dj_stefan23s Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα μολις εβαλα οτε tv με αποκωδικοποιητη Kaon.Εχω μια δευτερη τηλεοραση ακριβως στο πανω οροφο απο εκει που βρισκεται ο αποκωδικοποιητης.Τι χρειαζεται για να συνδεσω ασυρματα την δευτερη μου τηλεοραση με τον αποκωδικοποιητη και αν ειναι δυνατον να αλλαζω και καναλι απο το πανω οροφο.Προτιμω ασυρματη συνδεση που να υποστηριζει high definition.Αν ειναι ακριβη δν πειραζει βολευομαι κ με scart.Τι μου προτεινεται;ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
graphist83 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Θες κατι τετοιο. http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?products_id=22499 Προτίμησε στα 5,8Ghz. για μεγαλύτερη εμβέλεια. Για HD υπολόγισε απο 400€ +
dj_stefan23s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Σε πανω οροφο πιστευεις θα πιανει;δηλαδη σε αποσταση 7 μετρα με τοιχο.αν ειναι να το παραγγειλω Sent from my iPhone using Insomnia
dj_stefan23s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Το παρηγγειλα κ το συνδεσα.λοιπον αρκετα καλη εικονα κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος παρολο που ειναι στο πανω οροφο.ενα ακομη θεματακι.θα χρειαστω δευτερο χειριστηριο.εχω ενα next universal remote control αλλα δεν εχει μαρκα kaon ns1110.τι code να βαλω,εχει ιδεα κανεις;;; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα