτι για αυτό ρωτάω! Το κουτί σου λέει μέχρι 290mm αν έχεις ανεμιστήρα μπροστά χαμηλά ή 320mm αν δεν έχεις και η κάρτα είναι 305mm.

Σε ποιό φόρουμ τα διαβάζεις?Δεν έχω βρει μέχρι στιγμής κάτι για αυτό ρωτάω!

https://www.google.gr/search?q=SAPPHIRE+290+TRI-X+OC+black+screen&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:unofficial&client=firefox&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=-W3zU9G1Gq_Y8gfImIHQDw

Πότε άλλαξες εσύ κάρτα..Δεν άντεξες ε..

απο τον μαιο περιπου!!!δεν αντεξα τι να κανω!! :D οσο για το black screen εμενα δεν με εχει παρουσιαση τπτ μεχρι στιγμης.φτου φτου!!παντως πρωτη φορα το ακου το συγκεκριμενο προβλημα!

απο τον μαιο περιπου!!!δεν αντεξα τι να κανω!! :D οσο για το black screen εμενα δεν με εχει παρουσιαση τπτ μεχρι στιγμης.φτου φτου!!παντως πρωτη φορα το ακου το συγκεκριμενο προβλημα!

εισαι απο τους τυχερους των πρωτων παρτιδων μαλλον..τι να πω .. φτου φτου μην την ματιασουμε.. :)

• Like 1

το προβλημα  εχει αρχισει με προβληματικες μνημες σε 280Χ και συνεχιζει με 290 290Χ. μεσα στο επισημο της amd γραφει τυπος με νετ καφε οπου ολες οι 260/270 του βγαζουν το ιδιο προβλημα αν βρω το λινκ το ποσταρω καθως εχω διαβασει απειρα θεματα απο χτες το βραδυ

elpida ειναι  ναι ..

Μάλλον εκεί θα ήταν το πρόβλημα σου, η δική μου έχει Hynix και δεν νιόθει τίποτα, απλά τώρα τελευταία ακούω πάρα πολλά για τις ASUS ειδικά στις 280Χ. Απλά η Sapphire είναι εδώ και χρόνια ο Νο1 συνεργάτης της AMD στις κάρτες γραφικών για αυτό και τις επιλέγω και δεν δίνω σημασία στον 1 χρόνο λιγότερη εγγύηση που έχει (2 αντί για 3 που έχουν οι άλλοι).

• Like 1

Μάλλον εκεί θα ήταν το πρόβλημα σου, η δική μου έχει Hynix και δεν νιόθει τίποτα, απλά τώρα τελευταία ακούω πάρα πολλά για τις ASUS ειδικά στις 280Χ. Απλά η Sapphire είναι εδώ και χρόνια ο Νο1 συνεργάτης της AMD στις κάρτες γραφικών για αυτό και τις επιλέγω και δεν δίνω σημασία στον 1 χρόνο λιγότερη εγγύηση που έχει (2 αντί για 3 που έχουν οι άλλοι).

το θεμα ειναι να παιζει storm απαξ και δεν παιζει κλαφτα χαραλαμπε ... εχω απογοητευθει πληρως

Τι να σου πω, δεν νομίζω εγώ να είμαι ο 1 τυχερός που τα παίζει όλα και δεν νοιώθει! Η ASUS όμως για μένα έχει φάει άκυρο εδώ και καιρό, τι να πώ ίσως από την στιγμή που η Asrock ανεξαρτοποιήθηκε από αυτήν, να άρχισαν και τα όργανα.

Πάντως στις 280Χ και 290 έχω την εντύπωση πως εκτός των μνημών(βλέπε Elpida), δεν έχει αλλάξει και την ψύκτρα να ψύχει και τις μνήμες με τα όποια απτά αποτελέσματα εδώ και μήνες( βλέπε ειδικά, εδώ στο φόρουμ, πρόβλημα με Asus 280Χ κλπ κλπ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...