noasgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Γεια χαρά παίδες, Αυτές τις μέρες είμαι στην αναζήτηση hosting πακέτου που καλύπτει τα παρακάτω: - Κατά προτίμηση η εταιρεία να έχει έδρα (και) στην Ελλάδα, κυρίως για γραφειοκρατικούς λόγους (τιμολόγιο κτλ) αλλά και για το support κτλ. - Να μπορεί να υποστηρίζει πάνω από X αριθμό domains. Όταν λέω Χ εννοώ πάνω από 5-10 ας πούμε αν και το γνωστό "απεριόριστα" δεν θα με χαλούσε. - Τα sites δεν θα είναι τίποτα "γίγαντες". Προσωπικά projects, mini-sites, άλλα με 5 επισκέψεις την ημέρα και άλλα με 200-500 ας πούμε.. - Απαραίτητη η υποστήριξη CMS, (οπότε και php, mysql κτλ) - Value for Money (ή αλλιώς κάτι φτηνό, γιατί όπως ξέρετε στις μέρες μας είναι ζόρικα τα πράγματα ) Δεν ξέρω αν μου ξεφεύγει κάτι, ελπίζω τα παραπάνω να βοηθάνε.. Για οποιαδήποτε διευκύνιση μου λέτε! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
parsifal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Επειδή γράφεις για όσο πιο φθηνό γίνεται, θα πρότεινα να κοιτάξεις για αρχή ένα VPS με 1GB RAM τουλάχιστον, αλλά αυτό προϋποθέτει στήσιμο από το μηδέν και ρύθμιση του LAMP stack στο λινουξάκι που θα τρέχει το virtual machine του VPS, και administration στην πορεία. Είσαι όμως διατεθειμένος να αναλάβεις αυτόν τον φόρτο εργασίας; Ή θες «ετοιματζίδικο» (οπότε και θα βολευτείς καλύτερα με κάποιο reseller shared hosting πακέτο, αλλά με μεγαλύτερο πιθανώς κόστος);
noasgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Καταλαβαίνω τη παρατήρησή σου, σόρρυ που δεν το διευκρίνησα αλλά μάλλον είμαι για "ετοιματζίδικο"
parsifal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Τότε μάλλον πας σε reseller πακέτο. Κάτι τέτοιο π.χ.: http://www.philoxenos.gr/reseller-hosting.html Στο freestuff.gr έχουν κι ένα directory με πακέτα web hosting από ελληνικές εταιρείες. Η κατηγορία reseller συγκεκριμένα είναι εδώ: http://hosting.freestuff.gr/category/reseller
bikey77 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δες και την Hyperhosting.gr και μίλα μαζί τους να σε ενημερώσουν. Ελληνική εταιρία με έδρα στον Άλιμο, data center στην Ελλάδα, ΑΡΙΣΤΗ εξυπηρέτηση και καλές τιμές. Δεν είναι οι φθηνότεροι της αγοράς, έχουν όμως πάρα πολύ καλό τμήμα υποστήριξης και σχεδόν μηδαμηνά προβλήματα. Συνεργάζομαι μαζί τους χρόνια, έχω 50-60 site εκεί.
noasgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις! Ο κατάλογος του freestuff πολύ καλός αλλά όχι πολύ χρηστικός.. Να ρωτήσω ας πούμε γιατί με 10 ευρώ το μήνα.. εδώ παίρνω 10gb χώρο + 100gb κίνηση εδώ παίρνω 2gb χώρο + 100gb κίνηση εδώ παίρνω απεριόριστα + απεριόριστα ? Μπορεί η ερώτησή μου να είναι λάθος ή να μου ξεφευγεί κάτι.. Θενκς
Oakenfold_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 To Brozne Linux από εδώ: http://www.pointer.gr/el/web-hosting/linux φαίνεται ελκυστικό.. Έχει κάποιος πακέτο εκεί να μας πεί εντυπώσεις; Ακόμα.. Plesk ή Cpanel θεωρείτε καλύτερο και ποιο εύχρηστο; Γενικά ψάχνω και εγώ κάποιον καλό host value for money, ο οποίος να έχει αξιοπρεπές page load (<1sec), ίσως με προσωπικά mysql instances, δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είναι ελλάδα.
parsifal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις! Ο κατάλογος του freestuff πολύ καλός αλλά όχι πολύ χρηστικός.. Να ρωτήσω ας πούμε γιατί με 10 ευρώ το μήνα.. εδώ παίρνω 10gb χώρο + 100gb κίνηση εδώ παίρνω 2gb χώρο + 100gb κίνηση εδώ παίρνω απεριόριστα + απεριόριστα ? Μπορεί η ερώτησή μου να είναι λάθος ή να μου ξεφευγεί κάτι.. Θενκς Κοίτα τον max αριθμό των domains που υποστηρίζει το κάθε πακέτο. Εσύ έγραψες πιο πάνω για 5-10 domains. Αυτό το requirement, στα περισσότερα «αξιοπρεπή» shared hosting πακέτα που βγαίνουν κοντά στο 5ευρω/μήνα, συνήθως δεν παίζει. Θα έχεις 1 ή 2 domains το πολύ. Γενικά ψάχνω και εγώ κάποιον καλό host value for money, ο οποίος να έχει αξιοπρεπές page load (<1sec), ίσως με προσωπικά mysql instances, δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είναι ελλάδα. Πολύ γενικό το "<1sec"! Με τί πλατφόρμα θα παίζεις από πίσω; Αλλιώς θα συμπεριφερθεί ένα ελαφρύ CMS και/ή blog site, αλλιώς ένα eCommerce site κ.ο.κ.
Oakenfold_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Πολύ γενικό το "<1sec"! Με τί πλατφόρμα θα παίζεις από πίσω; Αλλιώς θα συμπεριφερθεί ένα ελαφρύ CMS και/ή blog site, αλλιώς ένα eCommerce site κ.ο.κ. Wordpress με orientation Directory. Χονδρικά να φτάσει το πολύ 1k εγγραφές, με εικόνες και pdf (τα pdf μπορούν να πάνε και offsite). οπότε βασικά τουλάχιστο: 1 domain 10 gb hdd 100gb traffic
parsifal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δύσκολο το <1sec. Νομίζω πως για να το πετύχεις, θέλεις host με υποδομή PHP acceleration και DB caching. Αν οι σελίδες σου περιέχουν πολλές και μεγάλες εικόνες, καλό θα ήταν να βάλεις κι ένα "lazy load" plugin στο WP. Δυστυχώς, δεν έχω εκ πείρας κάποιον host να σου προτείνω που να δίνει τα παραπάνω σίγουρα σε shared hosting. :-\
noasgr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Κοίτα τον max αριθμό των domains που υποστηρίζει το κάθε πακέτο. Εσύ έγραψες πιο πάνω για 5-10 domains. Αυτό το requirement, στα περισσότερα «αξιοπρεπή» shared hosting πακέτα που βγαίνουν κοντά στο 5ευρω/μήνα, συνήθως δεν παίζει. Θα έχεις 1 ή 2 domains το πολύ. Μα αυτό ακριβώς. Τα πακέτα που παραθέτω υποστηρίζουν όλα απεριόριστα domains. Η ερώτηση λοιπόν είναι πως γίνεται με τα ίδια λεφτά (και δεδομένο τα απεριόριστα domains) ο χώρος και το data traffic διαφέρουν πολύ...
gvard Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Επέτρεψε μου να σου πω ότι στην Site: HyperHosting αν θες μπορούμε να σου δώσουμε demo 5 ημερών ώστε να δεις και μόνος σου την ταχύτητα της φόρτωσης των σελιδών σου. Πιστεύω ότι τα πακέτα που παρέχουμε σε ελληνικούς servers θα σε βοηθήσουν να πετύχεις μικρές ταχύτητες φόρτωσης. Οπως είπαν και τα άλλα μέλη εδώ τον τελικό ρόλο τον παίζει φυσικά το CMS το οποίο θα επιλέξεις, παρόλα αυτά σημαντικό ρόλο παίζει και η φυσική τοποθεσία του server (μία σελίδα με 30 μικρές εικόνες πχ στη κεντρική σελίδα, σε ping 10ms Ελλάδας και 50ms Γερμανίας θα έχουν συνολική διαφορά 30 (hits) x 40ms (διαφορά) = 1.2sec σε ταχύτητα, καθαρά και μόνο λόγω απόστασης. Φυσικά μιλάμε πάντα για ίδια ακριβώς configuration σε servers, χωρίς δηλαδή άλλους παράγοντες που να επηρρεάζουν την ταχύτητα. Επιπροσθέτως είμαστε ο 1 από τους 3 cPanel NOC partners στην Ελλάδα, διαθέτοντας πιστοποιήσεις για την τεχνογνωσία του cPanel από το cPU (cPanel University) καθώς και άμεση υποστήριξη από την cPanel σε θέματα τα οποία τους προωθούμε.
Oakenfold_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δύσκολο το <1sec. Νομίζω πως για να το πετύχεις, θέλεις host με υποδομή PHP acceleration και DB caching. Αν οι σελίδες σου περιέχουν πολλές και μεγάλες εικόνες, καλό θα ήταν να βάλεις κι ένα "lazy load" plugin στο WP. Δυστυχώς, δεν έχω εκ πείρας κάποιον host να σου προτείνω που να δίνει τα παραπάνω σίγουρα σε shared hosting. :-\ Σωστά! Από θέμα Plesk / Cpanel τί προτείνεις; Καλησπέρα, Επέτρεψε μου να σου πω ότι στην HyperHosting αν θες μπορούμε να σου δώσουμε demo 5 ημερών ώστε να δεις και μόνος σου την ταχύτητα της φόρτωσης των σελιδών σου. Πιστεύω ότι τα πακέτα που παρέχουμε σε ελληνικούς servers θα σε βοηθήσουν να πετύχεις μικρές ταχύτητες φόρτωσης. Οπως είπαν και τα άλλα μέλη εδώ τον τελικό ρόλο τον παίζει φυσικά το CMS το οποίο θα επιλέξεις, παρόλα αυτά σημαντικό ρόλο παίζει και η φυσική τοποθεσία του server (μία σελίδα με 30 μικρές εικόνες πχ στη κεντρική σελίδα, σε ping 10ms Ελλάδας και 50ms Γερμανίας θα έχουν συνολική διαφορά 30 (hits) x 40ms (διαφορά) = 1.2sec σε ταχύτητα, καθαρά και μόνο λόγω απόστασης. Φυσικά μιλάμε πάντα για ίδια ακριβώς configuration σε servers, χωρίς δηλαδή άλλους παράγοντες που να επηρρεάζουν την ταχύτητα. Καλησπέρα! Φαίνεται και από το site σας ότι έχει μικρά loads.. και εάν τα πακέτα σας περιελάμβαναν μεγαλύτερο χώρο στον δίσκο θα ήταν σίγουρα η επιλογή μου. Αλλά € 6.50 / Μήνα για μόλις 500mb (hosting στην Ελλάδα) τα θεωρώ πολλά.. No offence!
migf1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 To Brozne Linux από εδώ: http://www.pointer.gr/el/web-hosting/linux φαίνεται ελκυστικό.. Έχει κάποιος πακέτο εκεί να μας πεί εντυπώσεις; Ακόμα.. Plesk ή Cpanel θεωρείτε καλύτερο και ποιο εύχρηστο; Γενικά ψάχνω και εγώ κάποιον καλό host value for money, ο οποίος να έχει αξιοπρεπές page load (<1sec), ίσως με προσωπικά mysql instances, δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είναι ελλάδα. For the money είναι πολύ καλά. Κάνει κάποια peaks, αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλά (έως πολύ καλά). CPanel ή Plesk? Όποιο γνωρίζεις καλύτερα, και τα 2 είναι πολύ καλά (προσωπικά προτιμώ CPanel, επειδή ήταν το πρώτο που είχα μάθει).
noasgr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μα αυτό ακριβώς. Τα πακέτα που παραθέτω υποστηρίζουν όλα απεριόριστα domains. Η ερώτηση λοιπόν είναι πως γίνεται με τα ίδια λεφτά (και δεδομένο τα απεριόριστα domains) ο χώρος και το data traffic διαφέρουν πολύ... Να κάνω ένα διακριτικό up.. Υπάρχει κάτι που μπορεί να μου ξεφεύγει/πρέπει να προσέξω; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα