coyote2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 carrefour 2 ευρω οι 4 των 800σιων 5 ευρω οι 4 των 2400... και ειναι από αυτές που δεν αποφορτίζονται. Τις έχω δοκιμάσει και ειναι μια χαρά πιστεύω ότι οι 2400 αξίζουν περισσότερο 4 εβδομάδες κράτησαν στο wii οπου παίζανε μία φορά την εβδομάδα και δεν χάσανε φόρτιση http://www.camelionbattery.com/index.php?option=com_content&view=article&id=32&Itemid=60&lang=en always ready τις λεει
paylidis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 αν πάρω 800αρες για το ασυρματο τηλέφωνο νομιζω με καλυπτουν ετσι;
Inler Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Για ηλεκτρικες συσκευες-mouse ποιες να παρω τις 800αρες οι τις 2400;
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ειναι λαθος ο τιτλος καταρχας. Σε AAA προφανως αναφερεται, αφου ΑΑ 800 δεν παιζουν σε Ni-MH. Ειναι 900mAh σε AAA και 1600mAh σε ΑΑ. Τουλαχιστον αυτες που εχω παρει απο το καρφουρ τα τελευταια λιγα χρονια , ειναι μετριοτατες και αν συγκριθουν ως VFM με αλλες προσφορες που εχουν παιξει κατα καιρους στα 5 ή ακομα και 3 ευρω την τετραδα σε επωνυμες, δεν πιανουν μια οι του θεματος. Για κανενα χρονο με λιγες φορτισεις πηγαιναν καλουτσικα. Αλλο ενα θεμα τους ηταν οτι μερικες μπαταριες απο τις τετραδες μου εχει τυχει να ειναι σχεδον πεθαμενες εξαρχης. Μεχρι και οξειδωση ειχε ποτισει το μονωτικο στον θετικο πολο. Αυτα μεχρι προπερσυ. Ειναι νεα παρτιδα μπορει να ειστε πιο τυχεροι. ΥΓ Απο του lidl παντως (τρονικ), αυτες ειναι καλυτερες. Τις έχω δει κι εγω και έχω να συμπληρώσω 2 ευρω οι 4 των 800σιων 5 ευρω οι 4 των 2400... και ειναι από αυτές που δεν αποφορτίζονται. Τις έχω δοκιμάσει και ειναι μια χαρά πιστεύω ότι οι 2400 αξίζουν περισσότερο 4 εβδομάδες κράτησαν στο wii οπου παίζανε μία φορά την εβδομάδα και δεν χάσανε φόρτιση http://www.camelionbattery.com/index.php?option=com_content&view=article&id=32&Itemid=60&lang=en always ready τις λεει Αφου ειναι ετσι τοτε φαινονται να ειναι καλη περιπτωση σχετικα. Με βαση το παραπανω ποστ λοιπον, ενημερωσα τον τιτλο με τα σωστα στοιχεια τυπου, τιμης και χωρητικοτητας. edit Αυτες που ειδε ο coyote ειναι απο οτι καταλαβα αυτες που ειναι τεχνολογιας lsd τουλαχιστον στα χαρτια: Για ξεκαθαριστε το οσοι τις εχετε δει. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2013 από matrixxx Τροποποιηση για το ΝΕΟ τοπικ. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Low Self Discharge (οι πρωτες που βγηκαν στην αγορα ηταν οι γνωστες eneloop της sanyo)
HERTHAN Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Στα Ελληνικα......Διαιθυλαμιδιο του λυσεργικου οξεος... Αν προλαβω θα παω το απογευμα να δω ωστε να επιβεβαιωσω οτι ειναι οι μπλε......αν μεχρι τοτε παει κανενας πιο γρηγορα ας μας πει για να ξερουμε. 1
Nazar Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Πήρα ένα σετ, είναι οι μπλε δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα
coyote2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Εγω μίλησα για αυτά που έχω δει Εχει στο Avenue σίγουρα και θα πάρω μάλλον κι άλλες εχω τις πορτοκαλί επίσης που τις βάζω στα παιδικά παιχνίδια τις άσπρες τις βάζω σε φωτογραφικές επίσης εκτός από wii Μια χαρά μπαταριούλες. Είχα πάρει και εγώ παλιά (πορτοκαλί χρώμα) και είναι καλές μπαταρίες. Δεν υπάρχουν Nicd ΑΑ στα 2400 ή ΑΑΑ στα 800 από όσο ξέρω. Οι Nicd παίζανε σε πολύ χαμηλότερες χωρητικότητες. ειχα πάρει ααα στα 600 τωρα έχει ΑΑ στο avenue σε αυτόν τον τύπο
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημιουργηθηκε νεο τοπικ. Ευχαριστουμε τον coyote2 για την επισημανση της προσφορας.
harris78 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Στα carrefour νομίζω, αλλά στα carrefour στα Γιάννενα δεν υπάρχουν...
gtsamour Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μπαταρίες που τις λένε Camelion δεν θα 'παιρνα... σοβαρή πιθανότητα να σου βγούν κροκόδειλοι...
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μπηκε στο #1 ποστ το καταστημα (ηταν γνωστο στο "Α edition" μεχρι το πρωι δηλαδη φαινοταν, αλλα εδω πραγματι ελειπε )
STORM1978 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 ΥΓ Απο του lidl παντως (τρονικ), αυτες ειναι καλυτερες. Πάντως εγώ έχω από 2 σετ ΑΑ και ΑΑΑ από τις tronic που είχα πάρει πριν 3 χρόνια από το LIDL και από ένα σετ ΑΑ και ΑΑΑ tronic 1 έτους. Μπορώ να πιστοποιήσω πως μετά και εγώ δεν θυμάμαι πόσες φορτίσεις (μπαίνουν στα παιχνίδια του μικρού οι παλαιότερες και οι νεότερες στο ασύρματο σετάκι πληκτρολόγιο-ποντίκι που έχω και σε τηλεκοντρόλ), δεν νοιώθουν και δεν έχει πέσει ακόμη η φόρτιση τους. Οι παλαιότερες φυσιολογικά πλέον φτάνουν μέχρι ~ 75% και οι νεότερες συνεχίζουν ακάθεκτες στο 100%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα