Panos.Powers Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αγόρασα πρόσφατα ένα κινητό, συνδέθηκα στο wifi και αυτό που παρατήρησα από την πρώτη στιγμή είναι ότι μου έκανε κολλήματα και αποσυνδέσεις . Προβληματίστηκα γιατί έχω και laptop που φαινόταν να λειτουργεί κανονικά όλο αυτό τον καιρό, έτσι πήγα σήμερα στο σπίτι ενός φίλου για να τσεκάρω αν κολλάει και στο δικό του wifi ώστε αν ισχύει αυτό να πάρω στο service . Εν τέλη δούλεψε κανονικά . Γύρισα σπίτι άλλαξα τα channels του wifi κοίταξα και το ip της κάθε συσκευής και είναι διαφορετικό . Αυτό που παρατήρησα στη συνέχεια είναι ότι όταν αποσυνδεόταν το κινητό στιγμιαία κόλλαγε το internet στο laptop !? Μετά από λίγο συνειδητοποίησα ότι αν κλείσω το wifi του laptop το κινητό λειτουργούσε κανονικά και το αντίθετο . Έχω ένα ZTE router του ΟΤΕ zxhn h108ns . Τι πιστεύετε ότι φταίει ?
kostandinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα , σε παρομοια προβληματα , με αυτα που γραφεις, κανε τα εξης που εκανα και εγω , οταν ειχα προβλημα ¨- 1) αλλαγη καναλιων των router ( που ηδη εκανες) 2)επανεκινηση του router η σβησιμο για ~κανα 3λεπτο 3)reset το router 4)για να μην στηνεις απο την αρχη τις ρυθμισεις του router , οταν δουλευει καλα (οπως εσυ θελεις) να του παρεις backup , και οταν του κανεις reset , να μπορεις να το επαναφερεις,με ενα κλικ....
Panos.Powers Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα , σε παρομοια προβληματα , με αυτα που γραφεις, κανε τα εξης που εκανα και εγω , οταν ειχα προβλημα ¨- 1) αλλαγη καναλιων των router ( που ηδη εκανες) 2)επανεκινηση του router η σβησιμο για ~κανα 3λεπτο 3)reset το router 4)για να μην στηνεις απο την αρχη τις ρυθμισεις του router , οταν δουλευει καλα (οπως εσυ θελεις) να του παρεις backup , και οταν του κανεις reset , να μπορεις να το επαναφερεις,με ενα κλικ.... Τα έκανα όλα τα παραπάνω αλλά τιποτα , δοκίμασα να αλλάξω ρουτερ έβαλα ενός φίλου και το κινητό λειτουργούσε πιο γρήγορα αλλά το λαπτοπ που έβγαζε limited συνδεση και δεν με άφηνε να μπω στο νετ , δοκίμασα αρκετές λύσεις για να συνδεθεί αλλά δεν πέτυχα κάτι . Ξαναέβαλα το δικό μου και μπήκε το λαπτοπ αλλά υπάρχει πάλι το πρόβλημα αν πάω να συνδέσω και τις 2 συσκευές και όταν κλείνω το wifi του λαπτοπ για να μπω απο το κινητο πάει φανερά πιο αργα το κινητο σε σχεση με οταν εχω το ρουτερ του φιλου μου . Τι να πω....
blazar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 δοκίμασε UPnP off, firewall off, beacon interval 50ms, 802.11 b+g
Charis.a Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Το Ρ6 έχει ένα θέμα με το Wifi το οποίο διορθώνεται με αναβάθμιση σε ROM Β119.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα