Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες. Εχω τα παραπανω ρουτερ και διαβασα οτι και τα 2 ειναι πολυ καλα αλλα απο θεμα ασυρματου ειναι αθλια και τα 2. Και οντως οταν ημουν με το thomson πηγαινα μεσα στο σαλονι και μια κοβοτανε (δεν επιανε δηλαδη το δικτυο) και μια επιανε. Με το technicolor καπως καλυτερα. Πιο ειναι πιο καλο σε αυτον τον τομεα?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες. Εχω τα παραπανω ρουτερ και διαβασα οτι και τα 2 ειναι πολυ καλα αλλα απο θεμα ασυρματου ειναι αθλια και τα 2. Και οντως οταν ημουν με το thomson πηγαινα μεσα στο σαλονι και μια κοβοτανε (δεν επιανε δηλαδη το δικτυο) και μια επιανε. Με το technicolor καπως καλυτερα. Πιο ειναι πιο καλο σε αυτον τον τομεα?

τα δοκιμαζεις και τα 2 και βλεπεις.

so simple.αν μπορεις τωρα να βαλεις τοενα στο ενα δωματιο και το αλλο πχ στο σαλονι και να τα ενωσεις με ethernet οποτε να εχεις 2 wi fi δικτυα και καλυτερο coverage τοτε το κανεις.

Δημοσ.

Μμμ καλη αυτη η ιδεα που εδωσες. Απλα ξερεις, στο δωματιο με το pc παιρνω με ethernet και σαλονι ασυρματα. Πρεπει ομως να παρω τεραστιο ethernet για να τα συνδεσω ετσι?

Δημοσ.

Μμμ καλη αυτη η ιδεα που εδωσες. Απλα ξερεις, στο δωματιο με το pc παιρνω με ethernet και σαλονι ασυρματα. Πρεπει ομως να παρω τεραστιο ethernet για να τα συνδεσω ετσι?

το ethernet παιζει σχεδον μεχρι 100 μετρα.απλα στο λεω και αυτο σαν μια ιδεα.αλλιως δοκιμαζεις και τα και βλεπεις ποιο εχει καλυτερο wireless.λογικα το v8 πιστευω.

Δημοσ.

Και ομως. Το technicolor χτυπαει λιγο καλυτερο ασυρματο. Θα δοκιμασω και αυτο που ειπες :) Ευχαριστω

τα technicolor γενικοτερα τα ειχαν θαψει λιγακι στο θεμα του wireless λογω οτι δεν εχουνεξωτερικη κεραια.απο εκει και περα καποιοι που αλλαξαν firmware οπως πχ στο 5130 ειπαν οτι μετα επαιζε καλυτερα.για αυτο και σου ειπα δοκιμασε τα και τα 2.οσο μπορεις σε καλυτερο σημειο μακρυα απο εμποδια οχι σε γωνιες τοιχων οχι πισω απο επιπλα.αν τωρα μπορεις και τα 2 τοτε τα βαζεις και τα 2 και σου λεμε τι ρυθμισεις θα κανεις στο δευτερο για να παιξει σαν access point.αν τωρα σου χτυπαει καλυτερο ασυρματο το technicolor κρατα αυτο αρκει να ειναι σταθερο και στα υπολοιπα.αν τωρα πχ το v8 σε βολευει σε καποια πραγματα αλλα θες το ασυρματο του Technicolor εκει μπορεις να τα βαλεις διπλα διπλα να τα ενωσεις και να κλεισεις το ασυρματο του v8 (να παιζει μονο σαν adsl router) και να βαλεις το Technicolor να κανει το ασυρματο.γενικοτερα μπορεις να κανεις οτι συνδυασμο θες αναλογα τις αναγκες σου

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα. Συγνωμη που ξεθαβω ξανα το θεμα μου. Αποφασισα να κανω αυτην την πατεντα και να εχω και τα 2 ταυτοχρονα. Το thomson στο δωματιο μου για ενσυρματο και το technicolor στο σαλονι για ενσυρματο. Εδω ερχεται το προβλημα. Επειδη απο το δωματιο μου μεχρι το σαλονι ειναι αρκετες γωνιες, μια πιανεις ασυρματο μια οχι. Η αποσταση ειναι περιπου στα 7-8 μετρα. Πως θα το κανουμε?

Δημοσ.

Καλησπερα. Συγνωμη που ξεθαβω ξανα το θεμα μου. Αποφασισα να κανω αυτην την πατεντα και να εχω και τα 2 ταυτοχρονα. Το thomson στο δωματιο μου για ενσυρματο και το technicolor στο σαλονι για ενσυρματο. Εδω ερχεται το προβλημα. Επειδη απο το δωματιο μου μεχρι το σαλονι ειναι αρκετες γωνιες, μια πιανεις ασυρματο μια οχι. Η αποσταση ειναι περιπου στα 7-8 μετρα. Πως θα το κανουμε?

τ ενα Thomson 192.168.1.254 .το αλλο 192.168.1.253 με κλειστο dhcp>τα ενωνεις με καλωδιο και εισαι οκ.στο δευτερο Thomson δωσε τα ιδια στοιχεια στο wireless απλα το ενα να εχει καναλι 1 και το αλλο πχ καναλι 6 και πανω.οχι 12 καναλι οχι 13 οχι auto

Δημοσ.

Περιμενε λιγακι. Με ethernet καλωδιο να τα συνδεσω? Να παω να αγορασω δηλαδη τοσο μακρυ και να βαλω και τις 2 ακρες σε lan θυρα? Δεν εχω ξανακανει κατι παρομοιο και ειναι καπως περιπλοκο..καταλαβαινεις.

Δημοσ.

Περιμενε λιγακι. Με ethernet καλωδιο να τα συνδεσω? Να παω να αγορασω δηλαδη τοσο μακρυ και να βαλω και τις 2 ακρες σε lan θυρα?

yes.Να παιξοουν ασυρματα το ενα απο το αλλο στο 99 τις 100 το ξεχνας.οι πιθανοτητες να παιξουν ακομα και να υποστηριζουν wds ειναι πολυ μικρες.

Δημοσ.

Οποτε κουμπωνω και τα 2 με την δικια τους τροφοδοσια, βαζω ΚΑΙ στα 2 το δικο τους καλωδιο γραμμης, τα ενωνω με καλωδιο δικτυου και ξεκιναω τις πατεντες που μου ειπες. Αν τυχον σκαλωσω καπου θα σε ενημερωσω :D

Δημοσ.

Οποτε κουμπωνω και τα 2 με την δικια τους τροφοδοσια, βαζω ΚΑΙ στα 2 το δικο τους καλωδιο γραμμης, τα ενωνω με καλωδιο δικτυου και ξεκιναω τις πατεντες που μου ειπες. Αν τυχον σκαλωσω καπου θα σε ενημερωσω :D

επ error.στο δευτερο ρουτερ δεν θα κουμπωσεις τηλεφωνικο καλωδιο.μονο στο πρωτο.το δευτερο μονο ρευμα και καλωδιο δικτυου πανω .τιποτε αλλο.δεν βαζεις τηλεφωνικο.δεν γινεται να συγχρονισουν 2 ρουτερ μαζι.το δευτερο θα παιρνεει ιντερνετ απο το πρωτο απο το καλωδιο οχι απο το τηλεφωνο.

Δημοσ.

Αααα εγινε my mistake. Οποτε κανω αυτο που ειπες και ξεκιναω τις ρυθμισεις μετα. Θα σε ενημερωσω συντομα και παλι ευχαριστω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...