BritGreek Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Εννοείται. Την άλλη εβδομάδα. Σας ευχαριστώ.
haris_216 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 ....................Θα το δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις. no news is good news???
sokos1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 any photos? κανα μαγαζι που πουλάει τέτοιες καμιναδες?
d_gkal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 περιστρεφομενο καπελο ή "αετο"; ποιο ειναι καλυτερο; ειμαι στον τελευταιο οροφο και απλα εχω 4 τουβλα στις γωνιες και πανω μια πλακα πεζοδρομιου. οταν φυσαει μπαινει ολος ο καπνος στο σπιτι
Ntinaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 γιατι δε βαζεις ανεμιστηρακι να ρουφαει προς τα εξω?
Gtr34 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Χρησιμοποιώ 15 χρόνια το περιστρεφόμενο καπέλο και δεν έχω προβλήματα με τον καπνό.
De@th L0rd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εννοείται. Την άλλη εβδομάδα. Σας ευχαριστώ. Eυχαριστούμε πολύ πάντως για τη φωτογραφία... Όπως πάντα άλλωστε όταν λύνεται το πρόβλημα το τόπικ το τρώνε οι αράχνες...
orck Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τι υλικο βαζουμε ανεμεσα στο μεταλο με το τσιμεντο για να μην μας φαει το μαυρο ζουμι που αναφερε φιλος; Θελω να βαλω και εγω ενα τετοιο καπελο γιατι οντως οταν φυσαει το σπιτι μυριζει αρκετα απο το τζακι.
stelaras1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Τι υλικο βαζουμε ανεμεσα στο μεταλο με το τσιμεντο για να μην μας φαει το μαυρο ζουμι που αναφερε φιλος; Θελω να βαλω και εγω ενα τετοιο καπελο γιατι οντως οταν φυσαει το σπιτι μυριζει αρκετα απο το τζακι. καλή ερώτηση...κάποιος; Καλά Χριστούγεννα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα