Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλως σας βρήκα!

Θέλω να κάνω ένα καινούργιο pc οπότε και ένας φίλος μου πρότεινε το σιτε σας...

Λοιπόν μαξ πόσο τα 900 ευρώ. Θέλω μόνο πύργο. Οθόνη πληκτρολόγιο κλπ διαθέτω... Ο υπολογιστής θα χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια( λολ, μετιν2, bf4, pes 2014), σερφάρισμα στο ίντερνετ και ΠΟΛΥ μουσική και ταινίες οπότε θέλω έναν μεγάλο δίσκο. Επίσης θέλω οπωσδήποτε SSD για το λειτουργικό και 3-4 ακόμα πρόγραμματα... Θελω τα παιχνίδια που ανέφερα( bf4 ποιο πολύ) να τα σηκώνει σε ικανοποιητικό βαθμό... Επίσης από windows θέλω τα 8.1 γιατί έχω ακούσει καλά λόγια... Δεν ενδιαφέρομαι για overclocking... Μένω Θεσσαλονίκη στην Τούμπα... Κατάστημα προτιμώ το Πλαίσιο που ξέρω ότι είναι πολύ καλό. Επίσης θέλω να το παραλάβω έτοιμο συναρμολογημενο...

Sent from my MT11i using Insomnia

Δημοσ.

ναι αλλα ειναι χρησιμη πληροφορια για την καρτα που θα σου βαλουμε στην συνθεση..και το υφος σου δεν μου πολυαρεσει

Δημοσ.

CD driver πειράζει άμα δεν βάλω?? Με τα λεφτά από το driver να πάρω έναν ποιο μεγάλο δίσκο

Εσυ ξερεις, παντως 1tb δεν ειναι και λιγα.

εγω μια φορα το ειπα παντως

απο visionstudio

http://prntscr.com/2361r3

894 ευρω

Θελει SSD ειπε..

Δημοσ.

Και κάτι τελευταίο που απορώ πως το ξέχασα...<br>

Επειδή το προηγούμενο pc κάηκε σχεδόν ολόκληρο (εκτός του HDD και της κάρτας ήχου) εξαιτίας διακοπής ρεύματος του 1 δευτερολέπτου(το τροφοδοτικό πήρε κανονικά φωτιά και τα μαμησε όλα) και είναι καθαρά φταίξιμο δικό μου γιατί δεν είχα ούτε πολυμπριζο ασφαλείας ούτε ups θέλω να μου προτείνεται ένα καλό ups και ένα πολυμπριζο με 150-200 ευρώ και τα δύο μαζί.

Δημοσ.

Η Mobo σου Trilobyter είναι για 1155 socket

Thanks, για καποιο λογο νομιζα οτι ηταν 1150 αλλα τελικα ηταν 1155, λολ. Την αλλαξα τωρα.

Raikkonen@ το ποσο ανεβηκε +4 ευρω λογω αλλαγης μητρικης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...