mech35 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 ^ Απόστολος Γιάννου, ποδοσφαιριστής του αστέρα Τρίπολης. Πήρε μεταγραφή σε κινέζικη ομάδα, 1.2 εκατομ / χρόνο για 3 χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή ότι η Παπαγγελή ξέρει ποιος είναι, τι είπε και τι έκανε αλλά έχει άλλη πολιτική γραμμή ως διαφωνούσα;; Εγώ στο λέω ότι προχτές τον έμαθε και χτές τον έκραξε γιατί έτσι. εντάξει μπορεί να διάβαζε Μαρξ, δεν είναι και τόσο απίστευτο από την στιγμή που ασχολείται με θεωρητικές επιστήμες νομίζω σπούδασε ιστορία-αρχαιολογία αλλά στοίχημα ότι οι περισσότεροι από αυτοί που την βρίζουν δεν έχουν ιδέα ποιος είναι ο Μαρξ εγώ πχ μόνο το όνομα του έχω ακουστά, δεν έχω ιδέα για το έργο του ^ Απόστολος Γιάννου, ποδοσφαιριστής του αστέρα Τρίπολης. Πήρε μεταγραφή σε κινέζικη ομάδα, 1.2 εκατομ / χρόνο για 3 χρόνια τόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι; έχουν οι κινέζοι καλό ποδόσφαιρο και δίνουν τόσα χρήματα σε κάποιον ξένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 αλλά στοίχημα ότι οι περισσότεροι από αυτοί που την βρίζουν δεν έχουν ιδέα ποιος είναι ο Μαρξ εγώ πχ μόνο το όνομα του έχω ακουστά, δεν έχω ιδέα για το έργο του Επειδή, δηλαδή, εσύ δεν έχεις ιδέα για το ρόλο του και η Παπατέτοια, στα διαλείμματα από τις πρόβες κλαρίνου, αξιολογεί το έργο του ως βλακώδες, στοιχηματίζεις για τους υπόλοιπους... ...εγώ πάντως το δηλώνω υπεύθυνα: Αν η κυρά-πωστηλένε, αποφασίσει να κάνει καριέρα εκεί που τής ταιριάζει (τσόντες), δε θα την ξαναβρίσω... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή ότι η Παπαγγελή ξέρει ποιος είναι, τι είπε και τι έκανε αλλά έχει άλλη πολιτική γραμμή ως διαφωνούσα;; Εγώ στο λέω ότι προχτές τον έμαθε και χτές τον έκραξε γιατί έτσι. Δε ξέρεις τι ξέρει η παπαγγελή και τι όχι (τουλάχιστον όχι με σιγουριά) .... αλλά, τουλάχιστον οι περισσότεροι ξέρουν ότι αυτοί οι ίδιοι δε ξέρουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 τόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι; έχουν οι κινέζοι καλό ποδόσφαιρο και δίνουν τόσα χρήματα σε κάποιον ξένο; Όχι και όχι, απλά έχουν πολλά λεφτά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δε ξέρεις τι ξέρει η παπαγγελή και τι όχι (τουλάχιστον όχι με σιγουριά) .... αλλά, τουλάχιστον οι περισσότεροι ξέρουν ότι αυτοί οι ίδιοι δε ξέρουν Πάντως ξέρει πάρα πολλά για τις ευεργετικές ιδιότητες του υγρού κολλαγόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως ξέρει πάρα πολλά για τις ευεργετικές ιδιότητες του υγρού κολλαγόνου. irrelevant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 irrelevant Θα μας δείρουνε με το οφ τόπικ, αλλά πως είναι irrelevant ότι το κύριο επάγγελμα της είναι να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Θα μας δείρουνε με το οφ τόπικ, αλλά πως είναι irrelevant ότι το κύριο επάγγελμα της είναι να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες; Ναι. Μπορείς να μου πεις εσύ που είναι το relevance? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ωραίος .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις