sweeper Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Προσφορά στο ebay το ipad mini 16gb wifi 149 ευρώ με δωρεαν μεταφορικά. Πειρορισμός ένα ipad/person. Μισή τιμή από τιμή skroutz. Τσίμπησα ένα. http://www.ebay.com/itm/Apple-iPad-Mini-16GB-Wi-Fi-Black-Slate-/171187623224?_trksid=p2053445.m2306.l3997 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 τι παιζει ρε παιδια; ενδιαφέρομαι αλλα μηπως βρωμαει κατι στην υποθεση; λογικα θα περάσει τελωνειο βεβαια αλλα δε ξερω ισως αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sweeper Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Και τελωνείο να περάσει πάλι αξίζει. Δεν νομίζω να βρωμάει, το έχει front page το ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί να εξαιρεί τις μεγαλύτερες χώρες όταν θέλει να πουλήσει και να βγάλει κέρδος άραγε? Ειδικά αυτό το no shipping to US and Canada μου κάνει μεγάλη εντύπωση. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 τσιμπησα και εγω ενα να υπαρχει. ευχαριστω τον ts! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Με την εγγύηση τι παίζει? Edit: Έριξα μια παραγγελία, για Χριστουγεννιάτικη αγορά είναι χώμα η τιμή Απάτη κ.λπ με μπροστάρη το paypal λίγο δύσκολο, στη χειρότερη να πάρω τα λεφτά πίσω Το μόνο που που με ανησυχεί είναι μην περάσει τελωνείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 μήπως έκλεψαν καμια αποθήκη με ipad mini? όντως το να μην στέλνει US είναι πολύ ύποπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Καλούτσικη η τιμή αλλά βλέπω να γίνονται κηδείες με τα τελωνεία. To ipad το στέλνουν από την Αμερική αλλά δεν κάνουν shipping σε Αμερική. WTF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 μήπως έκλεψαν καμια αποθήκη με ipad mini? όντως το να μην στέλνει US είναι πολύ ύποπτο Καλά δεν νομίζω. Έχει πολύ καλές κριτικές. Απλά φοβάμαι ότι το τελωνείο θα διπλασιάσει την τιμή. Οπότε θα είναι το ίδιο να γίνει αγορά από Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkome Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 το τελικό κόστος για να έρθει Ελλάδα μαζί και με τελωνείο ποιο ειναι?και εάν μπορει να παρακαμφθεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nemesis_rds Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Για 150€ δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσετε πανω απο 50€ τελωνειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Επίσης δεν είναι στάνταρ το τελωνείο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Εριξα και εγω μια παραγγελια. €151.03 τελικη τιμη. Ευχαριστω τον TS!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Καλά Αμερική δεν στέλνει; Έχω φίλο που έρχεται Ελλάδα τα Χριστούγεννα και θα ήταν καλή ευκαιρία να μου έφερνε ένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Επίσης τα δωρεάν μεταφορικά δεν κάνουν σε κανένα εντύπωση...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις