noob Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 ε βεβαια, β εθνικη. next year Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μακαρι απο το ψεκασμα καποιοι απο εσας να εγιναν ανθελληνες και να αρκει το αντιδοτο για να γινεται σωστοι ανθρωποι και να συμπεριφερεστε στο ελαχιστο σαν Ελληνες. Αλλα δυστυχως δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Μα... ακριβως σαν Ελληνες συμπεριφερομαστε. Και αρχαιοι μαλιστα. Η τουλαχιστον το παρακατω ειναι ενδειξη προς κατι τετοιο https://docs.google.com/document/d/1gT5rVqygorpjFXRzr1ADcv9EDSRMvCCnEK-gdeAklIc/edit Αν και η γνωμη μου ειναι πως μαλλον υπερβαλλει αυτος που το εγραψε. Τα χαρακτηριστικα αυτα ειναι ανθρωπινα γενικως. Συμπέρασμα! Οποίος πει το παραμικρό καλο για τους Ελληνες σημαίνει ότι ειναι ψεκασμενος! <br> Αν πει δε ότι εχει και σχέση με την αρχαία Ελλάδα έστω και πολιτισμική εχει προβλημα! Καρα λολ λέμε!<br><br> Οχι. Απλως συζητησεις που ξεκινουν με αυτον τον τροπο εχουν την ταση να καταληγουν στην "ανωτεροτητα" αυτων (και αρα εμας?) σε σχεση με τους αλλους λαους. Επισης, οπως ειπωθηκε, αν εχουμε τοσο την αναγκη να επιδεικνυουμε τα κατορθωματα καποιον ανθρωπων που ζησαν 2500 χρνια πριν ειναι επειδη ουσιαστικα δεν εχουμε να επιδειξουμε τιποτε πραγματικα δικο μας αξιο λογου Αυτα ειναι αρκετα για να προκαταβαλλουν εμενα προσωπικα τουλαχιστον, αρνητικα σε τετοιου ειδους συζητησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkerr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ναι αλλα η ανωτεροτητα δεν τρωγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μα... ακριβως σαν Ελληνες συμπεριφερομαστε. Και αρχαιοι μαλιστα. Η τουλαχιστον το παρακατω ειναι ενδειξη προς κατι τετοιο δηλαδη οι ελληνες ηταν ανεκαθεν λαμογια, κατι που το ειχαν παρει χαμπαρι οι ξενοι απο τοτε. no surprises here. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Σε λίγο θα μας πείτε μερικοί ανθέλληνες ότι ούτε εμείς ούτε οι Σκοπιανοί είναι απόγονοι του Μ. Αλέξανδρου του Εκπολιτιστή... Τσάμπα δάκρυσε ο Εθνάρχης, δηλαδή! δηλαδη οι ελληνες ηταν ανεκαθεν λαμογια, κατι που το ειχαν παρει χαμπαρι οι ξενοι απο τοτε. no surprises here. Είναι γνωστό ότι ο original Έλληνας Θεός είναι ο Ερμής το Λαμόγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Τα πραγματα ειναι πολυ απλα,ειρωνεια εσπειρες,ειρωνεια θεριζεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνεις την διαφορά ειρωνίας και ψέμματος; Εάν ναι, τότε δεν είναι ανάγκη να μου κάνεις την παράθεση που ζήτησα και ό,τι έχεις πει αυτομάτως μπορεί να θεωρηθεί ψέμα. Εάν όχι, τότε περιμένω να μου φέρεις παράθεση για αυτό που είπες γιατί εάν δεν το κάνεις τότε αυτομάτως είσαι ψεύτης και φαντασιόπλητκος. Αυτη η εικονα ειναι εντελως εκτος τοπου. Δεν γινεται ατομο της ιδεολογιας που αφηνει να εννοηθει ο μεανδρος , να καθεται αταραχος στο σπιτι του ενω εξω υπαρχει διαδηλωση με αριστερες προοδευτικες δυναμεις . Παρακαλω οι ανακριβειες να διορθωθουν απο τον δημιουργο της εικονας ταχιστα. Μαίανδρος και όχι σβάστιγκα; Χο χο χο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Τιμον επειδή με εσένα τουλάχιστον κάνουμε κουβέντα, μη πεφτεις στη παγίδα να βαφτιζεις κάποιον χωρίς να τον γνωρίζεις...<br><br> Φιλική συμβουλή την οποία είτε τη λαμβάνετε υπόψη σου είτε τη πετάς..Άλλο να πεις στον άλλο ότι ειναι λάτρης της παγκοσμιοποίησης άλλο να τον τοποθετήσεις πολιτικά ειδικά για τέτοιο λογο.<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Αυτό σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνεις την διαφορά ειρωνίας και ψέμματος; Εάν ναι, τότε δεν είναι ανάγκη να μου κάνεις την παράθεση που ζήτησα και ό,τι έχεις πει αυτομάτως μπορεί να θεωρηθεί ψέμα. Εάν όχι, τότε περιμένω να μου φέρεις παράθεση για αυτό που είπες γιατί εάν δεν το κάνεις τότε αυτομάτως είσαι ψεύτης και φαντασιόπλητκος. Μαίανδρος και όχι σβάστιγκα; Χο χο χο... Που ειδες τα ψεματα? Εσυ δεν ξερεις να ξεχωριζεις την ειρωνεια απο το ψεμα ή κανεις οτι δεν μπορεις γιατι ετσι σε συμφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Έστω οτι είμαι απόγονος των αρχαίων ελλήνων, αλλάζει κάτι σε εμένα ? Παίζει κανέναν ρόλο? Επίσης πως μπορούμε να ξέρουμε οτι μέσα σε αυτά τα 2000-2500χρόνια από την αρχαία Ελλάδα, δεν έγιναν "αναμίξεις" των εδώ πληθυσμών της αρχαίας Ελλάδας με άλλους που πιθανόν να μετανάστευσαν στα εδώ μέρη? Είτε είμαι είτε όχι είτε στο ήμιση δεν αλλάζει τίποτα. Τρολλοτόπικ προγονοπληξίας για να γράφουμε και να ανακυκλώνουμε απόψεις χιλιοειπωμένες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μιλας εσυ που για να βγεις εξω συμβουλευεσαι πρωτα 3 διαφορετικα δελτια καιρου και μετα κανεις πλακα για τα ψεκασματα Που ειδες τα ψεματα? Εσυ δεν ξερεις να ξεχωριζεις την ειρωνεια απο το ψεμα ή κανεις οτι δεν μπορεις γιατι ετσι σε συμφερει. Το ψέμα σου στην πρώτη παράθεση. Όταν ειρωνεύεσαι κάποιον το κάνεις για κάτι ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ή ΥΠΑΡΧΕΙ ή ΈΧΕΙ ΠΕΙ ή ΈΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ή εν γένει ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΚΤΟ. Άρα, παραδέχεσαι ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την ειρωνία από το ψέμα και άρα οι απόψεις σου θα έχουν την βαρύτητα που τους πρέπει. Εάν δεν το κάνεις τότε περιμένω την παράθεσή σου για αυτό που μου καταλογίζεις ειδάλλως είσαι ψεύτης και οι απόψεις σου θα έχουν την βαρύτητα που τους πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Το ψέμα σου στην πρώτη παράθεση. Όταν ειρωνεύεσαι κάποιον το κάνεις για κάτι ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ή ΥΠΑΡΧΕΙ ή ΈΧΕΙ ΠΕΙ ή ΈΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ή εν γένει ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΚΤΟ. Άρα, παραδέχεσαι ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την ειρωνία από το ψέμα και άρα οι απόψεις σου θα έχουν την βαρύτητα που τους πρέπει. Εάν δεν το κάνεις τότε περιμένω την παράθεσή σου για αυτό που μου καταλογίζεις ειδάλλως είσαι ψεύτης και οι απόψεις σου θα έχουν την βαρύτητα που τους πρέπει. Εχεις αποδειξεις οτι δεν μας ψεκαζουνε και ειρωνευεσαι οσους πιστευουν το αντιθετο απο εσενα ? Οταν εσυ δεν εχεις αποδειξεις για το τι ιδεολογια ειναι ο αλλος και τον χαρακτηριζεις με συγκεκριμενο τροπο νομιζεις οτι εσυ δεν κανεις ατοπημα ? Εγω το σχολιο σου το παιρνω σαν ειρωνεια και δεν λεω σαν εσενα οτι λες ψεματα και οτι αυτην την βαρυτητα εχουν τα λεγομενα σου. Σου ειπα μαντεψες λαθος και για μενα τελειωσε η υποθεση, τι επρεπε να κανω δηλαδη να λεω τι ψευτης εισαι? Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι, εδω δεν υπαρχει κρεμασμενος αρα μιλα οσο θελεις για σχοινι δεν τρεχει τιποτα. Μονος σου λες μονος σου αναιρεισαι. Εγω ξερω να ξεχωριζω την ειρωνεια απο το ψεμα ,εσυ γιατι παριστανεις οτι δεν μπορεις ? Αν το σοβαροτερο επιχειρημα σου ειναι αυτο τοτε μην ξεκινας κατι που δεν εισαι σε θεση να το τελειωσεις. Εσυ ξεμεινες απο επιχειρηματα και προσπαθεις να απαξιωσεις τον αλλο με γελοιες δικαιολογιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Εχεις αποδειξεις οτι δεν μας ψεκαζουνε και ειρωνευεσαι οσους πιστευουν το αντιθετο απο εσενα ? Οταν εσυ δεν εχεις αποδειξεις για το τι ιδεολογια ειναι ο αλλος και τον χαρακτηριζεις με συγκεκριμενο τροπο νομιζεις οτι εσυ δεν κανεις ατοπημα ? Εγω το σχολιο σου το παιρνω σαν ειρωνεια και δεν λεω σαν εσενα οτι λες ψεματα και οτι αυτην την βαρυτητα εχουν τα λεγομενα σου. Σου ειπα μαντεψες λαθος και για μενα τελειωσε η υποθεση, τι επρεπε να κανω δηλαδη να λεω τι ψευτης εισαι? Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι, εδω δεν υπαρχει κρεμασμενος αρα μιλα οσο θελεις για σχοινι δεν τρεχει τιποτα. Μονος σου λες μονος σου αναιρεισαι. Εγω ξερω να ξεχωριζω την ειρωνεια απο το ψεμα ,εσυ γιατι παριστανεις οτι δεν μπορεις ? Αν το σοβαροτερο επιχειρημα σου ειναι αυτο τοτε μην ξεκινας κατι που δεν εισαι σε θεση να το τελειωσεις. Εσυ ξεμεινες απο επιχειρηματα και προσπαθεις να απαξιωσεις τον αλλο με γελοιες δικαιολογιες. Κάπου είσαι λάθος, εσύ ή ο οποισδήποτε το ισχυρίζεται πρέπει να αποδείξεις ότι μας ψεκάζουν, όχι να αποδείξει κάποιος άλλος ότι δεν γίνεται ψεκασμός. Την πράξη αποδεικνύεις πάντα, όχι την απουσία πράξης (πχ δικαστήρια). Αν δεν μπορείς να αποδείξεις εσύ ή όποιος γενικά ισχυρίζεται ψεκασμό, τότε απλά αερολογείς ή φαντασιώνεσαι (γενικά μιλάω, όποιος μιλάει για ψεκασμούς). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Κάπου είσαι λάθος, εσύ ή ο οποισδήποτε το ισχυρίζεται πρέπει να αποδείξεις ότι μας ψεκάζουν, όχι να αποδείξει κάποιος άλλος ότι δεν γίνεται ψεκασμός. Την πράξη αποδεικνύεις πάντα, όχι την απουσία πράξης (πχ δικαστήρια). Αν δεν μπορείς να αποδείξεις εσύ ή όποιος γενικά ισχυρίζεται ψεκασμό, τότε απλά αερολογείς ή φαντασιώνεσαι (γενικά μιλάω, όποιος μιλάει για ψεκασμούς). Καθολου λαθος δεν ειμαι. Εγω δεν ξεκινησα την ειρωνεια για το ψεκασμα, ο καθενας μπορει να πιστευει σε αυτο το θεμα οτι θελει προβλημα του. Μια ειναι η αληθεια και οποιος εχει ιχνος λογικης χωρις προκαταληψεις μπορει να την δει ευκολα. Οταν ομως με ειρωνευονται γιαυτο το θεμα στην ειρωνεια απανταω με ειρωνεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Καθολου λαθος δεν ειμαι. Εγω δεν ξεκινησα την ειρωνεια για το ψεκασμα, ο καθενας μπορει να πιστευει σε αυτο το θεμα οτι θελει προβλημα του. Μια ειναι η αληθεια και οποιος εχει ιχνος λογικης χωρις προκαταληψεις μπορει να την δει ευκολα. Οταν ομως με ειρωνευονται γιαυτο το θεμα στην ειρωνεια απανταω με ειρωνεια. Μα ρε φιλαράκι, όταν βγαίνεις και λες ότι μας ψεκάζουν και δεν έχεις αποδείξεις λογικό είναι να αρχίσουν να σε ειρωνεύονται. Πίστευε και σε πράσινα άλογα, και σε εξωγήινα ανθρωπάκια που σε απαγάγουν κάθε βράδυ, αν δεν μπορείς να το αποδείξεις είτε κρατάς την "πληροφορία" για τον εαυτό σου ή ανέχεσαι τον χλευασμό και την ειρωνεία των υπολοίπων. Εκτός και αν μπορείς να αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου οπότε τους βουλώνεις το στόμα. Δεν θα αποδείξω εγώ ότι δεν σε απαγάγουν εξωγήινοι κάθε βράδυ, εσύ θα το αποδείξεις ότι σε απαγάγουν. Έτσι πάει. Ούτε θέμα αλήθειας είναι, ούτε προκατάληψης. Απλή λογική είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μα ρε φιλαράκι, όταν βγαίνεις και λες ότι μας ψεκάζουν και δεν έχεις αποδείξεις λογικό είναι να αρχίσουν να σε ειρωνεύονται. Πίστευε και σε πράσινα άλογα, και σε εξωγήινα ανθρωπάκια που σε απαγάγουν κάθε βράδυ, αν δεν μπορείς να το αποδείξεις είτε κρατάς την "πληροφορία" για τον εαυτό σου ή ανέχεσαι τον χλευασμό και την ειρωνεία των υπολοίπων. Εκτός και αν μπορείς να αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου οπότε τους βουλώνεις το στόμα. Δεν θα αποδείξω εγώ ότι δεν σε απαγάγουν εξωγήινοι κάθε βράδυ, εσύ θα το αποδείξεις ότι σε απαγάγουν. Έτσι πάει. Ούτε θέμα αλήθειας είναι, ούτε προκατάληψης. Απλή λογική είναι. Αποδειξεις υπαρχουν πολλες αν δεν τις βλεπεις μπραβο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις