nikpower19 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια ,όταν αγορασεις ενα πς κομμάτι κομμάτι στο φέρνουν συναρμολογιμενο ;;;
Galatea Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Όταν αγοράζεις ένα ψ απ'το Πλαίσιο, επειδή χρεώνουν τη συναρμολόγηση, θα πρέπει να την έχεις παραγγείλει και αυτή. Φυσικά, χρεώνεται. 1
Galatea Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν, για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, βλέπω εδώ ότι οι turbo-x build to order έχουν δωρεάν συναρμολόγηση. Εάν είσαι σίγουρος για τα κομμάτια που θες, σημείωσέ τα, κι αύριο παίρνεις 8001112345 και ρωτάς αν όντως ισχύει αυτό κι αν περιορίζεται η προσφορά σε συγκεκριμένα εξαρτήματα.Όταν είχα στήσει τον πρώτο μου υπολογιστή πάντως, μόνο δωρεάν δεν ήταν, αλλά καλύτερα γιατί αναγκάστηκα να μάθω μόνη μου. 1
Galatea Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά δεν χρειάζεται λευτα . Τέλεια. Τελικά τι σύστημα αποφάσισες;
mikelamar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μη τρελαθούμε κανένα τέτοιο μαγαζί δε χρεώνει ούτε χρέωνε συναρμολόγηση Sent from my iPhone using Insomnia
Galatea Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δε θα επιμείνω ιδιαίτερα, αλλά τουλάχιστον αυτό θυμόμουν από δική μου εμπειρία ΤΟΤΕ. Ευτυχώς και πιστοποιημένα ΤΩΡΑ, δε θα χρεωθεί επιπλέον.
SPANK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Και εγω ενα υπολογιστή που ειχα παρει για φίλο κομμάτι κομμάτι απο vision studio και πλαίσιο δεν ειχαν χρεώσει για την συναρμολόγηση
SPANK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ναι απλα ανέφερα και τα 2 κατάστηματα που ειχε τύχει να παρω pc και πουθενά δεν πλήρωσα extra χρήματα για συναρμολόγηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα