Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Την Πεμπτη εχει γενεθλια η κοπελα μου και για δωρο θα ηθελα να ξεφυγω λιγο απ τα συνηθισμενα και να την ξαφνιασω.

Σκεφτηκα λοιπον να φτιαξω ενα κερινο ομοιομα της (σε φυσικο μεγεθος φυσικα) και να της το χαρισω.

Ξερει καποιος το μειγμα τι συστατικα περιεχει; Η κοπελα εχει υψος 1.83 οποτε θα χρειαστω αρκετα μεγαλη ποσοτητα.

Παρακαλω μην τρολλαρετε

Δημοσ.

<p>Θα χρειαστείς μεγάλη ποσότητα; Το ομοίωμα θα το φτιάξεις εσύ;</p>

Εγω ναι. Για να ναι κατι ιδιαιτερο. Δεν εχει νοημα να το αναθεσω σε αλλον. Οσο για την ποσοτητα οπως εγραψα η κοπελα ειναι 1.83 οποτε θα ειναι αρκετα μεγαλο

<p>βουντού θα της κάνεις?</p>

Οχι γι αυτο θελω να ναι φυσικο το μεγεθος. Για να μην παρεξηγησει την κινηση μου

Δημοσ.

αδερφέ δεν τρολάρω: Άρχισε να σκέφτεσαι κάποιο άλλο δώρο που μπορείς να το έχεις ως την πέμπτη 14/11/2013. 

Δημοσ.

Απαντώ για ακόμα μία φορά σοβαρά, αλλά μάλλον θα ναι η τελευταία: Ναι είναι δύσκολο. Οι επαγγελματίες του είδους ειναι γλύπτες με ειδικευση στο κερί και τους παίρνει μήνες για κάτι αληθοφανές. Αυτά ως προς το χρόνο.

Ως προς το δώρο: Είναι μακάβριο να έχεις τον εαυτό σου σε φυσικό μέγεθος και να σε βλέπεις "νεκρό" κάθε μέρα. 

• Like 3
Δημοσ.

Θα χρειαστείς μεγάλη ποσότητα; Το ομοίωμα θα το φτιάξεις εσύ;

Μόνο το κεφάλι κ τα χέρια φτιάχνουν από κερί,το υπόλοιπο σώμα γίνεται όπως ένα κανονικό γλυπτό..

Αδερφέ μέχρι πέμπτη ούτε σκιάχτρο δεν προλαβαίνεις

• Like 1
Δημοσ.

Δε μπορω να καταλαβω τη σημασια του δωρου...

Δλδ ειναι τοσο ναρκισσος η κοπελιά και θελει να αυτοχαζευται ολη μέρα;;

Και δε το κρατας εσυ, βρε αδερφε;;;

frabzpleaselockthistopi.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι τοσο δυσκολο ειναι; Γιατι να μην ειναι ετοιμο εγκαιρα;

Αντε και το εφτιαξες. Μετα τι θα το κανεις; Θα της αγορασεις ψυγειο με τζαμι να το βαλει μεσα για να μη λιωσει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...