Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

άρα στη δεδομένη στιγμή μιλάμε για μονόδρομο. κυρίως το θέλω για επεξεργασία αρχείων office κατά τη διάρκεια ταξιδιών. οπότε βλέπω να το παραγγέλνω γιατί έχει και καλή τιμή.

Με ενα usb stick λυνεις το προβλημα του 3g/4g.

Και η RT διαθετει office,αλλα η κανονικη εκδοση που εχουν τα tablets με κανονικα win8.1,ειναι πιο πληρη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά για κάποιο λόγο στον Explorer μου βγάζει αλαμπουρνέζικα πηγαίνοντας να γράψω ελληνικά σε μια forma... ξέρετε γιατί το κάνει αυτό?

Τι γλωσσα εχει εγκατεστημενη για το συστημα?

Ανεβασε και ενα screenshot να καταλαβουμε περι τινος προκειται.

Επεξ/σία από ektor7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα. πήρα και εγώ το tabletaki σήμερα. ολα καλά μέχρι τώρα. το μόνο θέμα είναι η απουσία του outlook απο τα office home & student. ξέρει κανείς πως γίνεται να το περάσω? ευχαριστώ

επισης καμια καλη θηκη παιζει για τη συσκευη?

Επεξ/σία από Bakxos

Τι γλωσσα εχει εγκατεστημενη για το συστημα?

Ανεβασε και ενα screenshot να καταλαβουμε περι τινος προκειται.

5i0t.png

Συγνώμη για την καθυστέρηση ορίστε και το screenshot. Δεν ξέρω γιατί μου το κάνει αυτό και είναι ενοχλητικό. Το κάνει μόνο όταν προσπαθώ να γράψω σε φόρμες οπουδήποτε αλλού γράφει κανονικά. Επίσης τελευταία παρατήρησα μια διάχυση φωτός (από ότι κατάλαβα) στην κάτω δεξιά γωνία. Έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα? Έχει μιλήσει κανείς με την αντιπροσωπία? Νομίζω ότι είναι φάντασμα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5i0t.png

Συγνώμη για την καθυστέρηση ορίστε και το screenshot. Δεν ξέρω γιατί μου το κάνει αυτό και είναι ενοχλητικό. Το κάνει μόνο όταν προσπαθώ να γράψω σε φόρμες οπουδήποτε αλλού γράφει κανονικά. Επίσης τελευταία παρατήρησα μια διάχυση φωτός (από ότι κατάλαβα) στην κάτω δεξιά γωνία. Έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα? Έχει μιλήσει κανείς με την αντιπροσωπία? Νομίζω ότι είναι φάντασμα!

Δε βρηκα καποια εξηγηση για το θεμα της γλωσσας.Δοκιμασα καποιες επιλογες στην γλωσσα,να δω αν επιρεαζει κατι αλλα τιποτα.

Γιατι δεν ανοιγεις καποιο θεμα στα windows,σιγουρα καποιος θα εχει καποια ιδεα το τι συμβαινει?

Η διαχυση που την βλεπεις μονο αν κοιτας περιπου 170 μοιρες απο αριστερα προς δεξια,νομιζω υπαρχει σε ολα.Δεν επιρεαζει ομως την γενικη εμπηρια.Εγω εκαμα ενα μηνα να το προσεξω,γιατι φαινεται μονο οταν το κοιτας απο τη γωνια που αναφερα και σε συγκεκριμενο φοντο στο desktop(συνηθως οταν βλεπεις ταινια μπορει να φανει).Κατι παρομοιο εχω συναντησει σε πολλα λαπτοπς,γι'αυτο δε του εδωσα ιδιαιτερη σημασια!

Επεξ/σία από ektor7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε βρηκα καποια εξηγηση για το θεμα της γλωσσας.Δοκιμασα καποιες επιλογες στην γλωσσα,να δω αν επιρεαζει κατι αλλα τιποτα.

Γιατι δεν ανοιγεις καποιο θεμα στα windows,σιγουρα καποιος θα εχει καποια ιδεα το τι συμβαινει?

Η διαχυση που την βλεπεις μονο αν κοιτας περιπου 170 μοιρες απο αριστερα προς δεξια,νομιζω υπαρχει σε ολα.Δεν επιρεαζει ομως την γενικη εμπηρια.Εγω εκαμα ενα μηνα να το προσεξω,γιατι φαινεται μονο οταν το κοιτας απο τη γωνια που αναφερα και σε συγκεκριμενο φοντο στο desktop(συνηθως οταν βλεπεις ταινια μπορει να φανει).Κατι παρομοιο εχω συναντησει σε πολλα λαπτοπς,γι'αυτο δε του εδωσα ιδιαιτερη σημασια!

ektor κατάλαβα τι εννοείς και δεν είναι αυτό. μιλάω για πραγματική διάχυση που φαίνεται από όλες τις γωνιές ακόμα και κατάφατσα! ειδικά σε μαύρα χρώματα δεν το συζητάω κάνει μπαμ. έχει μιλήσει κανένας με αντιπροσωπεία? γνωρίζουμε κανένα τηλέφωνο?

Επεξ/σία από belafode

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ektor κατάλαβα τι εννοείς και δεν είναι αυτό. μιλάω για πραγματική διάχυση που φαίνεται από όλες τις γωνιές ακόμα και κατάφατσα! ειδικά σε μαύρα χρώματα δεν το συζητάω κάνει μπαμ. έχει μιλήσει κανένας με αντιπροσωπεία? γνωρίζουμε κανένα τηλέφωνο?

Eγω δεν εχω τετοιο θεμα!

Αναγκαστικα πρεπει να το πας για εγγυηση!

http://www.asus.com/support/CallUs#

Διαλεξε ευρωπη και θα βρεις και το τηλ. για Ελλαδα!

Επεξ/σία από ektor7

Eγω δεν εχω τετοιο θεμα!

Αναγκαστικα πρεπει να το πας για εγγυηση!

http://www.asus.com/support/CallUs#

Διαλεξε ευρωπη και θα βρεις και το τηλ. για Ελλαδα!

σε αυτό έπαιρνα αλλα καμια τύχη :( για να δούμε αν θα είμαι πιο τυχερός από δευτερα. Επίσης σε κάποιο forum βρήκα και τηλέφωνο μιας αντιπροσωπείας στην ελλάδα αλλα μου είπαν πως είναι μονο για laptop...

σε αυτό έπαιρνα αλλα καμια τύχη :( για να δούμε αν θα είμαι πιο τυχερός από δευτερα. Επίσης σε κάποιο forum βρήκα και τηλέφωνο μιας αντιπροσωπείας στην ελλάδα αλλα μου είπαν πως είναι μονο για laptop...

Το t100 ειναι στη κατηγορια των laptop.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα καλά προς το παρόν. Επικοινώνησα με τον αντιπρόσωπο στην Ιταλία (0080044142044) του περιέγραψα το πρόβλημα και μου έστειλαν να συμπληρώσω μια ηλεκτρονική φόρμα για το service. Το service γίνεται στην Τσεχία οπότε αύριο θα έρθει να το παραλάβει το currier. Μου είπαν πώς η διαδικασία κρατάει 5-7 μέρες. Ας ελπίσουμε πώς θα έχουμε ευτυχές τέλος. Στην Ελλάδα ακόμα κοιμούνται :(

Επεξ/σία από belafode

Όλα καλά προς το παρόν. Επικοινώνησα με τον αντιπρόσωπο στην Ιταλία (0080044142044) του περιέγραψα το πρόβλημα και μου έστειλαν να συμπληρώσω μια ηλεκτρονική φόρμα για το service. Το service γίνεται στην Τσεχία οπότε αύριο θα έρθει να το παραλάβει το currier. Μου είπαν πώς η διαδικασία κρατάει 5-7 μέρες. Ας ελπίσουμε πώς θα έχουμε ευτυχές τέλος. Στην Ελλάδα ακόμα κοιμούνται :(

Ωραία,μακάρι να πάνε όλα καλά.

Γενικά όλα τα Asus,στέλνονται εξωτερικο για σερβίς αν δε κάνω λάθος!

Κατάλαβα. Αυτό το έχω σε πιο μικρο βαθμό στο nexus7(2012),αλλά όχι στο t100.

Τώρα παραλαβή ακόμη ενα t100 για ενα φιλο μου και ελπίζω να μην αντιμετωπισω κάτι τέτοιο!

Γενικά έχω μια ανησυχία όσο αφορα τις οθόνες των φτηνών συσκευών της Asus!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...