jimpas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Σκεφτόμαστε την αγορά του παρακάτω laptop. Site: Dell-Inspiron-15-3537-i5-4200U-6GB-750GB-W8 Τα κύρια δυνατά σημεία για μας είναι: Καινούργιος ι5 επεξεργαστής 4200U 6GB μνήμη Windows 8 Αντιπροσωπεία dell, που έχουμε ακούσει τα καλύτερα και είπαμε να την δοκιμάσουμε Τιμή 590€ Μας προβληματίζει αν είναι αρκετα δυνατό για να τρέξει visual studio. Οι υπόλοιπες χρήσεις θα είναι εργασίες γραφείου και browsing. Το gaming δεν μας ενδιαφέρει καθόλου στο συγκεκριμένο μηχάνημα, οπότε η ενσωματωμένη κάρτα μάλλον μας καλύπτει. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο για τις παραπάνω χρήσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 ο επεξεργαστης ειναι πολυ μικρης συχνοτητας εχει target group ατομα που ζητουν μεγαλη αυτονομια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Στο σκρουτζ δεν βρίσκω μεγαλύτερο i5 4ης γενιάς Και ο καινούργιος ι7 είναι στα 1,8GHz: Intel Core i7 4500U 1.8 GHz Ποιον επεξεργαστή προτείνεις να κοιτάξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 εγω να πω οτι στο MM ειναι λιγο φθηνοτερο http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DELL-15R-Inspiron-3537-i5-4200U-6GB-750GB,99452,480508,1021971.html?langId=-18 και ο επεξεργαστης ειναι 1.6-2.6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Αν τελικά επιλέξεις αυτό το laptop, γιατί δεν παίρνεις την έκδοση με Linux; Wink wink https://www.skroutz.gr/s/3852701/Dell-Inspiron-15-3537-i5-4200U-6GB-750GB-Linux.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Slak Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ε ντάξει, δύσκολο το κόβω να μην μπορεί να τρέξει visual studio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για το link του MM 550€ καλύτερα από τα 590€ Με linux δεν το παίρνουμε γιατί πρέπει να παίζουμε με "δανεικά" windows και πλέον οι εργατοώρες και μόνο που τρώω σε κάθε update δεν αξίζουν τον κόπο. Ειδικα με το Link απο ΜΜ η διαφορά 20€ για Windows για μας είναι υποφερτή. Ένα εναλλακτικό που βρήκα είναι το παρακάτω hp: Site: HP-Pavilion-15-n006-sv-i5-4200U-4GB-500GB.html αλλά έχει 4GB μνήμη και 1 χρόνο εγγύηση Γενικά με τους επεξεργαστές 4ης γενιάς δεν βρίσκω πολλά μοντέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtheod Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα.Aγόρασα το συγκεκριμένο laptop dell από mediamarkt στα 549 συν 60 euro για επέκταση εγγύησης ενός έτους πριν τρεις μέρες.Δεν ξέρω πολλά από υπολογιστές,αλλάζω laptop μόνο όταν χαλάνε και η αγορά έγινε ως value for money όσον αφορά τα χαρακτηριστικά.Αυτό που έχω να πω για το συγκεκριμένο dell είναι ότι ενώ μεν έχει καλά χαρακτηριστικά,η ποιότητα κατασκευής δεν είναι και ότι το καλύτερο.Προσωπικά όταν το χρησιμοποιώ σε καναπέ και όχι σε γραφείο δεν είναι καθόλου λειτουργικό λόγω των σκληρών πλαστικών του..Ελπίζω να μην χρειαστεί να φτάσω στο σημείο να το πουλήσω..Οπότε θα πρότεινα πριν το αγοράσεις να το δεις από κοντά.. Το hp που αναφέρεις δεν έχει και bluetooth,αν δεν κάνω λάθος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ φίλε dimtheod . Θα περάσω να το δω από κοντά, γιατί η ποιότητα κατασκευής είναι σημαντικός παράγοντας αφού έχουμε σκοπό να το κρατήσουμε αρκετό διάστημα. Μιας και το έχεις θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις παρατηρήσει κάτι άλλο αρνητικό π.χ. ζεσταίνεται υπερβολικά, είναι θορυβώδες κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtheod Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Το laptop το έχω χρησιμοποιήσει μόνο για περιήγηση στο internet και σε αυτή την χρήση ούτε κάνει θόρυβο ούτε ζεσταίνεται.Το αντίθετο θα έλεγα....Βέβαια το συγκρίνω με το sony vaio που είχα από το 2009 και όχι με κάποιο σύγχρονό του. Μπαταρία δεν έχω ελέγξει γιατί το έχω χρησιμοποιήσει μόνο με ρεύμα,το touchpad και το πληκτρολόγιο είναι ικανοποιητικά όπως και η οθόνη αν και δεν συγκρίνεται με του sony που είχα ούτε και με του fujitsu που είχα πιο πριν..Γενικά το μόνο αρνητικό είναι η ποιότητα κατασκευής και το ότι το laptop είναι μαγνήτης για δαχτυλιές..Όλα αυτά είναι υποκειμενικά βέβαια.. Αναρωτιέμαι αν έπρεπε να πάρω asus που μπορεί να μην έχουν τόσο καλά χαρακτηριστικά αλλά κάπως καλύτερη κατασκευή.Είχε ένα σε προσφορά στα public στα 499 που τώρα είναι στα 569..Απλά επειδή θέλω να επεξεργάζομαι και φωτογραφίες με lightroom είπα να πάρω το dell επειδή έχει περισσότερη ram.Ξέρει κανείς αν κάτι σαν αυτό http://www.mgmanager.gr/asus_vivobook_s00cac1004h_ultrabook_1_touchi217u4gb500gbwindows_8_0nb00z1m01070/el/pid/13070/ θα ήταν καλύτερο για την απλή χρήση που το θέλω?Μάλλον το 13αρι τελικά είναι πιο βολικό σαν μέγεθος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skap Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα παιδιά,ενδιαφέρομαι για το ίδιο λάπτοπ,για χρήση internet,office,ταινίες και για να φτιάχνω κανένα βιντεάκι στο movie maker.Μεγάλη σημασία παίζει για εμένα η εγγύηση και η υποστήριξη της εταιρίας. Θα με κάνει την δουλεία μου;Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Dell αντιπροσωπεία είναι ίσως η καλύτερη στην ελλάδα. Μέχρι και στο FB σου απαντάνε. Έχετε υπόψη οτι οι επεξεργαστες με U , 4x00u δηλαδή για παράδειγμα, είναι μικρής κατανάλωσης και μειωμένης απόδοσης. Για max απόδοση κοιτάτε σε 4700QM, 3670QM ή κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macoc162 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Τελικά αξίζει το κόπο ή τα πλαστικά δημιουργούν πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtheod Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Τελικά αξίζει το κόπο ή τα πλαστικά δημιουργούν πρόβλημα? Δεν θέλω να δημιουργώ λανθασμένες εντυπώσεις για το laptop όσον αφορά την κατασκευή..Απλά συγκριτικά με dell γνωστών μου είναι ένα κλικ κατώτερο πιστεύω..Το ότι ενοχλεί εμένα στην χρήση δεν σημαίνει ότι θα ενοχλήσει και κάποιον άλλο..Κατά τα άλλα έχω μείνει ευχαριστημένος,χωρίς βέβαια να είμαι απαιτητικός χρήστης με χρήση πολλών εφαρμογών,παιχνίδια κλπ..Θα σου πρότεινα να το δεις από κοντά,αν έχεις την δυνατότητα.Μένει σε βάθος χρόνου να αποδειχθεί αν θα είναι αξιόπιστη επιλογή και όχι αποτυχία όπως το τραγικό και πανάκριβο fujitsu που είχα και το sony vaio που τουλάχιστον είχε καλό service μέσα στην εγγύηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δυστυχώς τα πλαστικά του ειναι απαράδεκτα για τα δεδομένα της DELL... Το σκεφτόμουν και εγω και το ειδα απο κοντα και απογοητεύτηκα πληρως... Οι ακριβότερες σειρές ειναι πολύ καλές ακόμα (XPS, 55xx, inspiron z Κλπ) Κοιτάω αυτό τώρα που το εχουν δήθεν προσφορά http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=16091 και απο χαρακτηριστικά σιγουρα σκίζει... Το μονο που με χαλαει ειναι ο ενας χρόνος εγγυηση+οτι δεν ειναι DELL... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα