Vasilis 07 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Επίσης είμαι και στο 2013 όπου όλη η πληροφορία είναι στο Internet.Να αρχίσω να θεωρώ και το Iphone ως είδος βασικής ανάγκης; Θεέ μου. Το Iphone που κολλάει ? Την άποψη μου την είπα και δεν το συνεχίζω.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Πιστευω ειναι καλυτερα για το thread να γινει [locked] μεχρι να παραλαβει καποιος and/or μεχρι να περασουν 15-20 μερες που ζητησε το ebw για να ξεκινησει τις παραδοσεις. 7
giorginho Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μα ακριβώς γι αυτό το τόνισε. Η παρερμηνεία που είναι ? Πιστεύω πως όσοι έχουν κάνει παραγγελίες με περισσότερα από 2 κομμάτια ή έχουν φάει άκυρο ή θα τους δώσουν μόνο 1. Θα σου πω που ειναι: Στο οτι αργα το βραδυ οταν πηραν εμενα μου ειπαν "τα ιδια" (και περισσοτερα) τυπου "κανει 150 ευρω, 99$ απο αμερικη, αντε 90 ευρω στην καλυτερη" (ειδες? 3 τιμες μου εδωσε εμενα ) και αμεσως μετα μου επιβεβαιωσε με απολυτα κατηγορηματικο τροπο οτι εγω θα παραλαβω και τους 2 που παρηγγειλα και οτι θα εκτελεσουν ολες τις παραγγελιες στο ακεραιο. Φυσικα και μεχρι να τους δω στην πορτα μου, αφηνω τα παντα ανοιχτα (οπως ειπες ηδη το 1ο δειγμα αναξιοπιστιας στη συγκεκριμενη περιπτωση το ειχαμε με την φτηνη δικαιολογια περι 6μηνου οταν ειχαν τον ιδιο δισκο σε αλλους 2 κωδικους διαθεσιμο!), αλλα τουλαχιστον αυτο που ελεγαν χθες ηταν "νταξει εγινε μλκια, φταιμε κι εμεις, θα αναλαβουμε ολο το κοστος και ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ (για να μας προτιματε παντα)" και τιποτα αλλο. Εκτος αν σου δηλωσε εσενα κατηγορηματικα με αλλο τροπο (οχι με το "κανει 80 και το παιρνεις 43" που θυμιζει ντελαλη) οτι θα παρεις μονο 1 παροτι παρηγγειλες παραπανω. Τεσπα, κι εγω ελεγα απο πριν να γραψω την προταση του σαινομπι, παρακαλω να κλειδωσει μεχρι να σταλει στον mod ενημερωση για εξελιξη αν και απο οσο τον 'ξερω' μαλλον θα φυγουν αρκετα ποστς και θα μεινει ανοιχτο 1
Akershus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Εγώ που πήρα χθες τηλέφωνο για να επιβεβαιώσω ότι δεν είναι καμιά μουφιά μου είπαν ότι έχει γίνει λάθος από εκείνους και ότι στην παραγγελία είναι το προϊόν που εμφανίζεται στο site. Επίσης μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμος και πως η παραγγελία μένει ανοιχτή έως ότου αποσταλεί στον πελάτη! Αναμονή περίπου στις 100 παραγγελίες χωρίς να ξέρει η κάθε παραγγελία πόσα κομμάτια έχει και επίσης θα αποσταλούν με σειρά προτεραιότητας! Εγώ τσίμπησα 2 και περιμένω κάποια στιγμή στο μέλλον να μου ρθουν!
panoskatos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Είχε βγάλει και το eshop ισως και τον ιδιο σε καλή τιμή στο παρελθόν (για τα τότε δεδομένα καλή τιμή) ομως πραγματικά με σταμάτησε ο 1 χρόνος εγγύηση που είχε. Μην υποτιμάτε την εγγύηση, μου εχουν χαλάσει δυο μηχανικοί δίσκοι ως τώρα και ευτυχώς ημουν εντος εγγύησης αφου είχα και στους δυο 3 χρόνια εγγύηση. Φυσικά ισως εχει μεγαλύτερη αξία το περιεχόμενο αφου την πρώτη φορά εχασα μεγάλο όγκο φωτογραφιών απο προσωπικές μου στιγμές.Πλέον κάνω πάντα backup. Ο τελευταίος δίσκος που αγόρασα ηταν ενας Caviar Black οπου είναι και ο μοναδικός αυτη την στιγμή αν δεν κάνω λάθος με 5 χρόνια εγγύηση. Αν είσαι παθών σε νοιάζει πιο πολύ η εγγυηση απο την χωρητικότητα/ευρώ ! Φυσικά χάνω κ εγω κάπου αφου με τα ιδια χρήματα κάποιοι εδω μέσα που αγόρασαν 4 ολόκληρα terabyte εγω αγόρασα μόλις 1 terabyte
Questioner Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ας χαλάσει... Αν δεν κάνω λάθος η Seagate σε καλύπτει για 2 χρόνια. If you purchased the product in a European Economic Area Member State, you will receive the longer of your applicable product warranty period or two (2) years. The warranty period for all components other than the main product is ninety (90) days from the documented date of your purchase or two (2) years if purchased in a European Economic Area Member State. http://www.seagate.com/support/warranty-and-replacements/limited-consumer-warranty/ Επίσης να πω πως το RMA της Seagate είναι τρομερό. Είχε τύχει να στείλω έναν Samsung που μου χάλασε στα 2 χρόνια και ταχύτατα είχα νέο Seagate σπίτι μου. Τα μόνα μου έξοδα ήταν κάπου στα 10€ για να τον στείλω Ολλανδία. Όποιος έχει ήδη σκληρό Seagate/Samsung μπορεί να το διαπιστώσει από εδώ: http://support.seagate.com/customer/en-US/warranty_validation.jsp?form=0
HERTHAN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ελα ρε πλακα κανω μ@λ@κ@ς ειμαι ν'ακυρωσω. Επρεπε να παρω καμια 30αρια και μετα να δινω απο εναν εδω μεσα για οσους δεν προλαβαν. Αλλη φορα ετσι θα κανω γιατι μερικοι που οντως ειχαν αναγκη δεν προλαβαν την προσφορα. 2
Antwni Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 τον η τους παιρνω εγω. Για να τους βγάλεις σε αγγελία ή τους χρειάζεσαι? 2
panoskatos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Καλα ακυρωνω τοτε. Δεν υπονόησα σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο. Μακάρι οσοι παράγγειλαν να τον παραλάβουν
maxdore217 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Έχει ακούσει- μάθει κανείς κάτι ...? μέρες προσπαθώ να επικοινωνήσω με το chat αλλά (δεν ) είναι σαν να το κάνουν επίτηδες και να με αποφεύγουν ,αλλιώς θα είχαν απάντησή σε 1 mail που έστειλα...άσχετο στην αντικαταβολή είναι επιπλέον της τιμές 2.90€ για μεταφορικά ( ας μου θυμίσει κάποιος ).
giorgospet Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Όλα καλά θα πάνε, μίλησα και μου είπαν έρχονται τις επόμενες μέρες !
mikegad Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 15 μέρες είπαν οι άνθρωποι Επομένως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας (προς το παρόν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις