Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο ultrabook bγαίνει περίπου 620 ευρώ τελική.  Ο ι7 πιθανότατα είναι ο 3537U.  Εδώ το λινκ.  Στο camel φαίνεται ότι είναι η χαμηλότερη τιμή που έχει πέσει.  Στο σκρουτζ δεν υπάρχει το συγκεκριμένο configuration, αλλά το αντίστοιχο με i3 ξεκινάει από 750, ενώ με i7 αλλά καλύτερα specs πάει στο χιλιάρικο. 

Συνιστάται προσοχή στους υποψήφιους αγοραστές,καθώς διαβάζω σχόλια για τραγικό WiFi.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σκεφτόμουν και εγώ για το U510 βέβαια, αλλά διάβασα αυτά για το WiFi που όλοι το κράζουν. Κάποιος σε ένα φόρουμ είπε ότι πήρε κάτι τέτοιο http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/asirmates-kartes/Netgear-Wireless-N-USB-Adapter-150Mbps-WNA1000M-100PES.htm και το πρόβλημα διορθώθηκε. Ισχύει ότι κάτι τόσο απλό μπορεί να είναι η λύση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχοντας χρησιμοποιησεί το u510 με τον i7, Nvidia 720,έχω να πω ότι είναι απίστευτο λάπτοπ,παρά πολύ στιβαρή κατασκευή,αλουμίνιο σχεδόν όλο το σασί,καλή οθόνη με πολύ δύναμη ΑΛΛΆ το WiFi Είναι για τον Π...τσο.Το Asus eeepc της αδερφής μου έχει κατά πολύ καλύτερο WiFi.Μόνο εξωτερική κάρτα δικτύου το σώζει αλλά για τιμολογιακα τέτοιο λάπτοπ το προβλήμα αυτό είναι ανεπίτρεπτο.Αρε λενοβο....

Επεξ/σία από Chris92
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάμε πάλι στα 449, το ψήνω πάρα πολύ, ειδικά εφόσον είδα σε videos πως το κάτω μέρος αφαιρείται πανεύκολα

και αλλάζεις σκληρό ram και ότι θες κατευθείαν!

Τι λέτε;

Όσο για το wifi διάβασα σε forum της lenovo πως με αλλαγή την μαμίσιας καρτούλας βελτιώνεται απίστευτα,

για εμένα βέβαια αυτό δεν είναι τίποτα, παίρνω κι ένα mini wifi dongle και ησυχάζω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...