Προς το περιεχόμενο

[GPU] ASUS GTX 770 DirectCu II 216e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τιμη στο mgmanager ηταν 217 αλλα πηγε 391. Ειχα κανει παραγγελια απο εκει και με πηραν κ μου ειπαν οτι ηταν λαθος η τιμη και την ακυρωσαν.

Δημοσ.

Εγω. Με αντικαταβολη. Αφου μου ακυρωσαν απο το MGManager. Λογικα περιμενω τηλεφωνο απο ωρα σε ωρα για ακυρωση αλλα δεν ειχα να χασω κατι

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ έβαλα με πιστωτική μιας και την επιλογή της αντικαταβολής δεν την είδα κάπου και είμαι και από Αθήνα.

Αλλά δεν έχει έρθει ακόμα κάποιο mail επιβεβαίωσης.

Κάποια στιγμή θα τσεκάρω και την πιστωτική αν χρεώθηκε γιατί τώρα δεν μπορώ.

Δημοσ.

Τωρα με πηραν τηλεφωνο και λενε οτι και καλα δεν υπαρχει καν το προιον στις αποθηκες και οτι εγινε λαθος. Τουλαχιστον στο mgmanager μου ειπαν οτι ηταν λαθος η τιμη που τους εστειλε η ASUS

Δημοσ.

Τωρα με πηραν τηλεφωνο και λενε οτι και καλα δεν υπαρχει καν το προιον στις αποθηκες και οτι εγινε λαθος. Τουλαχιστον στο mgmanager μου ειπαν οτι ηταν λαθος η τιμη που τους εστειλε η ASUS

Δεν πειραζει πες τους οποτε ερθει ξανα στειλτε το.. :P 

• Like 1
Δημοσ.

Με πηραν μολις απο το zero1 και μου ειπαν οτι ηταν λαθος της μηχανοργανωσης και οτι δεν ειχαν αποθεμα... ας μην γελιομαστε, ξεραμε οτι θα γινει αυτο απλα ειπαμε να παιξουμε την τυχη μας γιατι ηταν καλη η μειωση.

Δημοσ.

Την είχα δει από τις 12 το μεσημέρι. Βγήκε ταυτόχρονα και αυτή και άλλες ASUS σε απίστευτα χαμηλές τιμές σε 3 μαγαζιά (ΟΚ, mgmanager, e-gate) και ποιο μετά στο Zero. Υπήρχε και ASUS 660 στα 27€, 7750 στα 42€ μια 620 στα 29€ νομίζω. Τόσο με mgmanager όσο και με e-gate μου είπαν ότι είναι λάθος τιμές. Στο mgmanager μάλιστα με πήραν τηλέφωνο μετά την παραγγελία να πάω να παραλάβω. Μια ώρα αργότερα με πήραν να μου που ότι ήταν λάθος στους καταλόγους της ASUS.

Προφανώς δεν επέμεινα σε κανένα από το κατάστηματα.

Υ.Γ. Με το ΟΚ δεν ασχολήθηκα και καλά θα κάνουν αν διαβάζουν το forum να τσεκάρουν λίγο το site τους μιας και το google πετάει μήνυμα για επικίνδυνο site σε κάποιες από τις σελίδες τους.

Δημοσ.

Την είχα δει από τις 12 το μεσημέρι. Βγήκε ταυτόχρονα και αυτή και άλλες ASUS σε απίστευτα χαμηλές τιμές σε 3 μαγαζιά (ΟΚ, mgmanager, e-gate) και ποιο μετά στο Zero. Υπήρχε και ASUS 660 στα 27€, 7750 στα 42€ μια 620 στα 29€ νομίζω. Τόσο με mgmanager όσο και με e-gate μου είπαν ότι είναι λάθος τιμές. Στο mgmanager μάλιστα με πήραν τηλέφωνο μετά την παραγγελία να πάω να παραλάβω. Μια ώρα αργότερα με πήραν να μου που ότι ήταν λάθος στους καταλόγους της ASUS.

Προφανώς δεν επέμεινα σε κανένα από το κατάστηματα.

Υ.Γ. Με το ΟΚ δεν ασχολήθηκα και καλά θα κάνουν αν διαβάζουν το forum να τσεκάρουν λίγο το site τους μιας και το google πετάει μήνυμα για επικίνδυνο site σε κάποιες από τις σελίδες τους.

Η hd7750 παίζει ακόμα μου φαίνεται, αλλά είναι η χειρότερη προσφορά από τις 3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...