thpon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας και πάλι, είμαι πλέον κοντά στην αγορά του sony αλλά πρώτα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις. Σας έχω κουράσει ξέρω, αλλά δεν είναι και λίγα τα 500 ευρώ. -Μπορεί να συνδεθεί με hdmi στην tv ξέρω, αλλά πέρα από φωτογραφίες κτλ μπορώ να δω σε πολύ καλή ποιότητα ταινία μέσω του τάμπλετ στην τηλεόραση; -Τέλος το είδα δίπλα δίπλα με ένα galaxy tab 10.0 και μπορώ να πω πως το samsung είναι πολύ πιο φωτεινό αλλά το sony έχει κάτι στην οθόνη που με κέρδισε, φαίνονταν πιο ζωντανά τα χρώματα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με την φωτεινότητα σε δύσκολες συνθήκες; (π.χ κάτω από τον ήλιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 με ανταπτορα μπορεις να δεις ταινιες. το εχω και δεν εχω θεμα στον ηλιο μια χαρα φαινεται η οθονη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 ναι μόνο με αντάπτορα εκτός και αν έχεις smart tv και τα περνάς ασύρματα με DLNA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thpon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 με ανταπτορα μπορεις να δεις ταινιες. το εχω και δεν εχω θεμα στον ηλιο μια χαρα φαινεται η οθονη του. Σε πολύ καλή ανάλυση; Έχεις να προτείνεις κανέναν καλό αντάπτορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 εναν απλο απο πλαισιο εχω παρει και δουλευει αψογα. με κανα 12 ευρω τον ειχα αγορασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thpon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Τελικά το πήρα το "ταμπλετάκι". Απίστευτη οθόνη.-Καλώδιο (usb-hdmi) χρειάζεται ή adapter (hdmi-hdmi)για σύνδεση με την τηλεόραση; Έχει δοκιμάσει κανείς; Έχω δει και adapter με τρίτο βύσμα για φόρτιση.-Η έξοδος είναι microusb ή mhl; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα