Προς το περιεχόμενο

YouTube: Εκκίνηση του νέου συστήματος σχολιασμού των βίντεο, βασισμένου στο Google+

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε σεις, εχω προβλημα. Θελω να ειμαι συνδεδεμενος με το gmail του πανεπιστημιου. Ελα ομως που εχει ειδικη διαχειρηση uom.edu.gr και μου λεει οτι δεν μπορω να φτιαξω λογαριασμο google+ με αυτο το email.

Μηπως μπορω να ειμαι στο Youtube συνδεδεμενος με το προσωπικο λογαριασμο google+ για να κανω σχολια, και στα email να ειμαι με αυτο του πανεπιστημιου? Ναι ξερω εχει μια επιλογη για να το αλλαζεις σχετικα γρηγορα, αλλα θελω αυτοματα, οταν μπαινω απο τα favourites, να μην σκεφτομαι με τι λογαριασμο ειμαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

θα συνδεθείς με το e-mail του youtube ως κύριο.

θα πατήσεις δεξια το εικονιδιο με την φωτογραφια του λογαριασμου σου, θα πατησεις προσθήκη λογαριασμού

θα συνδεσεις του πανεπιστημιου

και μετά όταν μπαίνεις στο youtube θα είσαι πάντα στον σωστό λογαριασμο

όταν μπαινεις στο gmail θα σε πεταει αρχικα στον δικο σου, μετα θα πατας αλλαγη λογαριασμου στου πανεπιστημιου και θα μπαινεις απο εκει. Αυτη την καρτελα μπορεις να την εχεις ανοιχτη για παντα και να εισαι μια χαρα, ή να έχεις το link της αποθηκευμενο στα αγαπημενα και να μπαινεις κατευθειαν εκει ξερω γω. και εγω με δυο λογαριασμους ειμαι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...