Marchas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Την στιγμή που καλύπτει ανάγκες εργαστηρίου , θα μας είναι χρήσιμο . Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2013 από Marchas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marchas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Υπενθύμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε μου ολα καλα τον πηρες τον υπολογιστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Απο οτι ενημερωθηκα εχει γινει παραλαβη 2ου PC την προηγουμενη Δευτερα 9/12, PC το οποιο ανηκε στον WalkerSW. Η τελευταια σου ενεργεια Marchas ειναι στις 14/12 και αρα εαν ισχυει το παραπανω, θα επρεπε τουλαχιστον να εχεις ενημερωσει την λιστα του post #14. Υποθετω πως λογω ανωτερας βιας δεν εκανες κατι τετοιο. Περιμενω update και επιβεβαιωση ή οχι της 2ης δωρεας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Marchas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Λύση Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Χίλια συγγνώμη για την απουσία μου απλά είχαμε τρέξιμο στα τελειώματα της εργασίας και είχα αλλού το νου μου . Αδικαιολόγητος το ξέρω :/ Επιβεβαιώνω την παραλαβή απο τον Walker . Όσο για τα pc , συγκεντρώσαμε ότι χρειαζόμασταν ,και τα παραδώσαμε σήμερα το πρωί στο ορφανοτροφείο θηλέων "Μέλισσα" στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης Βάζω και 2 φωτογραφίες με τα pc σε λειτουργία Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την βοήθεια και από μένα αλλά και εκ μέρους των υπόλοιπων παιδιών . Πραγματικά βοηθήσατε πάρα πολύ ! Το θέμα αν θέλετε κλειδώνει PS : Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω edit το ποστ 14 . 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Χίλια συγγνώμη για την απουσία μου απλά είχαμε τρέξιμο στα τελειώματα της εργασίας και είχα αλλού το νου μου . Αδικαιολόγητος το ξέρω :/ Όσο για τα pc , συγκεντρώσαμε ότι χρειαζόμασταν και τα παραδώσαμε σήμερα το πρωί στο ορφανοτροφείο θηλέων "Μέλισσα" στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης Βάζω και 2 φωτογραφίες με τα pc σε λειτουργία Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την βοήθεια και από μένα αλλά και εκ μέρους των υπόλοιπων παιδιών . Πραγματικά βοηθήσατε πάρα πολύ ! Το θέμα αν θέλετε κλειδώνει PS : Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω edit το ποστ 14 . Χαίρομαι που βοηθησα... που πηγαν τελικά τα μηχανήματα? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 συγκεντρώσαμε ότι χρειαζόμασταν και τα παραδώσαμε σήμερα το πρωί στο ορφανοτροφείο θηλέων "Μέλισσα" στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης εδω πηγαν .. μπραβο φιλε για την πρωτοβουλια σου ! και μπραβο στα παιδια που βοηθησαν ! πολλα συγχαρητήρια απο μενα .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Να σαι καλα Marchas, χαιρομαι που επιασε τοπο το μηχανημα και ευχομαι να παρετε καλο βαθμο για το project σας. Post #14 edited απο μενα και post #20 μπηκε στην κορυφη του thread. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 παιδια συνχαρητηρια για την βοηθεια (δεν πειραζει εαν δεν φαινεται καπου το ονομα σας αλλα πιστευω μεσα σας να αισθανεσθαι υπεροχα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα