Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα θέλω να εισάγω word στο 2007 2 κενές σελίδες χωρίς αρίθμηση όμως και να ξεκινάει η αρίθμηση απο την 3η και μετά σε Σελ. 1,2,3,.... Μήπως ξέρει να μου πει κάποιος πως γίνεται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
makfil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Θα χρησιμοποιήσεις την "Αλλαγή Ενότητας", θα προσθέσεις τις σελίδες που θέλεις, καταργώντας την αρίθμηση σελίδων, θα αλλάξεις πάλι ενότητα και θα ξεκινήσεις νέα αρίθμηση σ' αυτήν.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Εσύ μου λες για ένα υπάρχον έγγραφο που έχω ανοιχτό σωστά; Η για ένα νέο έγγραφο; Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω και θα σου πω.
makfil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Η διαδικασία είναι η ίδια είτε ανοίγεις ένα νέο είτε δουλεύεις σε ένα πυ ήδη έχεις.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν κατάλαβα καλά τα βήματα είναι. 1. Αλλαγή Ενότητας 2. κατάργηση αρίθμησης σελίδων 3. προσθέτω τις 2 σελίδες 4. Αλλαγή Ενότητας 5. Ξεκινάω νέα αρίθμηση θα το δοκιμάσω όταν βρω χρόνο και θα σου πω. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2013 από Χάρης Μυλωνίδης
makfil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Α κατάλαβα καλά τα βήματα είναι. Είσαι σε κάποια σελίδα νέου ή παλιού κειμένου 1. Αλλαγή Ενότητας 2. προσθέτω τις 2 σελίδες 3. εάν δεν θέλεις αρίθμηση στις νέες σελίδες, κατάργηση αρίθμησης σελίδων στην ενότητα αυτή 4. Αλλαγή Ενότητας 5. Ξεκινάω νέα αρίθμηση θα το δοκιμάσω όταν βρω χρόνο και θα σου πω.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 μπερδεύτηκα κάνω αλλαγές ενότητας στην επόμενη σελ., αλλά όταν βάζω αρίθμηση στις σελίδες μου βγάζει αριθμούς και επάνω στις 2 πρώτες. Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά πάλι δεν κατάλαβα οπότε το ξανα έψαξα και βρήκα την λύση που είναι αυτή. Στην κεντρική καρτέλα πάτησε το κουμπί [ ¶ ] για να εμφανίσεις τα σημάδια παραγράφων και λοιπών κρυφών συμβόλων μορφοποίησης. Τοποθέτησε τον κέρσορα στο τέλος της τελευταίας γραμμής της δεύτερης σελίδας. Κατόπιν πήγαινε στην καρτέλα "Διάταξη σελίδας" πάτησε το κουμπί "Αλλαγές" (DropDown) και επέλεξε "Επόμενη σελίδα". Στο σημείο που είχες βάλει τον κέρσορα θα δεις αυτό: :::::::::::::::::::::::::::::::::Αλλαγή ενότητας(στην επόμενη σελίδα)::::::::::::::::::::::::::::::::: Κάνε διπλό κλίκ στην περιοχή της κεφαλίδα της τρίτης σελίδας για να ενεργοποιηθεί. Ταυτόχρονα εμφανίζεται η μπάρα εργαλείων κεφαλίδας και υποσέλιδου όπου θα χρειαστεί να πατήσεις το "φωτισμένο" κουμπί "Σύνδεση με το προηγούμενο" προκειμένου να διακόψεις τη σύνδεση της τρίτης κεφαλίδας με της προηγούμενες. Πάτησε το κουμπί "Αριθμός σελίδας" και επέλεξε "Μορφοποίηση αριθμών σελίδας". Στο διάλογο που θα εμφανιστεί τσέκαρε την επιλογή "Έναρξη από:" και βάλε στο αντίστοιχο πεδίο το 1. Κατόπιν πάτησε ξανά το κουμπί "Αριθμός σελίδας", επέλεξε "Τρέχουσα θέση" και διάλεξε τη μορφή εμφάνισης των αριθμών. Με δεξί κλικ πάνω στο πεδίο αρίθμησης που μόλις δημιούργησες εμφανίζεται το μενού που σου δίνει τη δυνατότητα να εναλλάξεις τον κωδικό του πεδίου.
makfil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Θα ανοίξεις την καρτέλα "Μορφοποίηση αρίθμησης σελίδων" σε κάθε ενότητα και θα παίξεις ανάλογα με το τι θέλεις.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Το πρόβλημα μου ήταν αυτό "Σύνδεση με το προηγούμενο" την βρήκα την λύση στον οδηγό που παρέθεσα. Ευχαριστώ για την προσφορά βοήθειας.
makfil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Αυτά που έγραψες τόσο αναλυτικά γίνονται με τη Μορφοποίηση αρίθμησης σελίδας χωρίς την ανάγκη για εμφάνιση των συμβόλων κλπ. Εν πάση περιπτώσει, έλυσες το θέμα σου και αυτό έχει σημασία.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 η εμφάνιση συμβόλων είναι απαραίτητη και αυτό γιατί μπορείς να δεις που έχεις κάνει αλλαγή ενότητας, αλλαγή σελ, παραγράφους, tabs, enter κτλ. Αλλιώς χάνεις την μπάλα. Είναι πολύ απαραίτητη δεν την βάλανε τυχαία, εγώ προσωπικά την χρησιμοποιώ περιστασιακά για λίγο.
makfil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Σημασια έχει ότι η λύση του προβλήματος της αρίθμησης σελίδων διαφορετικών ενοτήτων βρίσκεται στη Μορφοποίηση αρίθμησης των σελίδων γιατί από εκεί επιλέγεις αν θέλεις συνεχόμενη μορφοποίηση ή όχι. Η αλλαγή ενότητας (στην ίδια ενότητα ή στην επόμενη σελίδα) ρυθμίζεται από την εντολή. Εσύ κάντο με τον τρόπο που κατάλαβες, εγώ το κάνω από πολλά χρόνια με τον τρόπο που σου έγραψα.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) αυτό που λες που είναι δεν το βρίσκω στα 2007 εγώ όμως μιλάω για το κουμπί που βρίσκεται στην Σχεδίαση-->περιήγηση-->"Σύνδεση με το προηγούμενο" Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2013 από Χάρης Μυλωνίδης
makfil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Χρησιμοποιώ το 2010 και νομίζω ότι η διαδικασία είναι η ίδια και στο 2007. Βρίσκεται στην καρτέλα Εισαγωγή/Αριθμό σελίδας (στην ενότητα Κεφαλίδς και υποσέλιδα)/ Μορφοποίηση αριθμών σελίδας Ανοίγει μια νέα καρτέλα με τίτλο "Μορφή αρίθμησης σελίδων" και έχει επιλεγμένη την Αρίθμηση σελίδων "Συνεχόμενη με την προηγούμενη ενότητα", και γιαυτό σου έδωσε αρίθμηση από την αρχή. Εάν επιλέξεις το "έναρξη από" ορίζεις τον αριθμό που θέλεις να αρχίζει η ενότητα αυτή. Επαναλαμβάνοντας την ίδια διαδικασία και στις προηγούμενες ή τις επόμενες ενότητες (ανάλογα από ποιά ξεκίνησες) φτιάχνεις το έγγραφό σου όπως θέλεις και με τον τύπο της αρίθμησης που επιλέγεις για κάθε ξεχωριστή ενότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα