Tigran Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μια πρόταση κι από μένα. Να μπεί ένα πεδίο όπου θα γράφει υποχρεωτικά ο πωλητής την πόλη του. Υπάρχουν πολλά πραγματάκια τα οποία είναι σχετικά φτηνά και δεν συμφέρει να σταλούν σε διαφορετική πόλη. Και γενικά κάποια προϊόντα είναι αποκλειστικά για χέρι-χέρι, ή πρέπει να τα δεις από κοντά για να αποφασίσεις 100%. Πουλάει ο άλλος τηλεόραση και γράφει: 24" Philips κτλ κτλ. μόνο 100€ χέρι-χέρι. (τυχαίο παράδειγμα) Χέρι-χέρι που? Στον Έβρο, στην Κρήτη ή στην Κέρκυρα; Θα μου πεις "ε δεν τον κόβει;". Η απάντηση είναι αυτονόητη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Περιοχη και τιμη υποχρεωτικα ειναι τα διαχρονικα αιτηματα...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badweed Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μια πρόταση κι από μένα. Να μπεί ένα πεδίο όπου θα γράφει υποχρεωτικά ο πωλητής την πόλη του. Υπάρχουν πολλά πραγματάκια τα οποία είναι σχετικά φτηνά και δεν συμφέρει να σταλούν σε διαφορετική πόλη. Και γενικά κάποια προϊόντα είναι αποκλειστικά για χέρι-χέρι, ή πρέπει να τα δεις από κοντά για να αποφασίσεις 100%. Πουλάει ο άλλος τηλεόραση και γράφει: 24" Philips κτλ κτλ. μόνο 100€ χέρι-χέρι. (τυχαίο παράδειγμα) Χέρι-χέρι που? Στον Έβρο, στην Κρήτη ή στην Κέρκυρα; Θα μου πεις "ε δεν τον κόβει;". Η απάντηση είναι αυτονόητη. αφου μπορεις να στειλεις μηνυμα να ρωτησεις . ετσι και αλλιως αν ειναι να παρεις κατι δεν θα επικοινωνησεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 αφου μπορεις να στειλεις μηνυμα να ρωτησεις . ετσι και αλλιως αν ειναι να παρεις κατι δεν θα επικοινωνησεις ; Αν ο πωλητής γράφει «χέρι-χέρι» και βλέπεις από την αρχή ότι βρίσκεται ένα σκασμό χιλιόμετρα μακριά σου, φυσικά και δε θα επικοινωνήσεις. Γιατί να το κάνεις; Για να χάνεις χρόνο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Αν ο πωλητής γράφει «χέρι-χέρι» και βλέπεις από την αρχή ότι βρίσκεται ένα σκασμό χιλιόμετρα μακριά σου, φυσικά και δε θα επικοινωνήσεις. Γιατί να το κάνεις; Για να χάνεις χρόνο; Για να βρισκεσαι σε δουλεια..... Οπως το καλυτερο "δεχομαι προσφορες"...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 αφου μπορεις να στειλεις μηνυμα να ρωτησεις . ετσι και αλλιως αν ειναι να παρεις κατι δεν θα επικοινωνησεις ; Την τελευταία φορά που έψαχνα οθόνη αναγκάστηκα να στείλω γύρω στα 15 pm για μάθω αν είναι στην πόλη μου. Το ίδιο έχω αναγκαστεί να κάνω και άλλες φορές. Είναι πολύ πρακτικό πράγματι.... Και η λίστα μεγαλώνει... Φεβρουάριος 2016 Σεπτέβριος 2015 Μάιος 2015 Απρίλιος 2015 Απρίλιος 2015 Φεβρουάριος 2015 Νοέμβριος 2014 Ιούλιος 2014 Μάιος 2014 Απρίλιος 2014 Μάρτιος 2014 Νοέμβριος 2013 Οκτωβριος 2013 Μάρτιος 2013 Φεβρουάριος 2013 Δεκέμβριος 2012 Οκτώβριος 2012 Νοέμβριος 2010 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badweed Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Την τελευταία φορά που έψαχνα οθόνη αναγκάστηκα να στείλω γύρω στα 15 pm για μάθω αν είναι στην πόλη μου. Το ίδιο έχω αναγκαστεί να κάνω και άλλες φορές. Είναι πολύ πρακτικό πράγματι.... Και η λίστα μεγαλώνει... lol για την λιστα . δες το απο την καλη πλευρα ,οτι σε γλιτωνει απο παρε δωσε με εναν ανθρωπο που χρειαζεται 15 πμ για να συνενοηθεις για κατι απλο . ενος κακου μυρια επονται λενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Την τελευταία φορά που έψαχνα οθόνη αναγκάστηκα να στείλω γύρω στα 15 pm για μάθω αν είναι στην πόλη μου. Το ίδιο έχω αναγκαστεί να κάνω και άλλες φορές. Είναι πολύ πρακτικό πράγματι.... Και η λίστα μεγαλώνει... Χαρα στην υπομονη σου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 lol για την λιστα . δες το απο την καλη πλευρα ,οτι σε γλιτωνει απο παρε δωσε με εναν ανθρωπο που χρειαζεται 15 πμ για να συνενοηθεις για κατι απλο . ενος κακου μυρια επονται λενε Όχι δεν με κατάλαβες. Δεν έστειλα τα 15 pm σε ένα άτομο για να μου πει από που είναι. Η πλειοψηφία των πωλητών δεν έγραφε περιοχή και όταν έβλεπα κάτι καλό αναγκαζόμουν να στείλω να ρωτήσω. Οι περισσότεροι ήταν από άλλη πόλη και πήγαινα στον επόμενο. Μάλιστα δεν ήταν από Αθήνα όλοι, ώστε να θεωρούν αυτονόητη την περιοχή και ξεχνάνε να την γράψουν. Πολλοί ήταν από επαρχία και παρόλα αυτά δεν φρόντιζαν να αναφέρουν την περιοχή τους προφανώς επειδή το ξεχνάνε. Αυτό δεν μου συνέβει μόνο μια φορά αλλά πολλές φορές που ψάχνω κάτι στις αγγελίες και είναι αρκετά κουραστικό. Εχω προτείνει επίσης αν δεν είναι τεχνικά δυνατό να μπει υποχρεωτικό πεδίο, να μπει έστω ένα μήνυμα όταν δημοσιεύεις καινούρια αγγελία που να σου θυμίζει να γράψεις και την περιοχή σου. Χαρα στην υπομονη σου..... ε πλέον μου φαίνεται αστείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 καλη κυριακη στη παρεα ενα θεματακι που αντιμετωπιζω μερικες μερες τωρα,οταν κανω αναζητηση στις αγγελιες,μου βγαζει μονο καμια 10ρια αποτελεσματα...εννοειται φυσικα οτι υπαρχουν πολλα περισσοτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Θα μπορουσε να αλλαξει η φορμα στις αγγελιες με υποχρεωτικα κουτακια οπως. Τιμη Πολη Αν δεχομαστε αντικαταβολη και πολλα αλλα οπως αποδειξη η εγγυηση κλπ κλπ. Φυσικα ολα αυτα ειναι τα αυτονοητα που θα πρεπει να βαζει ο καθε ενας στην αγγελια του γιατι ετσι βοηθαει στην προωθηση της και αντι να κανουν αυτο φτιαχνουν 2-3 λογαριασμους. καλη κυριακη στη παρεα ενα θεματακι που αντιμετωπιζω μερικες μερες τωρα,οταν κανω αναζητηση στις αγγελιες,μου βγαζει μονο καμια 10ρια αποτελεσματα...εννοειται φυσικα οτι υπαρχουν πολλα περισσοτερα.. Ειναι εδω και πολλες μερες αυτο το προβλημα προσπαθουν να το φτιαξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 1αρα αναμενουμε,ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ναι η περιοχη χρειαζεται στις αγγελιες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ (ενταξει μπορεις παντα να ρωτησεις....) οπως και η αντικαταβολη δηλαδη αν δεχεται καποιος αντικαταβολες κλπ. Πολλοι τα γραφουν μεσα στην αγγελια (που για εμενα ειναι το πιο σωστο) αλλα ειναι αρκετες που δεν εχουν πολλες πληροφοριες. Οπως μπηκε κουτακι για την τιμη μπορει να μπει ενα κουτακι για Περιοχη κ ενα NAI/OXI στο θεμα αντικαταβολη στο μενου αγγελιων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chicken32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ναι η περιοχη χρειαζεται στις αγγελιες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ (ενταξει μπορεις παντα να ρωτησεις....) οπως και η αντικαταβολη δηλαδη αν δεχεται καποιος αντικαταβολες κλπ. Πολλοι τα γραφουν μεσα στην αγγελια (που για εμενα ειναι το πιο σωστο) αλλα ειναι αρκετες που δεν εχουν πολλες πληροφοριες. Οπως μπηκε κουτακι για την τιμη μπορει να μπει ενα κουτακι για Περιοχη κ ενα NAI/OXI στο θεμα αντικαταβολη στο μενου αγγελιων. Θα διαφωνήσω στο θέμα της αντικαταβολής, μου φαίνεται δύσκολο να στείλεις στον καθένα με μηδέν αξιολογήσεις ή/και ανύπαρκτη συμμετοχή στο φόρουμ και να μπεις και στον κόπο να πας 2η φορά ταχυδρομείο για να την εισπράξεις. Συνεπώς, για μένα η αποστολή με αντικαταβολή εξαρτάται κάθε φορά από τα άτομα που κάνουν τη συναλλαγή και δε πρέπει να ισχύει για όλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Και να υπάρχει ποινή για άτομα που κάνουν αξιολογήσεις χωρίς να έγινε η συναλλαγή. Για να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό, γιατί δνε σε γουστάρουνε, γιατί δεν θέλουν να σου πουλήσουν τελικά κάτι κτλ κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις