Προς το περιεχόμενο

Καλές εκτπώσεις στη vodafone σε διάφορα κινητά

Lokokokakau

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρελαβααααααααααα Φλωρινα, αποστολη στη τοπικη Vodafone, μπαταρια εντελως αδεια, τωρα φορτιζει.

Αγορα Σαββατο 16.33 δεν ηρθε μειλ ποτε.

Κωδικος (1193798)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παρελαβααααααααααα Φλωρινα, αποστολη στη τοπικη Vodafone, μπαταρια εντελως αδεια, τωρα φορτιζει.

Αγορα Σαββατο 16.33 δεν ηρθε μειλ ποτε.

Με γεια!

Μπαταρία άδεια; Χμμμ... Δεν έρχονται προφορτισμένα; 

Σκέφτεστε ό,τι σκέφτομαι;  :X

• Like 1

Απο facebook 

''

molis to parelava apo magazi ths thessalonikh... opoios thelei to poulaw 250... den to exw anoiksei k oute prokeitai giati exw to S4..

αν οντως αληθευουν τα λεγομενα του και δεν τρολλαρει, ερχεται πολεμος. Τι Brad Pitt και World War Z..

και πάνω που ξεκίνησε ο πόλεμος με απαντήσεις αβέρτα με κράξιμο σβήστηκε το post προφανώς απο την vodafone...

Βασικά επειδή ξέρω κάτι λίγα από Vodafone λόγω δουλειάς, ας πούμε ότι δεν έχουν ιδέα του τι πουλάνε. Η επαφή τους με την τεχνολογία περιορίζεται σε excel με specs και τιμοκαταλόγους, οπότε μη σου κάνει εντύπωση. Στην τελική εταιρία κινητής τηλεφωνίας είναι, η συσκευές είναι δευτερεύον κομμάτι γι αυτούς.

Αν κανουν κανένα αστείο με lumnia και δεν δώσουν αντοίστοιχο κινητο με το Optimus, μαζεύω ότι έχω σε αυτούς και πάω cosmote η wind και πέρνω και τσάμπα κινητό.

εσυ αλλα μας ελεγες μεχρι χθες...οτι ολοι θα παραλαβουν ....και πολυ γκρινια κτλ...

για κωλοτουμπα σε κοβω....εκτος και αν εξυπηρετεις την εταιρεια...

Δε κατάλαβα, που αντιβαίνουν αυτα που λέω σήμερα τα προηγούμενα λεγόμενα μου;; Απλα είπα ότι ξεκινάει μια ολόκληρη συζήτηση για κάτι τελείως υποθετικο, και ότι καλο θα ηταν να γίνει επι πραγματικών συνθηκών και προσφορών. Φοβερή κωλοτουμπα ε;

Οσο για το "αν εξυπηρετώ την εταιρεία" το αφήνω ασχολίαστο- άλλωστε συνήθως οποίος πει καλο (ή τουλάχιστον μη αρνητικό) λόγο για εταιρεία σε φόρουμ είναι υπάλληλος της....

Καλημέρα Christo.

Μόλις επιβεβαιωσαμε την παραγγελία σου με τον κωδικό που μας έδωσες και φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα την έχεις στα χέρια σου!

Καλορίζικη!

παραγγελια 4 και 38, παραλαβη απο καταστημα, χωρις e-mail , αλλα πηρα αυτη την ενημερωση απ το φβ τους. :D Mακαρι να παρετε ολοι απο ενα παιδια!

Έφαγα άκυρο και γω...μα τι μαλάκες τους έστειλα και χθες και από την απάντηση τους(που τώρα ψιλιάστηκα ότι @@ απάντηση ήταν) νόμιζα θα πάρω αλλά τώρα τον πούλο

Έχω παραγγήλει και θήκη :lol:

Αν προτείνουν κάνα λούμια ή κανα S4 mini θα πέσει καντήλι

Ούτε σειρά προτεραιότητας, ούτε ένα κομμάτι ανά παραγγελία <_<

Με γεια!

Μπαταρία άδεια; Χμμμ... Δεν έρχονται προφορτισμένα; 

Σκέφτεστε ό,τι σκέφτομαι;  :X

μαλλον ειναι πολυ καιρο καθισμενα(πανω απο 6μηνο) σε αποθηκες και ξεφορτισε η μπαταρια τους.

Παντως ηταν σφραγισμενο με 2 αυτοκολ. και το κουτι και τα παρελκομενα στην πενα.

• Like 2

Δεν καταλαβα γτ να πλασαρουν ενα κινητο που δεν εχει ιδια χαρακτηριστικα και ουτε καν ιδιο λογισμικο...

Λιγο οσοι παρελαβα να διξουν λιγο σεβασμο και υποστηριξη σε οσους απο εμας που δεν θα παρουμε το g μεχρι να δουμε τι σκατα θα μας πλασαρουν...και τα περι σχολια α ωραια το παρελαβα εμενα ειναι κλειστω με γεματι μπαταρια χωρις μπαταρια...λιγο κατανοηση...

Του αδερφού μου που έγραψα πιο πίσω 

Σύμφωνα με τον κωδικό που μας δίνεις, δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά, για να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων στην ίδια τιμή φυσικά.

Η παπαριά που έκανα μέχρι να τον πάρω τηλέφωνο να συνεννοηθούμε !!!!

Δεν έχει σημασία φίλε μου

Υπάρχουν άτομα με παραγγελία 4:3* που έφαγαν άκυρο και άλλοι με παραγγελία πιο αργά που παρέλαβαν κανονικά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...