Προς το περιεχόμενο

Samsung 40" 3D LED 399 @Πλαίσιο Weekend offers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1468786_10152063631174273_1975118633_n.j

http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Samsung-UE40EH6030-3D-LED-TV-40-UE40EH6030WXXH.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20131115-weekend-offer-samsung-tv

αξίζει;

_________

matrixxx: Μιας και ανοιξε ως θεμα (απο τον vins , ποστ #10), ηρθαν εδω τα προγενεστερα ποστς και η σχετικη κουβεντα απο το "βρηκα κατι..." ωστε να ειναι ολα μαζεμενα.

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

πέρυσι την αγόρασα και εγω θεωρω οτι αξίζει με τα 1000 !! έχει απίστευτη εικόνα, σε ταινίες 1080p έμεινα άφωνος (βεβαια ηταν η μετάβαση απο sony 32 720p) δε νομίζω να ξεπεράστηκε τόσο οσο λέτε, σας βρίσκω λίγο υπερβολικούς, με 400 ευρω υπάρχει καλύτερη 40αρα αυτη τη στιγμη δηλάδη ?

• Like 1
Δημοσ.

Η τιμή είναι σε λογικά πλαίσια. Τη δεδομένη στιγμή νομίζω πως είναι ο,τι καλύτερο μπορεί να πάρει κάποιος στις 40. Δεν παύει όμως να είναι ξεστοκάρισμα.

Δημοσ.

Επειδη συνηθως θυμαμαι τι γραφω, πριν απο πανω απο 12 μηνες (περιπου 14) σε οσους εψαχναν και κοιταζαν την ειχα προτεινει κι εγω αυτη τοτε στα 469 ευρω.

Αυτο που εν ολιγοις εννοουσα πριν ηταν οτι για προϊον τετοιας κατηγοριας, που αν δειτε ΛΙΓΟ το ιστορικο τιμων του θα δειτε απο πού εχει περασει τους τελευταιους 8 μηνες ή ακομα καλυτερα πού βρισκοταν μεχρι χθες-προχθες, για το συγκεκριμενο μοντελο  η συγκεκριμενη τιμη την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη, ΔΕΝ αποτελει "προσφορα", ειναι οπως λεει και ο questioner μια νορμαλ τιμη και προσωπικα αν βαλω μεσα την -προφανη- παραμετορ "ξεστοκαρισμα" θα την ελεγα και ψιλο-ακριβη (πλεον).

Δημοσ.

να προσθεσω κατι για το θεμα της τηλεορασης,οτι σε αυτα τα χρηματα δειτε και πλασμα tv ειναι εκπληκτικες

Δημοσ.

Ότι λέει ο τίτλος, μου ήρθε στο mail και το μοιράζομαι μαζί σας! Επόμενη τιμή skroutz 480 ευρά

Link.png Site: Samsung

Και οι επόμενες τιμές:

Link.png Site: Skroutz

Δεν την ξέρω την TV, ούτε θα την πάρω, απλά σας ενημερώνω!

Δημοσ.

Ουπς, απλά δεν το είδα στα θέματα (το αν είναι κάτι προσφορά η αλήθεια είναι δεν το πολυδιαβάζω -κακώς-), και είπα να το προσθέσω, αν κάποιος mod θεωρεί ότι δεν πρέπει να υφίσταται, ας το κλειδώσει ευχαριστώ!

Δημοσ.

Η τιμη ειναι μπομπα. Στην Ελλαδα του 2013 βρισκεστε. Αν εχετε δωστε 700-800ε αλλοι ομως που δεν εχουν θα την εκτιμησουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...