Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο χτες το πρωι κ ενω ημουν μεσα στα win7 με τον crhome ανοιχτο o υπολογιστης μου κρασαρε..μου εβγαλε μπλε οθονη με κατι κινεζικα..κ εκανε επανεκινηση..μπηκε ξανα στα win αλλα δεν δουλευε ο crhome.. πατουσα το εικονιδιο να ανοιξη και δεν ανοιγε..μου εβγαζε σφαλμα..!!

πηγα αφαιρεσα ολους τους φακελους του google crhome και δοκιμασα να τον ξαναεγκαταστησω απο την αρχη..μπηκα με mozzila εκανα ληψη ..αλλα δεν μπορει να κανει εγκατασταση..!!

μου βγαζει μηνυμα οτι δεν ειναι δυνατο να γιει η εγκατασταση αυτου του προγραμματος.

εκανα καθαρισμο registry..εκανα ελενχο δισκου για σφαλματα-ανασυγκοτηση-μπηκα σε ασφαλη λειτουργια να δοκιμασω-εκανα σαρωση τον δισκο για ιους..τπτ..!!εκανα ξανα install των flash player..ΤΠΤ ΞΑΝΑ!

ξανακατεβασα τον crhome.. και παλι το ιδιο προβλημα..!!

Για πειτε καμια ιδεα κανεις...τι αλλο να δοκιμασω..???

post-52684-0-63015600-1386395102_thumb.jpg

Δημοσ.

το ιδιο πραγμα κανει.. κατεβαινει και δεν μου το κανει εγκατασταση,,μου βγαζει ακριβως την ιδια εικονα που ανεβασα στα συννημενα!

Δημοσ.

το ιδιο ακριβως και οταν συνδεθηκα με αλλον χρηστη..!!

Τι σκαλωμα εφαγε ρε γμτ.!! κατι αλλο να δοκιμασω??

Δημοσ.

τπτ ουτε με αυτο φιλε..την εγκατασταση την κατεβαζω... να την τρεξει δεν μπορει..μολις παταω εκτελεση βγαζει το μηνυμα που ανεβασα..!!!

το προγραμμα εγκαταστασης δεν μπορεσε να ξεκινησει..!!!

να το παρει ευχη να το παρει..!!! :shock:  :shock:  :shock:

Δημοσ.

δεν μου βγαζει..προσπαθησα να το κανω χτες και δεν εχει ημερομηνια διαθεσιμη..γιατι μααλλον σβηστηκε απο τον ελενχο - chkdsk που το εκανα..!!

και φορματ εχει 17 μερες που τον εκανα ....!!! :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:

Δημοσ.

Αφου δεν μπορεις να τρεξεις τον chrome δοκιμασε να εγκαταστησεις τον Link.png Site: Iron που ειναι σαν τον Chrome (διαβασε περιγραφη) αλλα πιο ασφαλης οσο αφορα την ιδιωτικοτητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...