donaldd Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 καλημερα σας παιδια,οποιος-α ξερει να μου πει παρακαλω ο πρωτος ηρθε αρχες σεπτεμβριου ληγμενος ηδη(καθυστερησε προφανως απο ελτα) ηταν περιπου 200€ (εκκαθαριστικος) επομενη καταμετρηση λεει τελη νοεμβριου ο δευτερος ηρθε ενα μηνα μετα οκτωβριος εληξε τωρα τελος οκτωβρη "εναντι" αλλα 200 ας πουμε. και αυτο εχει σημειωση καπου πανω επομενη καταμετρηση τελη νοεμβριου στο πρωτο λογ/μο εγραφε "ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ..." ΚΤΛΠ στο δευτερο γραφει κατω δεξια" ειδοποιση διακοπης ρευματος " κτλπ κτλπ ποσο περιθωριο εχω πριν το κοψουν? θα δωσω καποια στιγμη οποτε βρω χρηματα το προηγουμενο υπολοιπο να μεινει ο νεος που ειχε ερθει.. πες τμου οποιος ξερει... ευχαριστωωωωωωωωωωωω
NikosKallithea Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Πότε η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα Προθεσμία 45 ημερών δίνει ο Κώδικας Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας στους καταναλωτές να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος, προκειμένου να μην κοπεί το ρεύμα. Στην πράξη, η προθεσμία είναι λίγο μεγαλύτερη καθώς η ΔΕΗ ειδοποιεί τους πελάτες της που δεν έχουν πληρώσει τον προηγούμενο λογαριασμό με ειδικό μήνυμα που αναγράφεται στον επόμενο, ο οποίος εκδίδεται μετά από δύο μήνες. Μετά την ειδοποίηση αυτή η διακοπή ρεύματος μπορεί να γίνει χωρίς άλλη ειδοποίηση. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63381315
donaldd Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 τουτεστην με βαση οσων ειπα πιο πανω,ημερολογιακα ποσο εχω ακομα περιθωριο? 24/10 εληξε και ο δευτερος. αραγε θα εχω "περιθωριος" μεχρι τη επομενη καταμετρηση τους 29 /11 ? η μπορει να το κοψουν και πολυ νωριτερα ?
NikosKallithea Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 45 απο τον πρώτο, βάλε και καμιά 10αρια απο την ειδοποίηση του δεύτερου (αλλα μπορεί να είναι και άμεσο) γιατι λεει χωρίς αλλη ειδοποίηση, υπ' όψιν οτι στον δεύτερο (δηλαδή στην ειδοποίηση) εχουν περάσει ήδη ~60 μέρες Οπότε μετά την ειδοποίηση, ανα πάσα στιγμη είσαι είσαι εκτεθειμένος
tool1983 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειναι αναγκη να πληρωσεις ολο το ποσο. Πηγαινε και κανε διακανονισμο,στο 50% του συνολικου ποσου το δεχονται σιγουρα. αλλα και στο 40% να τους πεις λογικα θα τα παρουν. Αν στο κοψουν θα πρεπει να υπολογιζεις κ το τελος επανασυνδεσης που θα σου χρεωσουν.
spyroskonst Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 πρακτικά βέβαια το πότε στο κόβουν είναι άλλη ιστορία. Έχει τύχει σε φίλο μου να εγκαταλείψει κυριολεκτικά το σπίτι στην Αθήνα για 2.5 χρόνια, και επιστρέφοντας βρήκε 2.500€ λογαριασμό ΔΕΗ και το ρεύμα δεν είχε κοπεί ακόμη! 1
eleytheria1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 μου εχει ερθει ι δει...θελω να ξερω ποσο ειναι ι προθεσμια με τιν λιξη του εκκαθαριστικου?? δλδ ποσο κερο μου δινουν πριν τ κοψουν?
Silverage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 μου εχει ερθει ι δει...θελω να ξερω ποσο ειναι ι προθεσμια με τιν λιξη του εκκαθαριστικου?? δλδ ποσο κερο μου δινουν πριν τ κοψουν? 3
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 ? πλάκα ήταν επειδή έκανες κάτι λαθάκια στο μήνυμά σου
arxaggelos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρε τηλέφωνο και ρώτησε κατευθείαν στη ΔΕΗ.
man of steel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 3s2ns4.jpg μου εχει ερθει ι δει...θελω να ξερω ποσο ειναι ι προθεσμια με τιν λιξη του εκκαθαριστικου?? δλδ ποσο κερο μου δινουν πριν τ κοψουν? Μόνο εγώ βλέπω ως σωστά γραμμένη μία δύσκολη και όχι τόσο καθημερινή λέξη όπως το εκκαθαριστικό ενώ ακόμα και το η Δ.Ε.Η είναι γραμμένο ως ι δεί. Μάλλον κάποιοι εδώ μέσα μας τρολάρουν ασύστολα.Ακόμα και κάποιος επιπέδου πρώτης δημοτικού δεν υπήρχε περίπτωση να γράψει ι δει. 2
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μόνο εγώ βλέπω ως σωστά γραμμένη μία δύσκολη και όχι τόσο καθημερινή λέξη όπως το εκκαθαριστικό ενώ ακόμα και το η Δ.Ε.Η είναι γραμμένο ως ι δεί. Μάλλον κάποιοι εδώ μέσα μας τρολάρουν ασύστολα.Ακόμα και κάποιος επιπέδου πρώτης δημοτικού δεν υπήρχε περίπτωση να γράψει ι δει. Μήπως είναι i-ΔΕΗ? 1
Backpacker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 To ρεύμα πλέον το κόβουν μετά από αρκετές καθυστερήσεις..και σε δόσεις το κάνεις πλέον αν θέλεις...και ένα 50ευρω να δώσεις παίρνει παράταση μέχρι τον επόμενο λογαριασμό...
ΔΕΗ - Νομικος Υπευθυνος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Σε καθε περιπτωση, αν μου επιτρεπετε, καλο ειναι να ξεπληρωνουμε τα χρεη μας. Ειτε αφορα τα προσωπικα μας ειτε αφορα τα κρατικα μας. Μια νομική και αν θελετε και ελαφρως πατρικη συμβουλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα