Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λοιπόν φιλαράκια θέλω προτάσεις για νέο pc για τον κολλητό μου, ένα VFM αν γίνεται μέχρι 400 ευρώ.

Οθόνη δεν θέλουμε μόνο κουτί δηλαδή CPU, GPU, RAM κλπ και να είναι από ένα μαγαζί.

Ακούω προτάσεις :)   

Δημοσ.

τι οθονη εχετε?σκληρο εχετε?για τι χρηση το θελει?

Οθονη εχει μια viewsonic παλιουτσικια αλλα κανει την δουλεια του, οχι σκληρο δεν εχουμε θελει ολοκληρο και το θελει για ταινιες και αν μπορει και κανα game.

Δημοσ.

επεξεργαστης AMD A8 6600K 3.90GHZ BOX 103.11

μητρικη ASROCK FM2A85X EXTREME4 80.92

μνημη KINGSTON KHX16C9B1B/4 4GB DDR3 1600MHZ HYPERX BLACK 37.73 € X 2 = 75.46

τροφοδοτικο CORSAIR VS SERIES VS450 - 450W 40.69

κουτι AEROCOOL GT MIDI 29.90

σκληρος WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE 58.90

dvd recorder SAMSUNG DVD-RW SH-224DB/BEBE SATA BLACK 16.90

συνολο 405.88

αν και μακαρι το eshop να ειχε τις καινουργιες fm2+ μητρικες που κυκλοφορουν ηδη.

• Like 1
Δημοσ.

επεξεργαστης AMD A8 6600K 3.90GHZ BOX 103.11

μητρικη ASROCK FM2A85X EXTREME4 80.92

μνημη KINGSTON KHX16C9B1B/4 4GB DDR3 1600MHZ HYPERX BLACK 37.73 € X 2 = 75.46

τροφοδοτικο CORSAIR VS SERIES VS450 - 450W 40.69

κουτι AEROCOOL GT MIDI 29.90

σκληρος WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE 58.90

dvd recorder SAMSUNG DVD-RW SH-224DB/BEBE SATA BLACK 16.90

συνολο 405.88

αν και μακαρι το eshop να ειχε τις καινουργιες fm2+ μητρικες που κυκλοφορουν ηδη.

Οκ ευχαριστω ρε πολυ :)

Οι νεες  fm2+  ποτε λες να ερθουν στο eshop ?

Δημοσ.

Δες μόνο,αν σας παίρνει από λεφτά,να πάρετε μνήμες στα 1866Mhz και όχι στα 1600 αφού η ενσωματωμένη γραφικών θα δουλεύει καλύτερα και o επεξεργαστής θα έχει περισσότερο αέρα για overclock.

• Like 1
Δημοσ.

Δες μόνο,αν σας παίρνει από λεφτά,να πάρετε μνήμες στα 1866Mhz και όχι στα 1600 αφού η ενσωματωμένη γραφικών θα δουλεύει καλύτερα και o επεξεργαστής θα έχει περισσότερο αέρα για overclock.

Δεν ασχολείται με overclock και τέτοια, ταινίες θα βλέπει αντε κανσ παιχνιδάκι.

Ποσο ποιο πάνω θα πάμε αν αλλάξουμε τις μνήμες ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η διαφορά,αλλά το ατού του Α8 είναι ότι έχει καλά γραφικά τα οποία έχουν ανάγκη από γρήγορη μνήμη,οπότε γιατί να τα περιορίσεις;;

Δηλαδή στην ανάγκη καλύτερα πάνε σε μόνο μια καρτούλα μνήμης 4gb αντί για δυο αλλά να είναι 1866 ,μπορείς να βάλεις και αργότερα και άλλη μνήμη και με τα 4gb δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα «στα κοντά» .

Αν δεν το θέλει για κάποιο σοβαρό παιχνίδι τότε μπορεί να πάει και σε intel μεριά που θα έχει καλύτερο επεξεργαστή αλλά με αρκετά χειρότερα γραφικά,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να παίζει και κάνα χαλαρό πρόσφατο παιχνίδι. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η διαφορά,αλλά το ατού του Α8 είναι ότι έχει καλά γραφικά τα οποία έχουν ανάγκη από γρήγορη μνήμη,οπότε γιατί να τα περιορίσεις;;

Δηλαδή στην ανάγκη καλύτερα πάνε σε μόνο μια καρτούλα μνήμης 4gb αντί για δυο αλλά να είναι 1866 ,μπορείς να βάλεις και αργότερα και άλλη μνήμη και με τα 4gb δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα «στα κοντά» .

Αν δεν το θέλει για κάποιο σοβαρό παιχνίδι τότε μπορεί να πάει και σε intel μεριά που θα έχει καλύτερο επεξεργαστή αλλά με αρκετά χειρότερα γραφικά,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να παίζει και κάνα χαλαρό πρόσφατο παιχνίδι. 

Τι λες για αυτες ειναι μονο 20 ευρω πιο πανω ? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550479

Δημοσ.

Case : CC-COUGAR Case SPIKE 5SS7 Mini ATX Black

PSU : THERMALTAKE Power Supply SMART 530W SPS-530MP upto87% APFC

Motherboard : GIGABYTE Motherboard F2A88XM-D3H, sFM2+, DDR3, mATX

CPU : AMD CPU AD750KWOHJBOX

Memory : KINGSTON Memory KHX1600C9D3B1/4G, HyperX Blu DDR3, 1600MHz, 4GB

GPU : ASUS VGA HD 7770, HD7770-1GD5, 1024MB, GDDR5

HDD: SEAGATE HDD Barracuda 7200.12 1TB ST1000DM003, SATA III, 3.5''

DVD-RW : SAMSUNG DVDRW/RAM SH-224DB/BEBE 24X SATA Black, Internal

Με FM2+ μητρική που θα μπορεί να πάρει και τους Kaveri, με κάρτα γραφικών που είναι παραπάνω από δυο φορές καλύτερη από αυτή που έχει ο A8-6600K και θα μπορεί να παίζει ΟΛΑ τα σημερινά παιχνίδια ακόμα και BF4 (με χαμηλά settings στα 720p).

Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου PM να σου δώσω τιμές. ;)

Δημοσ.

Case : CC-COUGAR Case SPIKE 5SS7 Mini ATX Black

PSU : THERMALTAKE Power Supply SMART 530W SPS-530MP upto87% APFC

Motherboard : GIGABYTE Motherboard F2A88XM-D3H, sFM2+, DDR3, mATX

CPU : AMD CPU AD750KWOHJBOX

Memory : KINGSTON Memory KHX1600C9D3B1/4G, HyperX Blu DDR3, 1600MHz, 4GB

GPU : ASUS VGA HD 7770, HD7770-1GD5, 1024MB, GDDR5

HDD: SEAGATE HDD Barracuda 7200.12 1TB ST1000DM003, SATA III, 3.5''

DVD-RW : SAMSUNG DVDRW/RAM SH-224DB/BEBE 24X SATA Black, Internal

Με FM2+ μητρική που θα μπορεί να πάρει και τους Kaveri, με κάρτα γραφικών που είναι παραπάνω από δυο φορές καλύτερη από αυτή που έχει ο A8-6600K και θα μπορεί να παίζει ΟΛΑ τα σημερινά παιχνίδια ακόμα και BF4 (με χαμηλά settings στα 720p).

Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου PM να σου δώσω τιμές. ;)

Ειναι ολα απο ενα μαγαζι , αν ναι φυσικα και θα με ενδιεφερε.

Δημοσ.

Aten-ra, τελικά η συχνότητα των ddr στους amd δεν κάνει αρκετή διαφορά για να τοις προτιμήσεις;;;

Στα APU ναι κάνει μεγάλη διαφορά σε Gaming, αν έχεις discrete κάρτα γραφικών τότε όχι.

Δημοσ.

Στα APU ναι κάνει μεγάλη διαφορά σε Gaming, αν έχεις discrete κάρτα γραφικών τότε όχι.

Δεν μου ειπες ειναι απο ενα μαγαζι ?

Δημοσ.

Μεχρι να βαλει και την 2η θα τρεχει χωρις dual channel, με οτι αυτο συνεπαγεται για την ταχυτητα της ενσωματωμενης. Εξαιρετα τα APUs δεν λεω (εχω ενα a10) αλλα μιλαμε για μεγαλο boost αναλογα την μνημη. Απο 1600 σε 1866 στο hitman, το 23avg στο ingame bench εφτασε 28-29! (1680x1050) Φανταζομαι κανει λιγη "κοιλιτσα" απο κει και πανω η αυξηση, αλλα σιγουρα βελτιωνεται κιαλλο.

Γενικα ομως η λυση με discrete (αυτη του Aten) φαινεται πολυ ανωτερη. Θα την προτιμουσα με κλειστα τα ματια αν μιλαμε ακομα και για 20-50Ε διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...