Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επαγγελματίες τι να λέμε τώρα...

PS: Χάλια κουτιιιιι  :P  :D  

Πραγματι άσε

Το αλαξανε και στελνουν Ελλαδα πλεον ??( για το καταστημα λεω )

Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App

Εγώ που μπήκα να πάρω και άλλο ένα hot swap δεν στέλνουν

Λιγο πριν τις 26 Φεβρουαριου οπου εγιναν αυτα που περιγραφω, δεν ειχα καποιο προβλημα.

Ας εκθειασω και γω λιγο την Corsair:

Αγορα Corsair Hydro και τοποθετηση. Μετα απο καθαρα δικο μου λαθος, καταστρεφω τα πασα απο δυο βιδες του, συνεχιζω την προσπαθεια και οι βιδες καταλληγουν να ειναι για πεταμα. Αποτελεσμα να μην καθεται καλα στη cpu και να ψαχνω πως μπορω να τις αντικαταστησω. Επικοινωνω με email με καποιον απο την Corsair (thanks to karmen1983). Tου εξηγω το λαθος μου και του ζηταω να με ενημερωσει που μπορω να απευθυνθω για την αγορα τους. Χωρις να το ζητησω και αφου εχω ξεκαθαρισει πως θελω να πληρωσω, με στελνει στο eshop της Corsair και μου δινει promotion code για αφαιρεση του κοστους. Αποτελεσμα, δωρεαν ανταλλακτικα (εαν θυμαμαι καλα πλησιαζαν τις 15 λιρες), δωρεαν αποστολη και παραλαβη εντος 2 ημερων. Ξαναλεω, για ενα καθαρα δικο μου λαθος.

@alldaynews

εαν θελεις αλλαξε τον τιτλο του thread και προσθεσε ενα "Corsair", να ειναι πιο ξεκαθαρο ;)

@Gi0 πως τον αλλάζω τον τίτλο??

Δημοσ.

Τελικά κάποιες εταιρίες πραγματικά ξεχωρίζουν.Κια μιλάω συγκεκριμένα για την Corsair.Μόνο μνήμες έχω αγοράσει της συγκεκριμένης εταιρίας και δεν είχα κανένα πρόβλημα με rma.Το περασμένο σάββατο απόκτησα το Corsair 900D και την κυριακή διαπίστωσα πως δεν δούλευε μια θύρα usb 3.0 στο front panel.Εστειλα ticket με το πρόβλημα που αντιμετώπισα και μου απάντησαν σε 24 ώρες ότι θα μου στείλουν κανούργιο χωρίς να τους στείλω το παλιό και σήμερα τρίτη το πακέτο έφυγε για Αθήνα.Corsair και πάλι Corsair!!!!!!

Πιο ακριβο το κουτι απο την καρτα γραφικων :P.

Και εγω σε γενικες γραμμες ακουω παρα πολυ καλα λογια για την Corsair(εκτως απο κατι ποντικια που εβγαζε αλλα αυτα ειναι αλλο θεμα),και ειναι και ο λογος που την επελεξα για αγορα Cpu Cooler οπως και ο Gi0 παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

Πιο ακριβο το κουτι απο την καρτα γραφικων :P.

Και εγω σε γενικες γραμμες ακουω παρα πολυ καλα λογια για την Corsair(εκτως απο κατι ποντικια που εβγαζε αλλα αυτα ειναι αλλο θεμα),και ειναι και ο λογος που την επελεξα για αγορα Cpu Cooler οπως και ο Gi0 παραπανω.

Είναι ένα κουτι με μέλλον το προηγούμενο το coolermaster 690 ii το κράτησα 3,5 χρόνια.Οπότε αυτό πάει για αρκετά.Και θεωρώ πως ένα τέτοιο κουτί είναι επένδυση και σε βοηθάει να κάνεις τα πάντα.Το μόνο που με χάλασε είναι οι θέσεις για pci πρέπει να έχεις μικρά χέρια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω εχει περιπου 2-3 μερες που ανοιξα ticket!μου εσπασε ενα αυτακι απο το ενα hdd cage που εχει το κουτι.τους εξηγησα τι εγινε και μολις τωρα πηρα mail που λεει οτι μου εστειλαν καινουριο!! :o οτι και να πω ειναι λιγο.πιστευω μεχρι τελος της εβδομαδας να ερθει!!ενα τεραστιο μπραβο στην corsair!!

Δημοσ.

εγω εχει περιπου 2-3 μερες που ανοιξα ticket!μου εσπασε ενα αυτακι απο το ενα hdd cage που εχει το κουτι.τους εξηγησα τι εγινε και μολις τωρα πηρα mail που λεει οτι μου εστειλαν καινουριο!! :o οτι και να πω ειναι λιγο.πιστευω μεχρι τελος της εβδομαδας να ερθει!!ενα τεραστιο μπραβο στην corsair!!

Μπορεις να με ενημερωσεις πως ανοιγεις ticket και τι ακριβως πληροφοριες χρειαζεται για αντικατασταση ενος προιοντως? Και επισης,το email πρεπει να σταλει στα αγγλικα ή και στα Ελληνικα δεν θα υπαρχει προβλημα?

Δημοσ.

Ας εκθειασω και γω λιγο την Corsair:

Αγορα Corsair Hydro και τοποθετηση. Μετα απο καθαρα δικο μου λαθος, καταστρεφω τα πασα απο δυο βιδες του, συνεχιζω την προσπαθεια και οι βιδες καταλληγουν να ειναι για πεταμα. Αποτελεσμα να μην καθεται καλα στη cpu και να ψαχνω πως μπορω να τις αντικαταστησω. Επικοινωνω με email με καποιον απο την Corsair (thanks to karmen1983). Tου εξηγω το λαθος μου και του ζηταω να με ενημερωσει που μπορω να απευθυνθω για την αγορα τους. Χωρις να το ζητησω και αφου εχω ξεκαθαρισει πως θελω να πληρωσω, με στελνει στο eshop της Corsair και μου δινει promotion code για αφαιρεση του κοστους. Αποτελεσμα, δωρεαν ανταλλακτικα (εαν θυμαμαι καλα πλησιαζαν τις 15 λιρες), δωρεαν αποστολη και παραλαβη εντος 2 ημερων. Ξαναλεω, για ενα καθαρα δικο μου λαθος.

@alldaynews

εαν θελεις αλλαξε τον τιτλο του thread και προσθεσε ενα "Corsair", να ειναι πιο ξεκαθαρο ;)

Έχοντας δει τη σχέση αγάπης που έχεις για τις βίδες γενικά, δεν εκπλήσσομαι...

2.jpg

:P

• Like 6
Δημοσ.

Καλα μιας και μιλάμε για corsair τελευταία φορά που ειχα ανοίξει ενα ticket για μια απλη ερώτηση πήρε 2 μήνες μεχρι να πάρω απάντηση :P

Δημοσ.

σημερα παρελαβα το hdd cage χωρις να στειλω πισω το παλιο που ειχε σπασει.απλα απιστευτη εταιρια! :)

Δημοσ.

Το αλαξανε και στελνουν Ελλαδα πλεον ??( για το καταστημα λεω )

Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App

Λιγο πριν τις 26 Φεβρουαριου οπου εγιναν αυτα που περιγραφω, δεν ειχα καποιο προβλημα.

Αλλο το RMA της Corsair και άλλο η αποστολή σε πελάτη πλέον (όχι δυσαρεστημένο) στην Ελλάδα.

Δεν στέλνουν πλέον Ελλάδα απο το e shop τους.

Ντάξει εξαιρούνται μερικοί :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...