ektor7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Κανε το κοπο κοιτα πρωτα αυτά τα δυο θεματα και μετα για να παρεις μια ιδεα τι γινεται με τα windows tablets,ώστε να είναι πιο ευκολο να καταλάβεις τι σου προτινουμε! Windows Tablets:Οδηγός σωστής επιλογής! Σ'αυτο κατω θα βρεις και τα βιντεος με τα reviews και των τριων tablets! Windows tablets/hybrids γενικά. Αυτα τα 2 τελευταια που λες δεν ειναι τα ποιο δυνατα;Θελω κατι να μην κολαει σχεδον πουθενα αλλα σιγουρα με πληκτολογιο μαζι.Καμμια επεξεργασια φωτογραφιας θα κανω και μετα αναρτησεις.Αντε να βαλω και κανα μικρο βιντεακι σπανια ομως... Ναι είναι με πολύ ισχυρούς επεξεργαστες,που εχουν τα ultrabooks! Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2014 από ektor7
giorgos1966 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Κανε το κοπο κοιτα πρωτα αυτά τα δυο θεματα και μετα για να παρεις μια ιδεα τι γινεται με τα windows tablets,ώστε να είναι πιο ευκολο να καταλάβεις τι σου προτινουμε! Windows Tablets:Οδηγός σωστής επιλογής! Σ'αυτο κατω θα βρεις και τα βιντεος με τα reviews και των τριων tablets! Windows tablets/hybrids γενικά. Eνταξει φιλε μου ευχαριστω.Θα τα δω και εαν εχω καποια απορια θα σας ξαναρωτησω.
ektor7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Eνταξει φιλε μου ευχαριστω.Θα τα δω και εαν εχω καποια απορια θα σας ξαναρωτησω. Ρωτα στο δευτερο λινκ που εδωσα γιατι εκει συζητούμε και προτινουμε για όλα τα windows tablets και το παρακολουθουν και τα παιδια που πηραν και το surface και το dell,για να σου δωσουν περισσοτερες λεπτομεριες και για την κατασκευη και τις δυνατότητες τους! 1
dimosfc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα αγόρασα ένα asus t100 πριν λίγο καιρό και μπορώ να πω ότι οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν πλ θετικές . ωστόσο με το κούνημα της οθόνης έχανε επαφή με την βάση και αναγκάστικα το πάω πίσω για αλλαγή..και το δεύτερο έκανε ακριβώς το ίδιο. είναι συνιθισμένο αυτό?
ektor7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα αγόρασα ένα asus t100 πριν λίγο καιρό και μπορώ να πω ότι οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν πλ θετικές . ωστόσο με το κούνημα της οθόνης έχανε επαφή με την βάση και αναγκάστικα το πάω πίσω για αλλαγή..και το δεύτερο έκανε ακριβώς το ίδιο. είναι συνιθισμένο αυτό?Όχι!Μόνο ένα 95% το έχουν αυτό το πρόβλημα! Έχανε επαφή και μετά ξανά εβρησκε στις πλείστες περιπτώσεις,έτσι? Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2014 από ektor7
dimosfc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Όχι! Μόνο ένα 95% το έχουν αυτό το πρόβλημα! Έχανε επαφή και μετά ξανά εβρησκε στις πλείστες περιπτώσεις,έτσι? ναι έτσι κρίμα είχε καλές προοπτικές
ektor7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 ναι έτσι κρίμα είχε καλές προοπτικέςΦτηνή κατασκευή,λόγου κοστους και μακάρι να είναι μόνο τέτοιας φύσης τα προβλήματα,που συνηθίζονται και όχι κάτι μητρικές κάρτες γραφικών,μνήμες,οθόνες κ.τ.λ!
fasttam Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Τις τελευταίες μέρες όταν κλείνω ένα metro πρόγραμμα, αντί να με γυρίσει στο μενού με βγάζει στο desktop. Όχι δεν έχω τσεκαρισμένο στο Taskbar & Navigation το "go to desktop instead of start". Έχω την εντύπωση ότι η όλη ιστορία ξεκίνησε όταν έκανα συγχρονισμό (μέσα από το onedrive υποθέτω) στο να έχουν όλες οι συσκευές μου τα ίδια settings. Ξετίκαρα την επιλογή να είναι συγχρονισμένο το tablet, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Καμιά ιδέα;
ektor7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Τις τελευταίες μέρες όταν κλείνω ένα metro πρόγραμμα, αντί να με γυρίσει στο μενού με βγάζει στο desktop. Όχι δεν έχω τσεκαρισμένο στο Taskbar & Navigation το "go to desktop instead of start". Έχω την εντύπωση ότι η όλη ιστορία ξεκίνησε όταν έκανα συγχρονισμό (μέσα από το onedrive υποθέτω) στο να έχουν όλες οι συσκευές μου τα ίδια settings. Ξετίκαρα την επιλογή να είναι συγχρονισμένο το tablet, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Καμιά ιδέα; Ξετικαρε τις δυο επιλογες ή την πρωτη μονο, που ειναι μαρκαρισμενες στην εικονα! Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2014 από ektor7
Inler Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μια γρηγορη ερωτηση...Απο οθονη σε σχεση με tablets που εχουν 1920Χ1200 ή 2048Χ1536 πως παει(σε αναπαραγωγη ταινιων);
haHa Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Στις ταινιες, η διαφορα στην αναλυση ειναι αμελητεα. Η αναλυση κανει διαφορα στο κειμενο(browsing κλπ) , οχι στην κινουμενη εικονα
kostasfalcon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δεν με εχει ενοχλησει μεχρι τωρα η αναλυση του...μια χαρα σερφαρω και είναι ευκρινής η οθονη του. Το μονο πραγμα που με χαλαει μερικες φορες είναι ότι σε καποιες σελιδες πρεπει να γυρναω τον metro ie στο 100%....το εχω στο 125% γιατι στα περισσοτερα site δεν θελω αυτό την μακροστενη απεικονηση που βγαζει ματια.....
ge-lyk Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις το πήρα και εγώ και το έχω και φορτίζει. Έχοντας διαβάσει ήδη από καιρό όλο το thread, η μόνη ερώτηση που έρχεται στο μυαλό αρχικά και δε θυμάμαι να έχω βρει την απάντηση πουθενά είναι το πώς είναι προτιμότερο να δουλεύεται. Στην πρίζα ή όχι?
johnnyman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 καλοριζικο φιλε μου!καλο ειναι οταν το δουλευεις να μην ειναι στην μπριζα!διαβασε εδω μερικα πραματα για την μπαταρια πως πρεπει να την χειριζεσαι και κανε εγκατασταση κ το προγραμματακι που εχει!! http://batterycare.net/en/index.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα