Sova Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα αγόρασα το iphone 5s και διαπίστωσα ότι δεν είναι τόσο εύκολο στην χρήση από ό,τι περίμενα. Συγκεκριμένα, δεν μπόρεσα ούτε την ώρα να ρυθμίσω (ή καλύτερα να την αποθηκεύσω) και δεν βρίσκω και οδηγίες χρήσης στο διαδίκτυο. Επιπλέον διαπίστωσα ότι για κάποιο λόγο φύγανε όλες οι μονάδες από την κάρτα μου. Θα μπορούσατε μήπως να μου προτείνετε κάποιο εγχειρίδιο χρήσης στα ελληνικά; Ευχαριστώ πολύ!
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Κλεισε τα δεδομενα internet για την καρτα!!!! Where are we going????
Λύση ΘουΒου Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Λύση Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 1)Κλείσε τα δεδομένα για internet. 2)Εγχειρίδιο χρήσης έχει στα αγγλικά για το IOS7 http://manuals.info.apple.com/MANUALS/1000/MA1565/en_US/iphone_user_guide.pdf Στα ελληνικά υπάρχει μόνο για την προηγούμενη έκδοση του IOS (6). http://manuals.info.apple.com/MANUALS/1000/MA1565/el_GR/iphone_user_guide_gr.pdf 3
Sova Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Κλεισε τα δεδομενα internet για την καρτα!!!! Where are we going???? Ευχαριστώ πολύ, Καρχαρία! Αν βρω και το πώς πρέπει να το κάνω θα το κάνω.. (είμαι άσχετη, το ξέρω ) 1)Κλείσε τα δεδομένα για internet. 2)Εγχειρίδιο χρήσης έχει στα αγγλικά για το IOS7 http://manuals.info.apple.com/MANUALS/1000/MA1565/en_US/iphone_user_guide.pdf Στα ελληνικά υπάρχει μόνο για την προηγούμενη έκδοση του IOS (6). http://manuals.info.apple.com/MANUALS/1000/MA1565/el_GR/iphone_user_guide_gr.pdf Ευχαριστώ ΘουΒου! 1) Δεν ξέρω πώς πρέπει να κλείσω τα δεδομένα για το ίντερνετ, αλλά θα το ψάξω εκτός κι αν μπορείς να με συμβουλέψεις και σε αυτό..2) Ελπίζω να βρω άκρη με τα αγγλικά γιατί έχω το IOS7
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ, Καρχαρία! Αν βρω και το πώς πρέπει να το κάνω θα το κάνω.. (είμαι άσχετη, το ξέρω ) Ευχαριστώ ΘουΒου! 1) Δεν ξέρω πώς πρέπει να κλείσω τα δεδομένα για το ίντερνετ, αλλά θα το ψάξω εκτός κι αν μπορείς να με συμβουλέψεις και σε αυτό..2) Ελπίζω να βρω άκρη με τα αγγλικά γιατί έχω το IOS7 Λοιπον στο 0:26 αυτος ανοιγει τα δεδομενα, εσενα πρεπει να ειναι ανοικτα αρα θα πατησεις το πανω πανω και θα τα κλεισεις!!!! Μια αδιακριτη ερωτηση, σε λενε Γιωτα; 1
Sova Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα ξανά! Επανέρχομαι με μια καινούρια ερώτηση επειδή εξακολουθώ να μη βγάζω άκρη με το τηλέφωνό μου. Συγκεκριμένα, προσπαθώ να δημιουργήσω Apple ID, αλλά η διαδικασία δεν ολοκληρώνεται μέχρι να δώσω στοιχεία κάρτας (Visa, Amex κλπ). Είναι κάτι που δε θα ήθελα να κάνω γιατί με τρομάζει, αλλά χωρίς αυτό περιορίζεται σημαντικά η χρήση της συσκευής. Μπορώ με κάποιον τρόπο να παρακάμψω το συγκεκριμένο βήμα;
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα ξανά! Επανέρχομαι με μια καινούρια ερώτηση επειδή εξακολουθώ να μη βγάζω άκρη με το τηλέφωνό μου. Συγκεκριμένα, προσπαθώ να δημιουργήσω Apple ID, αλλά η διαδικασία δεν ολοκληρώνεται μέχρι να δώσω στοιχεία κάρτας (Visa, Amex κλπ). Είναι κάτι που δε θα ήθελα να κάνω γιατί με τρομάζει, αλλά χωρίς αυτό περιορίζεται σημαντικά η χρήση της συσκευής. Μπορώ με κάποιον τρόπο να παρακάμψω το συγκεκριμένο βήμα; Ναι πριν δημιουργησεις apple id μπες και πατα μια εφαρμογη που ειναι free (Twitter) και θα σου ζητησει να κανεις λογαριασμο, τοτε μολις φτασεις στο βημα της πιστωτικης θα σου εχει την επιλογη "none" Γιατι πηρες iPhone αν εισαι τοσο μα τοσο ασχετη; Στην τελικη πεταξες 700+ € για να παρεις κατι που δεν θα το ευχαριστηθεις... 1
Sova Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Και για το Facebook που ειναι free, όπως και για το twitter βγάζει το εξής μήνυμα: This apple ID has not yet been used in the iTunes Store. Tap review to sign in, then review your account information. Στο account όμως ζητάει λεπτομέρειες κάρτας που δεν θα ήθελα να δώσω.. Έδωσα 790 για να είμαι συντονισμένη με την τεχνολογία, αλλά δε μου βγαίνει εύκολα.. :'(
Sova Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω, επιβεβαιώνεις την ασχετοσύνη μου, αλλά αν ήξερα τί και πώς δε θα ρωτούσα..
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω, επιβεβαιώνεις την ασχετοσύνη μου, αλλά αν ήξερα τί και πώς δε θα ρωτούσα.. Σορρυ που γινομαι καφρος αλλα νταξει τωρα αν δεν το "ψαξεις" μονη το κινητο δεν θα το μαθεις ποτε
Galatea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Έδωσα 790 για να είμαι συντονισμένη με την τεχνολογία, αλλά δε μου βγαίνει εύκολα.. :'( Καλή η μόδα βρε παιδιά κι η τεχνολογία, αλλά αν είναι να ζορίζεστε, μόνο συντονισμένοι και συγχρονισμένοι δεν είστε. Better luck next time.
Sova Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Προσπαθώ να το εξερευνήσω ακόμα. Ο,τι και να κάνω, ζητάει το ID χωρίς το οποίο δεν μπορώ να κάνω τίποτα μάλλον. Αν τελικά καταχωρήσω την κάρτα θα αφαιρούνται χρήματα από το λογαριασμό μου για να ακούσω μουσική για παράδειγμα; Μπορεί να γίνει αυτό χωρίς την έγκρισή μου; Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο χρειάζονται όλες αυτές οι λεπτομέρειες. Ρωτάω από ανησυχία κι όχι από βαρεμάρα να το ψάξω μόνη μου. Ευχαριστώ για την υπομονή και τη βοήθειά σας.
8-bitMUSIC Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 <p>Προσπαθώ να το εξερευνήσω ακόμα. Ο,τι και να κάνω, ζητάει το ID χωρίς το οποίο δεν μπορώ να κάνω τίποτα μάλλον. Αν τελικά καταχωρήσω την κάρτα θα αφαιρούνται χρήματα από το λογαριασμό μου για να ακούσω μουσική για παράδειγμα; Μπορεί να γίνει αυτό χωρίς την έγκρισή μου; Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο χρειάζονται όλες αυτές οι λεπτομέρειες. Ρωτάω από ανησυχία κι όχι από βαρεμάρα να το ψάξω μόνη μου. Ευχαριστώ για την υπομονή και τη βοήθειά σας. </p> Πρέπει να έχεις apple id για κατέβασμα εφαρμογών οχι απαρετιτα με πληρωμή απο το app store. Οχι δεν θα αφερεθουν εκτός και αν αγωρασεις app,μουσικη με πληρωμή !! Μουσική μπορείς να κατεβαζεις και free. Κατέβασε απο to app store καποιο music downloader. Η ασχετοσύνη σου σύμφωνα με της μετρήσεις μου φτάνει στο 99% :π Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις